Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 111
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μολις πηρα στο νουμερο τους και μου ειπαν οτι ο αριθμος μου δεν εχει επιλεχθει για την συγκεκριμενη προωθητικη ενεργεια..Ρωτησα αν πετυχω στο δρομο καποιο απο τα ατομα που μοιραζει τους αριθμους αν θα μπορω να παρω ετσι το πακετο και μου ειπαν οτι δεν γνωριζουν και να καλεσω 13888 οι οποιοι πιο πριν μου ειχαν πει να παρω στο 2108006300...Οτι ναναι

Δημοσ.

δοκιμαστε να στειλετε promo9 στο 13830

Πως προέκυψε αυτό το μήνυμα ; Από τι αριθμό στέλνεις το μήνυμα και τι βλέπεις με αυτό το τρόπο ; Το 13830 είναι αριθμός της vodafone.

Δημοσ.

με καλεσαν χθες κ μου δωσανε το συγκεκριμενο πακετο με νεο αριθμο! δοκιμαστε να στειλετε promo9 στο 13830

Το 13830 είναι εξυπηρέτηση πελατών , όμως της Vodafone .

• Like 1
Δημοσ.

Κάτι παίζεται. Σε δεύτερο αριθμό What's Up, με 10ρα κάρτα από περίπερο πήρα χωρίς ενεργοποίηση πακέτου 1000 προς όλους και 1,5gb internet. Και τα λεφτά μέσα (μείον των φόρων και τελών).

Δημοσ.

στελνουν διαφορα πακετα σε συγκεκριμενους αριθμους.σε ενα φιλαρακι που δεν το πολυχρησιμοποιει το waht's up και βαζει καρτα μια στο τοσο του εστειλαν προσφορα 1000 λεπτα προς ολους και 2gb ιντερνετ με 5.50 ευρω.εμεις που βαζουμε καρτα συχνα θα παρουμε τα φρυδια μας.

Δημοσ.

Αυτές οι προσφορές είναι για πάντα ή για έναν/λίγους μήνες;

Άμα σου έρθει μήνυμα με κάποιο προμο τότε λέει για πόσο είναι η ενεργοποίηση.

Αν πάρεις προνομιακό πακέτο τότε λέει ότι είναι για πάντα.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...