TriLoBiTe Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 και αλλος τα 40. Φοιτητής forever! Γι' αυτόνα είναι η ζωή. 1
logistoulis Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Κάθε που πλησιάζει Σεπτέμβρης δεν βλέπει εφιάλτες? O μόνος είμαι?? :ρ μου συμβαίνει ακόμα να βλέπω εφιάλτες με τη σχολή και το ότι χρωστάω και πάντα ο εφιάλτης έχει να κάνει με εξεταστική Σεπτέμβρη μετά όπως πετάγομαι από τον ύπνο τα βλέπω κορνιζαρισμένα (επίτηδες τα έχω βάλει φάτσα) και ηρεμώ. αυτό κακό συναίσθημα δε φεύγει έτσι απλά και γίνεται ακόμα χειρότερο ενώ έχεις κάνεις σοβαρή προσπάθεια να μαζέψεις τα ασυμμάζευτα και όσο πιο κοντά είσαι στη πηγή τόσο χειρότερο γίνεται εγώ χρώσταγα τα κέρατά μου τα πρώτα 3+ χρόνια δεν πατούσα πρακτικά καθόλου. μετά αφού έκανα τη ζωάρα (πασοκάρα) στα καλύτερα δυνατά χρόνια, το πήρα απόφαση άρχισα να παρακολουθώ κανονικά τα πάντα και το έβγαλα σε 4 χρόνια -αφού ξεκίνησα να ασχολούμαι- ψιλοκανονικά.. όπως θα έπρεπε να το κάνω από την αρχή ουσιαστικά, δεν πήγα για speedrun (είμαι και ατάλαντος στην αντιγραφή και το έχω άγχος οπότε ο,τι περνούσα το διάβαζα όντως) . το μέγιστο που πέρασα είναι 7 μαθήματα.. συνήθως 3-6 έπαιζα. η μόνη ευκολία που είχα είναι ότι κάθε 6μηνο έφτιαχνα το πρόγραμμά μου στα μέτρα μου και μπορούσα να παρακολουθήσω και να δώσω από ο,τι εξάμηνο ήθελα (και φυσικά ότι δεν είχα οικονομική ανάγκη) μετά έκανα και το master μου και "έστρωσα", μου φαίνεται πάντως παράξενο να μην είμαι φοιτητής πλέον.. πάντα ένιωθα ότι έχω αυτή την ιδιότητα, μάλλον πρέπει να κάνω και τίποτε επιπλέον παρόλο που έλεγα ότι δε θα ξαναδιαβάσω ούτε περιοδικό μόλις τα τελειώσω όλα 3
Ghost_Rider Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Φοιτητής forever! Γι' αυτόνα είναι η ζωή. εχθες στη δουλεια μας το ειπε
TriLoBiTe Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 μου συμβαίνει ακόμα να βλέπω εφιάλτες με τη σχολή και το ότι χρωστάω και πάντα ο εφιάλτης έχει να κάνει με εξεταστική Σεπτέμβρη Ναι ρε τρελοί! Είμαστε πολλοί!! μετά όπως πετάγομαι από τον ύπνο τα βλέπω κορνιζαρισμένα (επίτηδες τα έχω βάλει φάτσα) και ηρεμώ. Σωστός, θα πάω να κάνω το ίδιο κι εγώ. εγώ χρώσταγα τα κέρατά μου τα πρώτα 3+ χρόνια δεν πατούσα πρακτικά καθόλου. μετά αφού έκανα τη ζωάρα (πασοκάρα) το πήρα απόφαση άρχισα να παρακολουθώ κανονικά τα πάντα και το έβγαλα σε 4 χρόνια ψιλοκανονικά.. Σύντροφε! Σα να διαβάζω εμένα ένα πράμα 2
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Στα διαταύτα 0. Ένας στη σχολή σε άλλο τμήμα χρωστούσε 40 στο τελευταίο έτος. Τα καθάρισε σε τρεις εξεταστικές.
