NaGR Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Νέα νούμερα, αυξημένο μερίδιο αγοράς. Έστω και προσωρινά. Δεν δέχονται όμως με φορητότητα που η αύξηση μεριδίου θα ήταν x2, +1 αυτοί -1 ο ανταγωνισμός. άρα κάτι δεν κολλάει, κάποιο άλλο δείκτη χρησιμοποιούν. όπως και να έχει όμως εξακολουθούν να είναι ακριβοί σε σχέση με ΕΕ και UK.
batatoudis Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Πέραν της συγκεκριμένης προσφοράς, παίζουν και άλλες γενικού χαρακτήρα προσφορές στα καταστήματα των εταιριών οι οποίες απευθύνονται προς όλους και είναι αρκετά οικονομικές για νέους αριθμούς (ενδεικτικά και Site: online ), δεν ισχύουν όμως για αριθμούς που προέρχονται από φορητότητα από άλλη εταιρία. Παλιότερα αν θυμάστε συνέβαινε πρακτικά το αντίθετο, καθώς κυνηγούσαν τον πελάτη της άλλης εταιρίας και του πρόσφεραν προνομιακές τιμές. Αυτό που δεν κολλάει μάλλον σχετίζεται με υπόγειες συμφωνίες που κατά καιρούς υποθέτω ότι γίνονται μεταξύ των εταιριών, εις βάρος πάντα του καταναλωτή. Καθώς εμμέσως καταργείται το δικαίωμα της φορητότητας, υποθέτω ότι τέτοιες διαδικασίες δεν είναι απολύτως σύννομες, ποιος κάθεται όμως να ασχοληθεί...
Vassilis_24 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Νέα νούμερα, αυξημένο μερίδιο αγοράς. Έστω και προσωρινά. Ας το δίνανε με 12€ και να κρατούσαμε και το νούμερό μας. Να μας αναγκάσουν όλους να κυκλοφορούμε με dual sim. Πάντως, αν το παλιό σας νούμερο είναι Cosmote, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την κάρτα 2in1. Κοροϊδία δηλαδή, μιας και από τη στιγμή που θα πάρεις νέο νούμερο ουσιαστικά καταργείς το παλιό. Απλά μέχρι να περάσει το χρονικό διάστημα να λήξει, θα φαίνεται ότι έχεις ενεργούς 2 αριθμούς...
jt1973 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν είναι ακριβώς έτσι γιατί εγώ το νούμερο κοσμοτε το έχω 18 χρόνια και το έχει πολύς κόσμος. Δεν μπορω να αλλάζω συνέχεια νούμερα. Ψάχνω να βρω ένα πάσο να το κάνω φοιτητικο αλλά....
kostas 234 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Παιδιά έχουμε κάνα νέο από που μπορούμε να προμηθευτούμε και εμείς κάνα νούμερο?
Dynamics Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 μιλησα με τον κοσμοτε απο φαις σημερα και μου εδωσαν ενα τηλ απο προμοσιον...αφου τους πηρα μου ειπαν οτι ο αριθμος μου δεν ειναι σε λιστα!τι στο πεος ποσο προμοσιον υπαρχουν?αλλα στο συνταγμα κ αλλα αυτο που πηρα τηλ?
makhs5 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 μιλησα με τον κοσμοτε απο φαις σημερα και μου εδωσαν ενα τηλ απο προμοσιον...αφου τους πηρα μου ειπαν οτι ο αριθμος μου δεν ειναι σε λιστα!τι στο πεος ποσο προμοσιον υπαρχουν?αλλα στο συνταγμα κ αλλα αυτο που πηρα τηλ? Τι σε λιστα δεν είναι ο αριθμος σου? Δεν το καταλαβα αυτό. Γιατι, αυτοι που τα δινουν στο συνταγμα, κοιτανε ονόματα αν είναι σε καποια λιστα? Δεν ξερω αλλα δεν επιασα τι λες
aleilo03 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Πήρα κι εγώ στο γνωστό τηλ με τα promotion δύο τρεις φορές και τους έλεγα διαφορετικό κινητό και μου λέγανε κι εμένα ότι δεν είμαι στη λίστα. Τους λέω αν πάρω από το δρόμο από κάποιο προμοσιον θα κοιτάξουν κι αυτοί καμία λίστα; Και μου είπαν ότι δεν γνωρίζουν.. Ε πήγα και πήρα 3.. Η απόδειξη πάντως που έκοψε η κοπέλα είχε σφραγίδα από κάποιο τουριστικό γραφείο καμία σχέση με ΟΤΕ.. Τωρα τι κόλπα κάνουν ποιος τους ξέρει..
