Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μεχρι ποσα μαθηματα εχετε φτάσει να χρωστάτε; Ειμαι μηχανολογος εμπ και μολις τελειωσα το 3ο ετος..εχω βρεθει να χρωσταω 16 μαθηματα, απο εκει π χρωσταγα 6 περσι το σεπτεμβρη εκανα ενα 0/7 στο 5ο εξαμηνο λογω κακου προγραμματισμου και μ*****νσης....εκ των οποιων τα 6 ειναι απο τα πιο δυσκολα της σχολης....χρωσταω και βατι βλακειουλες (4-5) που δε τα εχω περασει λογω δικιας μου βλακειας αλλα και παλι νμζω πως ειναι πολλα....λετε να τη βγαλω τη σχολη σε 5 χρονια (λεω να δωσω 12 { με 3/12 δυσκολα} μαθηματα αυτην την εξεταστικη στοχευοντας να περαστουν τουλαχιστον 10 μαζι με τα δυσκολα); Υποψην ειμαι ΕΜΠ οποτε ειναι 5 χρονια η κανονικη περιοδος σπουδων και καθε εξαμηνο παιζουν 7-8 μαθηματα και οχι 4 οπως εκπα...

Δημοσ.

Δεν θα σου πώ για μένα. Θα σου πώ για άτομο που έχω δεί να χρωστάει 20 μαθήματα (σε ΤΕΙ Μηχανολογίας) και να έχει περάσει τα 17. Τώρα πως έγινε αυτό δεν ξέρω. :wacko:

Δημοσ.

Μην απογοητεύεσαι, αν στρωθείς και ασχοληθείς σοβαρά όλα γίνονται. Αν δεν έχεις πολύ διαθέσιμο χρόνο για διάβασμα θα σου πρότεινα κάποιο ιδιαίτερο μάθημα με κάποιον που γνωρίζει τι παίζει από τα μαθήματά σου ώστε να πάρεις ένα καλό boost.

• Super Moderators
Δημοσ.

Διδάσκουν κι εξετάζουν μαθήματα στο Insomnia?

Insomnia Site - Forum

Προτάσεις και ερωτήσεις αποκλειστικά και μόνο για το site και το forum.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ακόμη και όλα τα μαθήματα να χρωστούσες θεωρητικά θα μπορούσες να τα περάσεις αλλά εξαρτάται

1) Από το είδος των μαθημάτων που χρωστάς

2) Το ποσό διάβασμα είσαι διατεθειμένος να κάνεις

3) Το ποσό διάβασμα μπορείς όντως να κάνεις (άλλο να έχεις όλο την μέρα ελεύθερη και άλλο όταν δουλεύεις π.χ)

3) Τις δυνατότητες σου

4) Τις αντοχές σου

Οπότε είναι καθαρά ατομικό το θέμα.

Αλλά ναι γίνεται

Ύ.Γ Μην αγχώνεσαι. Αν δεν αγχωθείς θα τα περάσεις πιο εύκολα :)

Δημοσ.

Οριακά σε κόβω :)

Επειδή έχω τελειώσει τη σχολή σου, να σου πω ότι είχα φτάσει max καμιά ντουζίνα στην επαναληπτική του 2ου έτους (τω καιρώ εκείνω λόγω καταλήψεων κλπ είχα δώσει 1ο & 2ο έτος 2πλή εξεταστική το Σεπτέμβρη, καθώς είχαμε χάσει τη θερινή), και ζορίστηκα αρκετά για να τα μαζέψω (και να τελειώσω κανονικά)

Θα σου έλεγα να μη διαλέγεις μαθήματα, να προετοιμαστείς όσο καλύτερα μπορείς για όλα όσα χρωστάς και να πας να τα δώσεις

7/8/9ο εξάμηνο νομίζω ότι θα σου φανούν πιο εύκολα τα πράματα, και θα είναι εφικτό να τελειώσεις εντός πενταετίας, αρκεί να μην έχεις μεταφέρει πολλά μαθήματα από προηγούμενα έτη...

Δημοσ.

....λετε να τη βγαλω τη σχολη σε 5 χρονια (λεω να δωσω 12 { με 3/12 δυσκολα} μαθηματα αυτην την εξεταστικη στοχευοντας να περαστουν τουλαχιστον 10 μαζι με τα δυσκολα);

Δε το βρίσκω καθόλου αδύνατο

Επίσης ΕΜΠ, επίσης Μηχ. Μηχ, Σεπτέμβρη 1999 πέρασα 14 Μαθήματα ... (2-4 από αυτά ήταν βελτιώσεις but still)

Δε ξέρω αν έχουν αλλάξει οι εποχές

Το να περνάς μαθήματα έχει και αυτό τη τέχνη του ... ιδιαίτερα Σεπτέμβρη.

Θέλει βέβαια διάβασμα και προετοιμασία ... όχι κάτι τρελλό, απλά περισσότερη ενασχόληση από το "διαβάζω 3-4 μέρες πριν να δώσω"

Δημοσ.

Εγώ είχα φτάσει να χρωστάω 22. Σοβαρευτηκα και μέσα σε 3 εξεταστικές πήρα πτυχίο.

Δημοσ.

Είχα μαξάρει στα 27 χρωστούμενα στην αρχή του 8ου εξαμήνου (από 10), ή αλλιώς 42 που είναι και σημαδιακό νούμερο για πτυχίο.

Καλύτερη προσφορά;  :-D

Για τον TS: ΗΜΜΥ ήμουν, 7 ή 8 ανά εξάμηνο κλασικά. Totally γίνεται να βγάλεις τη σχολή στην ώρα της ή έστω το Σεπτέμβριο μετά το τέλος των σπουδών, δύσκολα ή όχι δεν έχει σημασία αλλά πρέπει να αφοσιωθείς 100% όταν έχει εξεταστική. Το πρόγραμμα πότε δίνω τι προσωπικά το έκανα καθαρά με βάση τη μεγιστοποίηση του αριθμού των μαθημάτων που μπορώ να δώσω με αξιώσεις. Όταν λέω αξιώσεις εννοώ κατεβαίνεις σε Ν μαθήματα και κόβεσαι σε ένα ή κανένα.

Δημοσ.

Max 1.

[δεν ήμουν φυτουκλάκι, απλά αγαπούσα την σχολή μου και η παρουσία στις παραδόσεις με βοηθούσε να τα περνάω με σχετική άνεση]

Κουράγιο σε όσους χρωστάτε! Βάλτε πρόγραμμα και θα τα περάσετε όλα.

• Like 1
Δημοσ.

29. 

Ακόμα βλέπω εφιάλτες... 

Άξιος. Αλλά μη το παίρνεις πάνω σου ε, ένας φίλος στη σχολή είχε φτάσει 32.  :D

• Like 1
Δημοσ.

Max 1.

[δεν ήμουν φυτουκλάκι, απλά αγαπούσα την σχολή μου και η παρουσία στις παραδόσεις με βοηθούσε να τα περνάω με σχετική άνεση]

Κουράγιο σε όσους χρωστάτε! Βάλτε πρόγραμμα και θα τα περάσετε όλα.

ένα? ποιος τόλμισε και σε έκοψε?

• Like 1
Δημοσ.

ένας φίλος στη σχολή είχε φτάσει 32.  :D

Πανάξιος!

Κάθε που πλησιάζει Σεπτέμβρης δεν βλέπει εφιάλτες? O μόνος είμαι?? :ρ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...