Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καπου προς πτυχιο χρωσταγα 24 μαθηματα λογο των καταλήψεων χασαμε δυο εξεταστικες και ετσι μετα δωσαμε 4 μαζεμενες θυμάμαι τελειώσαμε τελη ιουλιου και ξεκινησαμε ξανα 20 αυγουστου, τοτε ειχα περασει 16 μαθηματα μαζι.

Ειχα και μια γνωστη μαθηματικο στην πατρα πριν χρονια που δεν παταγε ποτε σε 3 εξαμηνα εστρωσε τον κωλο της και πηρε πτυχιο

• Απαντ. 121
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ειχα και μια γνωστη μαθηματικο στην πατρα πριν χρονια που δεν παταγε ποτε σε 3 εξαμηνα εστρωσε τον κωλο της και πηρε πτυχιο

εχμ, όλοι έχουμε ακούσει για μια τέτοια περίπτωση

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ στη δίκη μου σχολή δεν χρώσταγα κανένα μάθημα :P γιατί αν μας κόβανε σε πάνω από 3 μαθήματα παίρναμε δρόμο από τη σχολή. (Στρατιωτική σχολή)

Όποτε ζηλεύω που είχατε τη δυνατότητα να χρωστάτε!

Επισκέπτης
Δημοσ.

δεν παταγε ποτε εστρωσε τον κωλο της και πηρε πτυχιο

Δεν είναι βέβαιο τι ακριβώς εννοείς εδώ, οι καιροί είναι πονηροι.
Δημοσ.

54 για το πτυχιο ιωαννινα 

4 ετος χρωσταγα 3 απο 2 ετος ,μου πηρε ακομα ενα χρονο να τελειωσω τοτε την φιλολογια γιατι η καθηγητρια νομιζε οτι εβγαζε η σχολη πυρηνικους φυσικους( να μην πω οτι οταν με εκοψε με 1 μου πε οτι δεν αξιζω να μαι φιλολογος).Μετα με την ανεργεια που βολοδερνε προχωρησα περαιτερω...

στο δευτερο πτυχιο δεν χρωσταγα τπτ αλλα ηταν 38 μαθηματα.

Δημοσ.

Εγώ στη δίκη μου σχολή δεν χρώσταγα κανένα μάθημα :P γιατί αν μας κόβανε σε πάνω από 3 μαθήματα παίρναμε δρόμο από τη σχολή. (Στρατιωτική σχολή)

Όποτε ζηλεύω που είχατε τη δυνατότητα να χρωστάτε!

Σε ποια στρατιωτική ήσουν; Γιατί για ΣΣΑΣ που ξέρω ντεφακτο δεν έπαιζε κάτι τέτοιο

Δημοσ.

Ενας εκνευριστικος που ηθελα να του πεταξω το αθλιο βιβλιο του στο κεφαλι του!

Αφού οι άντρες ήταν καλοί, γλυκούληδες και αγαπούληδες μωρέ, ποιός?

Κι εγώ πάντως είμαι η κλασσική περίπτωση "πατάω πρώτη φορά στο 4ο έτος και σε 3 εξεταστικές τελειώνω". Θα τέλειωνα και σε 2 αλλά με έκοψε μια σε ένα μάθημα.

Καλή ήταν όμως, δεν της κρατάω κακία και την έχω και στα connections του linkedin.

Δημοσ.

Απο 1ο ετος, οταν ειχαμε δλδ καποιους που διδασκαν ελληνικά μαθηματα (απο Α αρχιζε το επωνυμο του και τελειωνε σε -πουλος).

Δημοσ.

Εσείς που χρωστάτε, δεν είστε καλοί στην αντιγραφή; σκονάκια δεν κάνετε;

Γατάκια...

Είμαστε υπεράνω της αντιγραφής. Και της παρουσίας στις εξετάσεις. :-D

• Like 1
Δημοσ.

αμα εισαι ηλεκτρολογος μηχανικος τι σκονακι να κανεις :P

Δημοσ.

Αστυνομική σχολή

Οκ πάσο. Το ίδιο έχω ακούσει και για Ευελπίδων. Αλλά αυτές είναι αμιγώς στρατιωτικές σχολές. Στην ΣΣΑΣ είναι στο γενικό τμήμα άρα λογικό να υπάρχει άλλη νοοτροπία.

• Super Moderators
Δημοσ.

Γατάκια...

Είμαστε υπεράνω της αντιγραφής. Και της παρουσίας στις εξετάσεις. :-D

Γράφουμε με ανοιχτά βιβλία-σημειώσεις κι έτσι...

• Like 1
Δημοσ.

Όχι δεν εκανα σκονάκια , πρέπει να βοηθήθηκα με αντιγραφή σε 3-4 μαθήματα ολα κι ολα. Γενικά ειμαι άνθρωπος που αγχώνεται και έτρεμα σα το ψάρι, εύκολα θα καρφωνονουν μόνη μου. Ενώ άλλοι και κινητό έβγαζαν , και σημειωσεις κλπ.

Μια φορά δε ειχα παει απο νωρίς να γράψω στο έδρανο και μπαίνει μέσα ο καθηγητής και λεει....ωραία ήρθατε ολοι νωρίς, τα γράψατε καλα; αλλάξτε θέσεις τωρα :D δε με ήθελε :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...