TriLoBiTe Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 εχθες στη δουλεια μας το ειπε Partypooper... και τον είχα συμπαθήσει.. 2
*nenya* Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 ένα? ποιος τόλμισε και σε έκοψε? Ενας εκνευριστικος που ηθελα να του πεταξω το αθλιο βιβλιο του στο κεφαλι του!
tsioulak Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Δεν θα σου πώ για μένα. Θα σου πώ για άτομο που έχω δεί να χρωστάει 20 μαθήματα (σε ΤΕΙ Μηχανολογίας) και να έχει περάσει τα 17. Τώρα πως έγινε αυτό δεν ξέρω. Τα ΤΕΙ μετρανε διαφορετικα τα μαθηματα, ειδικα τα τμηματα της ΣΤΕΦ, τα περισσοτερα μαθηματα τους τα μετρανε 2πλα (θεωρια και εργαστηριο), οποτε τα 20 που σε ειπε ο φιλος σου ηταν μαλλον 10 και τα 17 ηταν μαλλον 8,5. Δεν λεω οτι δεν ειναι καλο κατορθωμα αλλα δεν ειναι και για να τρελενομαστε. ΥΓ. Οταν ημουν φοιτητης, καποιοι απο εμας τρωγαμε μεγαλη πικρα απο τους γονεις μας με το παραπανω π.χ. ο γιος της Σοφιας που ειναι στο ΤΕΙ πληροφορικης περασε 6 απο τα 8 που εδωσε σε αυτην την εξεταστικη, εσυ που εισαι πληροφορικη στο ΑΠΘ γιατι περασες μονο 3 απο τα 6;
DrLo Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 μου συμβαίνει ακόμα να βλέπω εφιάλτες με τη σχολή και το ότι χρωστάω και πάντα ο εφιάλτης έχει να κάνει με εξεταστική Σεπτέμβρη μετά όπως πετάγομαι από τον ύπνο τα βλέπω κορνιζαρισμένα (επίτηδες τα έχω βάλει φάτσα) και ηρεμώ. Τώρα πλάκα πλάκα αυτό το έχω πάθει και εγώ 2-3 φορές ίσως είναι ότι ποτέ δε κατάλαβα πως πέρασα πολλά μαθήματα "αέρα" (δε μου είχε μείνει τίποτα απολύτως) με τη μόνη διαφορά ότι δεν έχω τίποτα κορνίζα ... αντίθετα για κάποιο καιρό είχα χάσει το πτυχίο μου (το είχα δώσει σε ένα φίλο να το βγάλει φωτοτυπία/επικυρώσει και το είχα ξεχάσει)
margaritagr Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Χαχαχα ρε γατάκια ποια 10 μαθήματα ρε και κλαίγεστε Στο γεωπονικό εχουμε 100+, καποια στιγμη χρώσταγα 60+, όταν έπεσα στα 20 ηταν λες κι ήμουν στα 5 Απλά μη το αφήσεις παρα πανω να ξεφύγουν
Ψιτ Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Χρώσταγα 12/12 πριν την εξεταστική του Σεπτεμβρίου στο πρώτο έτος. Όσο για το γεωπονικό, είναι ψιλομαλακια ο τρόπος που υπολογίζονται τα μαθήματα σας. Με αυτόν τον τρόπο όλες οι θετικές/ ιατρικές σχολές έχουν πάνω από 70-80 μαθήματα.
margaritagr Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Χρώσταγα 12/12 πριν την εξεταστική του Σεπτεμβρίου στο πρώτο έτος. Όσο για το γεωπονικό, είναι ψιλομαλακια ο τρόπος που υπολογίζονται τα μαθήματα σας. Με αυτόν τον τρόπο όλες οι θετικές/ ιατρικές σχολές έχουν πάνω από 70-80 μαθήματα. Βασικά υπάρχουν 3 μαθήματα που με μια εξέταση μπαίνουν δυο βαθμοί. Πέρα απ αυτο, θεωρία εργαστήρια έχουν διαφορετικές ύλες, αλλο διάβασμα, όποτε δεν ειναι "μούφα" Γενικά ειναι μεγάλο παλούκι η σχολή. Και κάθε μερα παρακολούθηση και ποσά μαθήματα και πρακτική και πτυχιακή
Ψιτ Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Συμφωνώ ότι είναι δύσκολη σχολή και έχετε πάρα πολλή ύλη. Αλλά το ίδιο συμβαίνει και στα βιολογικά, ιατρικές, φυσικά, πολυτεχνεία, που συνήθως δήλώνεις ένα μάθημα που έχει και θεωρία και εργαστήριο (με διαφορετική ύλη το καθένα) και πρέπει να περάσεις ανεξάρτητα και τα δύο σκέλη, αλλά ο βαθμός του μαθήματος είναι ένας. Και έαν κοπείς σε ενα από τα δύο, επαναλαμβάνεις και τα δύο.
defacer Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Ναι, εμείς π.χ. είχαμε 65 για πτυχίο αλλά γύρω στα 15+ από αυτά είχαν εργαστήριο. Δύο εξετάσεις, ένα μάθημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα