Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 111
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σε αριθμό cosmokarta, στον οποίον κάνω ανανέωση μία φορά το τρίμηνο για να μην χάσω τον δεκαετίας+ αριθμό, μου ήρθε το ίδιο μήνυμα. έστειλα μήνυμα αλλά δεν ενεργοποιήθηκε επειδή δεν είχα υπόλοιπο (duh). δεν ισχύει μόνο για what's up, αλλά ούτε και για όλους τους συνδρομητές. επιλεκτικά γίνεται η προσφορά, από ότι βλέπω.
edit: screenshot εδώ :  http://imgur.com/a/HHLcl

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Με πηρανε χθες τηλεφωνο απο Cosmote για την προσφορα και το ξεκαθαρισανε οτι ειναι 1500 λεπτα προς ολους και 1,5gb ιντερνετ με 8,5 ευρω οχι μονο για 6 μηνες αλλα για παντα και μαλιστα θα μου στειλουνε 3 καρτες σιμ  με την ιδια προσφορα για τα συγγενικα μου προσωπα.Πολυ καλο.

• Like 1
Δημοσ.

Θεσσαλονίκη ξέρουμε αν υπάρχει αυτή η προσφορα; Είχα περάσει προ 3-4 εβδομάδων περίπου απο Αριστοτέλους και τα παιδια της Cosmote δεν το ειχαν.

Δημοσ.

Με πηρανε χθες τηλεφωνο απο Cosmote για την προσφορα και το ξεκαθαρισανε οτι ειναι 1500 λεπτα προς ολους και 1,5gb ιντερνετ με 8,5 ευρω οχι μονο για 6 μηνες αλλα για παντα και μαλιστα θα μου στειλουνε 3 καρτες σιμ με την ιδια προσφορα για τα συγγενικα μου προσωπα.Πολυ καλο.

Μήπως έχεις τον αριθμό που σε κάλεσε;

Ευχαριστώ

• Like 1
Δημοσ.

Άσχετο αλλά επειδή βλέπω ότι πάει πολύ το θέμα μια ερώτηση... Αυτό πως επιτρέπεται νομικά??? Πως κοστολογούνται αυτές οι προσφορές επιλεκτικά??? Και νομικά δεν θεωρείται ρατσιστική διάκριση???..

Δημοσ.

Άσχετο αλλά επειδή βλέπω ότι πάει πολύ το θέμα μια ερώτηση... Αυτό πως επιτρέπεται νομικά??? Πως κοστολογούνται αυτές οι προσφορές επιλεκτικά??? Και νομικά δεν θεωρείται ρατσιστική διάκριση???..

Όχι είναι ένα διαφορετικό πακέτο καρτοκινητης και ο κάθε πάροχος επιλέγει που θα το προσφέρει.

Δημοσ.

Ρώτησα σήμερα μια πωλήτρια της κοσμοτε στο μετρό της Ομόνοιας και μου είπε με δέκα ευρώ μου δίνει 1500 λεπτά προς όλους και 3gb internet.

Δεν γίνεται φορητότητα και ισχύει για πάντα το πακέτο όχι πχ για ένα εξάμηνο.

Επειδή με ενδιαφέρει η φορητότητα δεν ζήτησα να μου διευκρινίσει για τι χρήση είναι τα gb(youtube,social κτλπ) ούτε αν το πακέτο είναι 8,5 ή 10 ευρώ το μήνα

Δημοσ.

Μόλις τώρα πήρανε κι εμένα (έχω ειδική προσφορά της wind με 1500' προς ολους, 1500' προς 3 wind και 1.5gb), από το 13888.

Θα μου στείλουν 3 νουμερα είπε (έχουν ήδη στείλει άλλα 2 νούμερα στον αδερφό μου).

Το θέμα είναι ότι το νούμερο μου το έχω 19 χρόνια και δεν θέλω να το αλλάξω, ειδικά αφού κατάφερα να το κάνω την ειδική προσφορά της wind, οπότε θα δω αν και πως θα αξιοποιήσω αυτά τα what's up που υπό άλλες συνθήκες θα τα ήθελα σαν τρελός.

Δημοσ.

Ρώτησα σήμερα μια πωλήτρια της κοσμοτε στο μετρό της Ομόνοιας και μου είπε με δέκα ευρώ μου δίνει 1500 λεπτά προς όλους και 3gb internet.

Δεν γίνεται φορητότητα και ισχύει για πάντα το πακέτο όχι πχ για ένα εξάμηνο.

Επειδή με ενδιαφέρει η φορητότητα δεν ζήτησα να μου διευκρινίσει για τι χρήση είναι τα gb(youtube,social κτλπ) ούτε αν το πακέτο είναι 8,5 ή 10 ευρώ το μήνα

Είναι με 8,5 ευρώ, +500mb με κάθε ανανέωση 10€ + 1200ΜΒ αν κάνεις ανανέωση ηλεκτρονικά, από το reloadit. (Αν κάνεις ανανέωση με κάρτα τοτε έχεις 600ΜΒ)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...