Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αναμενομενη κινηση,ωραια προιοντα εχω ηδη αρκετα.Φυσικα και δεν ειμαστε γιδια θα συγκρινουμε τιμες με εξω και θα αποφασισουμε.Αν οι διαφορες στις τιμες ειναι σε λογικα πλαισια λογω φπα κ αντιπροσωπειας τοτε θα αξιζει.Επισης ειναι καλο να εχεις επιλογη για ογκωδη προιοντα οπως τηλεορασεις κτλ,που δεν μπορουσες να φερεις απο εξω.

• Απαντ. 123
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πήγα για συνέντευξη για τεχνικός και μου ζήτησαν να κάνω καθήκοντα πωλητή, ταμείου και καθαρισμού. Όταν ρώτησα γιατί, μου απάντησαν "επειδή σαν τεχνικός, δε θα έχεις πολύ δουλειά και το μόνο που θα κάνεις είναι μια διάγνωση μία στο τόσο".

Κλασσική ελληνική εταιρεία, γυρνάνε και λένε σε άτομο με τεχνικές γνώσεις να κάνει πωλήσεις.

Ο hr είναι ένας πολύ μουντός άνθρωπος, αν πάτε για συνέντευξη μάθετε απέξω το site του ομίλου quest και θα σας αγαπήσει

Και εσένα σε έθιξε δηλαδή γιατί ο κλασικός Έλληνας αν είναι να κάνει κάτι παραπάνω δεν μπορεί τον ξεπερνάει. Η λογική του δημόσιου υπαλλήλου σε όλο της το μεγαλείο.

• Like 1
Δημοσ.

Ελπίζω να μην απογοητευτείς όταν δεν δεις τιμές Κίνας...

Φυσικα και δεν περιμενω τιμες Κινας...απο την αλλη αν σε ενα προιον των 300 ευρω μου εχουν καπελο ενα 50αρικο για αμεση αποστολη, εγγυηση , χωρις τελωνεια κτλ συμφερει...

• Like 1
Δημοσ.

Καλό ειναι που ανοίγει μαγαζί της xiaomi αλλα δεν ξέρω κατι με ξενίζει οταν ακούω οτι ουσιαστικά ειναι απο πίσω η info quest δηλαδή κατι σαν κατάστημα της με την φίρμα της xiaomi ?

• Super Moderators
Δημοσ.

Φυσικα και δεν περιμενω τιμες Κινας...απο την αλλη αν σε ενα προιον των 300 ευρω μου εχουν καπελο ενα 50αρικο για αμεση αποστολη, εγγυηση , χωρις τελωνεια κτλ συμφερει...

Θα είναι μόνο τόσο το καπέλο όμως? :P

Δημοσ.

Κανενας δεν ειπε οτι δεν θα εχουν ανταγωνιστικες τιμες, απλα δεν θα εχουν τα "μιση τιμη" που διατυμπαζαν διαφοροι "ειδικοι".

Αν θες τα βρίσκεις και στην μισή τιμή κατευθείαν απο Κίνα. Δική σου επιλογή. Η πολύ καλή ποιότητα που προσφέρει για τα λίγα λεφτά που ζητάει δεν αλλάζει όσα ΦΠΑ και να βάλεις. Και στα 220 που πήρα το δικό μου απο 150 που το βρίσκεις Κίνα πάλι αξίζει σε σχέση με όλα τα άλλα της Ελληνικής αγοράς.

• Like 1
Δημοσ.

Καλό ειναι που ανοίγει μαγαζί της xiaomi αλλα δεν ξέρω κατι με ξενίζει οταν ακούω οτι ουσιαστικά ειναι απο πίσω η info quest δηλαδή κατι σαν κατάστημα της με την φίρμα της xiaomi ?

ναι,δεν ειναι της xiaomi

Δημοσ.

Και εσένα σε έθιξε δηλαδή γιατί ο κλασικός Έλληνας αν είναι να κάνει κάτι παραπάνω δεν μπορεί τον ξεπερνάει. Η λογική του δημόσιου υπαλλήλου σε όλο της το μεγαλείο.

Καλά έκανε η δουλειά του είναι συγκεκριμένη.

Ο κλασσικός ιδιωτικός τομέας που ψάχνει άτομο για όλες τις δουλειές γιατί δεν θέλει να πάρει κόσμο... 

yQLVXOf.jpg

• Like 19
Δημοσ.

Πραγματικά ευχάριστα νέα για όσους σκόπευαν να αγοράσουν προϊόντα της εταιρίας και δεν θα μπορούσαν διαφορετικά να έβλεπαν από πριν.

Αναφέρομαι σε laptop, TV, e-bikes κλπ. Προσωπικά δεν έχω αυτή τη στιγμή την ανάγκη αγοράς κάποιου τέτοιου προϊόντος, αλλά το notebook μου έχει κάνει κλικ.

Καλή συνέχεια.

Δημοσ.

μια χαρα για να το δουμε απο κοντα πριν το παρουμε απο Κινα.

Αλλιως ριξτε τις τιμες.

Το καπελο που εχουν βαλει ειναι πολυ μεγαλο και μην ακουω παλι για το φπα που ανεβαζει την αξια.Οταν ενα RN4X κανει κινα 160 και δω 260 (και δεν το εχει αγορασει η infoquest 160,160 ειναι τιμη λιανικης Κινας,στα 160 οι κινεζοι βγαζουν κι αυτοι κανα 60αρι σιγουρα).Οποτε 160 ευρω πανω σιγουρα,το φπα ειναι 24%=24 ευρω,οποτε μιλαμε για ΚΑΠΕΛΟ.

Για να ανοιχτεί αυτο το store καταλαβαίνεις ότι πληρώνουν χοντρά στο Golden Hall, σε υπαλλήλους, ταμεία, έξοδα κτλ και θα πρέπει να υπάρξει και ενα ποσοστό κέρδους αντάξιο του εγχειρήματος. Δεν το κάνουν για την ψυχη της μάνας τους.

Από κει και πέρα, αν οι τιμές και η εγγύηση της InfoQuest δεν καλύπτουν τον Χ υποψήφιο πελάτη, είναι ελευθερος να παραγγείλει απο εξωτερικό.

• Like 4
Δημοσ.

Για να ανοιχτεί αυτο το store καταλαβαίνεις ότι πληρώνουν χοντρά στο Golden Hall, σε υπαλλήλους, ταμεία, έξοδα κτλ και θα πρέπει να υπάρξει και ενα ποσοστό κέρδους αντάξιο του εγχειρήματος. Δεν το κάνουν για την ψυχη της μάνας τους.

Από κει και πέρα, αν οι τιμές και η εγγύηση της InfoQuest δεν καλύπτουν τον Χ υποψήφιο πελάτη, είναι ελευθερος να παραγγείλει απο εξωτερικό.

Δεν ειναι λογικη αυτη.Δηλαδη αν ηθελε να το ανοιξει στη Μυκονο θα δικαιολογουσες παλι οτι τιμη δικαιολογουσε το ενοικιο του/τα γουστα του?Μπορει να θελε ο αλλος να κερναει και μπελβεντερε στην πορτα.

Φυσικα και ειναι στην ευχερια και την νοημοσυνη μου να τον στηριξω.

Ας βαλει καπελο μικρο και ας ανοιξει οπου θελει.

Δεν θα εχει πιο χαμηλες τιμες φανταζομαι αν ανοιξει δευτερο μαγαζι στο μενιδι,οποτε αλλου ειναι το point.

• Like 1
Δημοσ.

Είμαι πολύ περίεργος να δω τιμή της mi TV4(modular).

Στην παρουσίαση είπαν "under 1500$"..να δω την μετάφραση στα ελληνικά!

Άσε που είχα πάρει πριν 2 μήνες από περιέργεια στην infoquest(τμήμα πωλήσεων) να ρωτήσω αν έρχεται Ελλάδα και πόσο..και...φυσικά δεν ξέρανε τι είναι αυτό το προϊόν!!

Δημοσ.

Μπράβο! Επιτέλους!

Έπρεπε να είχε γίνει από πέρισυ αλλά όπως φαίνεται τώρα ξεκινάει το άνοιγμα στη δύση για την Xiaomi.

Περιμένω κατάστημα σε Ηράκλειο Κρήτης σύντομα!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...