john_But Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 τα 10€ (8 και κατι) μενουν μεσα για ενεργοποιηση του πακετου.Κ ομως στο δευτερο αριθμο που πηρα δεν εχει χρηματα μεσα ενω στο πρωτο εχει κανονικα... 1
FiKiFiKi Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Μεχρι τις 20:00 θα ειναι στο Συνταγμα σημερα.Θεσσαλονίκη πουθενά; ούτε στον σταθμό Βενιζέλου δίπλα στα αρχαία; 1
mobile_32 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Μόλις τώρα πήρανε κι εμένα (έχω ειδική προσφορά της wind με 1500' προς ολους, 1500' προς 3 wind και 1.5gb), από το 13888. Θα μου στείλουν 3 νουμερα είπε (έχουν ήδη στείλει άλλα 2 νούμερα στον αδερφό μου). Το θέμα είναι ότι το νούμερο μου το έχω 19 χρόνια και δεν θέλω να το αλλάξω, ειδικά αφού κατάφερα να το κάνω την ειδική προσφορά της wind, οπότε θα δω αν και πως θα αξιοποιήσω αυτά τα what's up που υπό άλλες συνθήκες θα τα ήθελα σαν τρελός. Πως το κατάφερες αυτο? Εμένα απο συμβόλαιο και μετα σε καρτοκινητό δεν μου το έκανα με τίποτα
kamui Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Γνωριζει κανεις που το εβαλε για ποσο καιρο θα ισχυει η συγκεκριμενη προσφορα; Ενοω ολα αυτα που δινει με 8,5€. Παιζει σε λιγους μηνες να το γυρισουν στη φαση "η προσφορα εληξε, πλεον εχετε τις standard χρεωσεις" ; Είναι κάρτα δεν είναι συμβόλαιο. Δεν υπάρχουν υπογραφές κάνουν ότι θέλουν.... Εδώ στις συνδέσεις στέλνουν στα μουλωχτά (κάπου μέσα στους λογαριασμούς) για αλλαγές που θα γίνουν (αυξήσεις τιμών κλασσικά) και έχεις 3 μήνες να κάνεις καταγγελία σύμβασης αλλιώς στη μάπα όλα
vlas2000 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Σήμερα στη Θεσσαλονίκη στην Αριστοτέλους μου είπαν ότι δεν υπάρχει πλέον αυτό το πρόγραμμα. Τώρα δίνουν 500 λπτ, 500 ΜΒ με 15 ευρώ το μήνα και μόνο με καινούριο νούμερο. 1
wotofoko Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Σήμερα στη Θεσσαλονίκη στην Αριστοτέλους μου είπαν ότι δεν υπάρχει πλέον αυτό το πρόγραμμα. Τώρα δίνουν 500 λπτ, 500 ΜΒ με 15 ευρώ το μήνα και μόνο με καινούριο νούμερο. Ποτέ δεν το είχαν Θεσσαλονίκη. Είχα ρωτήσει μέσα Αυγούστου, όταν και έσκασε η προσφορά στην Αθήνα, και δεν το είχαν ούτε τότε.
DemonicBeeing Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Παιδια και οι τρεις καρτες σιμ με την προσφορα που μου στειλανε ηταν ηδη ενεργοποιημενες με τα στοιχεια απο την ταυτοτητα μου.Οποτε λιγο δυσκολο να τις δωσεις σε καποιον αλλον η ποσο ακομα να τις πουλησεις.
GIS Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Παιδια και οι τρεις καρτες σιμ με την προσφορα που μου στειλανε ηταν ηδη ενεργοποιημενες με τα στοιχεια απο την ταυτοτητα μου.Οποτε λιγο δυσκολο να τις δωσεις σε καποιον αλλον η ποσο ακομα να τις πουλησεις. Εχω την εντυπωση οτι ισως γινεται κανονικα μεταβιβαση σε αλλον κατοχο. Τουλαχιστον παλια το ειχα κανει, τωρα πλεον δεν ξερω τι ισχυει.
FiKiFiKi Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Εχω την εντυπωση οτι ισως γινεται κανονικα μεταβιβαση σε αλλον κατοχο. Τουλαχιστον παλια το ειχα κανει, τωρα πλεον δεν ξερω τι ισχυει. Ισχύει. Με μια υπεύθυνη δήλωση. 1
argi73 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Με πηρανε μόλις τηλεφωνο απο Cosmote για την προσφορα και το ξεκαθαρισα. Τα 1500 λεπτα προς ολους και 1,5gb ιντερνετ με 8,5 ευρω είναι για παντα και όποτε θέλω. Μάλιστα πήρα και για φίλο. Δεν είχαν θέμα και δίνανε και άλλα. 10 ευρώ η κάθε κάρτα και 5 ευρώ για όλες μεταφορά με κουριερ 1
alexmm Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Με πηρανε μόλις τηλεφωνο απο Cosmote για την προσφορα και το ξεκαθαρισα. Τα 1500 λεπτα προς ολους και 1,5gb ιντερνετ με 8,5 ευρω είναι για παντα και όποτε θέλω. Μάλιστα πήρα και για φίλο. Δεν είχαν θέμα και δίνανε και άλλα. 10 ευρώ η κάθε κάρτα και 5 ευρώ για όλες μεταφορά με κουριερ πες τους να παρουν κι εμας ενα τηλεφωνο
Vassilis_24 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Mπορείς με κάποιο τρόπο να περάσεις αυτό το πακέτο σε υπάρχον καρτοκινητό what's up, για να μη χάσεις τον αριθμό; 1
deadp Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Νέα νούμερα, αυξημένο μερίδιο αγοράς. Έστω και προσωρινά. Ας το δίνανε με 12€ και να κρατούσαμε και το νούμερό μας. Να μας αναγκάσουν όλους να κυκλοφορούμε με dual sim. Πάντως, αν το παλιό σας νούμερο είναι Cosmote, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την κάρτα 2in1.
smpt Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Και πάλι πρέπει να πληρώνεις για να διατηρείς 2 νούμερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις