Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ε θα ψοφήσει κάποια στιγμή.. Εγώ ήμουν με 4870 απ το 2009 (την 512 lol) και πέθανε το προηγούμενο καλοκαίρι. Τώρα έχω μια RX 580 και θα φύγει πίσω γιατί έχει κάποιο θέμα με bsod (thread stuck in device driver) 

φάτη γλώσσα σου ρε γκαντέμη θα βγάλει άλλα δέκα χρόνια :P 

πλάκα κάνω το σεπτέμβρη μπαίνω φαντάρος και δεν έχει νόημα να πάρω ούτε βίδα για το pc καθώς όταν βγω δεν ξέρω τι θα υπάρχει στην αγορά. 

• Like 1
Δημοσ.

φάτη γλώσσα σου ρε γκαντέμη θα βγάλει άλλα δέκα χρόνια :P 

πλάκα κάνω το σεπτέμβρη μπαίνω φαντάρος και δεν έχει νόημα να πάρω ούτε βίδα για το pc καθώς όταν βγω δεν ξέρω τι θα υπάρχει στην αγορά. 

Ε καλά νταξ, δεν θα βγεις και το 2087 :P 

Δημοσ.

Ε καλά νταξ, δεν θα βγεις και το 2087 :P

ναι αλλά ρε φίλε τώρα άμα πάρω μια κάρτα στα 150 που υπολόγιζω, θα την χαρώ για 1μισι μήνα, και για 9 μήνες θα κάθεται,δεν είναι καλύτερα να περιμένω τη νέα γενιά είτε απο nvidia είτε απο amd.

αλλά μάλλον για nvidia με βλέπω λόγω 3ds max.

• Like 1
Δημοσ.

εγώ πάντως έχω και της 2 κραγμενες γιατί αμφότερες έχω δει να τραβάνε ζόρια χωρίς λόγο και αιτία. οπότε.. in my book both can suck my ram stick και αγοράζω την πιο value που υπάρχει την εκάστοτε περίοδο.

• Like 4
Δημοσ.

Θελω υποστηριξη εστω και λιγο για μια καρτα που η AMD χαντάκωσε πόσο κόμσο και με ανάγκασε στο να αγοράσω νεο υπολογιστη(φυσικα χώρις amd, πότε ξανα με αυτή την εταιρία) , χαντακώνοντας ενα μηχάνημα το οποιο ακομα και σήμερα θα πετούσε. Είμαστε ακόμα με drivers του 2011, είναι απαράδεκτο. Είναι παράλογες οι απαιτήσεις μου?

Δε το ήξερα αύτο ευχαριστώ, αλλα όπως προανέφερα επρέπε να μας δώσουν κατι γιατι έχει καταντήσει αηδία.

θα επρεπε να εισαι χαρουμενος που ειχαν υποστηριξη μεχρι το 2016 και οχι σαν αλλες εταιρειες που πετανε στα legacy καρτες μετα απο 1 χρονο.....

Δημοσ.

Για όσους όπως εγώ χάσανε το MSI Afterburner μετά την εγκατάσταση των 17.7.2 driver :

://community.amd.com/external-link.jspa?url=http%3A%2F%2Foffice.guru3d.com%2Fafterburner%2FMSIAfterburnerSetup440Beta15.rar

βαλτε https μπροστά. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...