deadp Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν είναι ακριβώς έτσι γιατί εγώ το νούμερο κοσμοτε το έχω 18 χρόνια και το έχει πολύς κόσμος. Δεν μπορω να αλλάζω συνέχεια νούμερα. Ψάχνω να βρω ένα πάσο να το κάνω φοιτητικο αλλά.... Όταν βρεις τρόπο, πες μου κι εμένα... μόνο αν κάνεις καρτοσυμβόλαιο κρατάς το νουμερό σου ως φοιτητής. Το ξέρω από πρώτο χέρι. Πήρα κι εγώ στο γνωστό τηλ με τα promotion δύο τρεις φορές και τους έλεγα διαφορετικό κινητό και μου λέγανε κι εμένα ότι δεν είμαι στη λίστα. Τους λέω αν πάρω από το δρόμο από κάποιο προμοσιον θα κοιτάξουν κι αυτοί καμία λίστα; Και μου είπαν ότι δεν γνωρίζουν.. Ε πήγα και πήρα 3.. Η απόδειξη πάντως που έκοψε η κοπέλα είχε σφραγίδα από κάποιο τουριστικό γραφείο καμία σχέση με ΟΤΕ.. Τωρα τι κόλπα κάνουν ποιος τους ξέρει.. Dealers είναι, τηλεφωνικές και ποδαριού πωλήσεις... με προμήθεια δουλεύουν.
gorgar Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Όταν βρεις τρόπο, πες μου κι εμένα... μόνο αν κάνεις καρτοσυμβόλαιο κρατάς το νουμερό σου ως φοιτητής. Το ξέρω από πρώτο χέρι. Dealers είναι, τηλεφωνικές και ποδαριού πωλήσεις... με προμήθεια δουλεύουν. Όταν βρεις τρόπο, πες μου κι εμένα... μόνο αν κάνεις καρτοσυμβόλαιο κρατάς το νουμερό σου ως φοιτητής. Το ξέρω από πρώτο χέρι. Dealers είναι, τηλεφωνικές και ποδαριού πωλήσεις... με προμήθεια δουλεύουν. εγώ το έκανα, και το κράτησα φοιτητικό whatsup από σύνδεση vodafone πρώτα έκανα το νούμερο κάρτα, μετά φορητότητα, και μετα φοιτητικό, πλήρωσα 10 ευρώ νομίζω
Dynamics Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Τι σε λιστα δεν είναι ο αριθμος σου? Δεν το καταλαβα αυτό. Γιατι, αυτοι που τα δινουν στο συνταγμα, κοιτανε ονόματα αν είναι σε καποια λιστα? Δεν ξερω αλλα δεν επιασα τι λες οτι μου ειπαν εγραψα!Ο αριθμος σας δεν ειναι στην λιστα για να παρετε το προνομιακο...η λιστα ανανεωνεται καθε εβδομαδα!Δεν εχω αλλη επιλογη απο το να παω στο κεντρο να παρω μια καρτα για να μπορεσω να κανω την δουλεια μ
kamui Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Πήρα κι εγώ στο γνωστό τηλ με τα promotion δύο τρεις φορές και τους έλεγα διαφορετικό κινητό και μου λέγανε κι εμένα ότι δεν είμαι στη λίστα. Τους λέω αν πάρω από το δρόμο από κάποιο προμοσιον θα κοιτάξουν κι αυτοί καμία λίστα; Και μου είπαν ότι δεν γνωρίζουν.. Ε πήγα και πήρα 3.. Η απόδειξη πάντως που έκοψε η κοπέλα είχε σφραγίδα από κάποιο τουριστικό γραφείο καμία σχέση με ΟΤΕ.. Τωρα τι κόλπα κάνουν ποιος τους ξέρει.. Παιδιά ισχύει. Συνεργάτη μου τον πήραν τηλ. δεν ήθελε κάρτες και μου έδωσε το τηλ να πάρω εγώ. Όταν είπα πως με πήραν στο τηλ του φίλου η απάντηση ήταν "ωραία κλείστε να σας πάρουμε εμείς και να κάνουμε επιβεβαίωση στοιχείων". Πολύ strict η φάση. Τελικά τον έβαλα και πήρε 3 (μέχρι 3 δικαιούται το κάθε όνομα, γι αυτό της πουλάνε αβέρτα FB). Καλά μην ρωτήσετε άδικα δόθηκαν όλες. Φυσικά όπως λέω και θα πω...τέτοιες προσφορές μόνο ως 2η SIM. Μην πετάξετε τον παλιό αριθμό σας. Είναι καρτοκινητή, δεν υπάρχει συμβόλαιο, μπορούν να αλλάξουν ΌΤΙ θέλουν, ΌΠΟΤΕ θέλουν.Φυσικά θα το κάνουν κάποια στιγμή (περισσότερα φράγκα για ενεργοποίηση πακέτου, ίσως με καμιά χαζό - παροχή επιπλέον.)
altea6 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Που θα τους βρούμε σήμερα;; Υπάρχει κάποιο σημείο Αθήνα μεριά;;; Ευχαριστώ.
Gome7 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 εγω πηρα χτες κοσμοτε απο σταθμο μετρο μεταξουργειο, μου ειπε αυτος 4gb με 8,5ευρω αλλα εστειλα Ζ9 και εδωσε 1500gb....
SofoS@ Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Υπάρχει κάποιος τρόπος να πάρουμε τον αριθμό και να δώσουμε την ταυτότητα σε κάποιο κατάστημα κι όχι στο κινητό ενός τυχαίου πωλητή;
Προτεινόμενες αναρτήσεις