Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πόσα χρόνια η amd είχε θέμα με drivers και το αποτελέσμα ήταν ενώ είχε δυνατές κάρτες χωρίς καλή υποστήριξη, μας έτρεχε προς nvidia μεριά.... Τώρα αργά για θαύματα..... Σε επόμεμη αναβάθμιση, όποτε και εάν...

• Like 2
  • Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

ποτε ειχε θεματα η AMD με Drivers?  τι προβληματα?  εχετε διασταυρωσει αν πολλα απο τα προβληματα αυτα, δεν ηταν ακριβως φταιξιμο των ATI-AMD drivers?  

η Nvidia δλδ εχεις τους τελειους drivers? δεν ειχαν ΠΟΤΕ προβληματα....??  

για ψαχτειτε λιγο καλυτερα ....!!!!!  η κριτικη και το ριξιμο φταιξιματος ειναι παντα ευκολακι.....!!! 

https://www.reddit.com/r/nvidia/comments/67gkfq/driver_38189_faqdiscussion_thread/

http://wccftech.com/fix-windows-10-nvidia-driver-conflicts/

• Like 5
  • Super Moderators
Δημοσ.

Πόσα χρόνια η amd είχε θέμα με drivers και το αποτελέσμα ήταν ενώ είχε δυνατές κάρτες χωρίς καλή υποστήριξη, μας έτρεχε προς nvidia μεριά.... Τώρα αργά για θαύματα..... Σε επόμεμη αναβάθμιση, όποτε και εάν...

Ναι λες κι η Nvidia δεν έχει known issues με ΚΑΘΕ καινούρια έκδοση οδηγών...

Οι προηγούμενοι είχαν πρόβλημα με flickering σε κάμποσους χρήστες, ελπίζουμε οι τελευταίοι να μην το έχουν πλέον...

• Like 1
Δημοσ.

ποτε ειχε θεματα η AMD με Drivers?  τι προβληματα?  εχετε διασταυρωσει αν πολλα απο τα προβληματα αυτα, δεν ηταν ακριβως φταιξιμο των ATI-AMD drivers?  

για ψαχτειτε λιγο καλυτερα ....!!!!!  η κριτικη και το ριξιμο φταιξιματος ειναι παντα ευκολακι.....!!! 

https://www.reddit.com/r/nvidia/comments/67gkfq/driver_38189_faqdiscussion_thread/

Ειχα παρει μια gtx660 ενα φεγγαρι,την κρατησα 2 μερες,την επεστρεψα πισω στο πλαισιο γιατι οι drivers κρασαραν σχεδον συνεχεια εν ωρα παιχνιδιου,ηταν η πρωτη και η τελευταια φορα που αλλαξα απο amd και πηγα σε nvidia,το ιδιο γινοταν και με την 650ti της γυναικας μου,της πηρα μια 7870 και ειναι μια χαρα.

Το μονο θεμα που αντιμετωπισα τωρα με την rx470 ειναι οτι την ωρα που παιζω,στα καλα του καθουμενου μου βγαζει no signal,και εγινε ποιο εντονο το προβλημα με τους προ τελευταιους drivers.

Σημερα θα δοκιμασω τους καινουργιους και μακαρι να ειναι ολα οκ :) 

Δημοσ.

Εναν fps counter χωρίς να χρειάζεται να βάλω αλλα προγραμματα δεν εχουν σκοπο να βάλουν

• Like 2
Δημοσ.

Ναι λες κι η Nvidia δεν έχει known issues με ΚΑΘΕ καινούρια έκδοση οδηγών...

Οι προηγούμενοι είχαν πρόβλημα με flickering σε κάμποσους χρήστες, ελπίζουμε οι τελευταίοι να μην το έχουν πλέον...

απο διαφορα forum απο οταν εμφανιστηκαν οι ATI ολοι ελεγαν το ιδιο προβλημα ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ...βγαλε drivers της προκοπης AMD ...απο ιδία εμπειρια οσες ati περασαν απο τα χερια μου ,ενω ηταν ισχυροτερες απο τις nvidia σε χαρακτηριστικα ετρεχαν χειροτερα στα games απο υποδεεστερες nvidia .....οταν πηγα τελικα σε nvidia ,αναβαθμισεις στους drivers ειχα καθε τρεις και λιγο ακομα και με τις νεες γενιες αυτη την ωρα που γραφουμε ....αυτα οι καρτες ati ουτε στα καλυτερα ονειρα τους δεν ειχαν τοσες αναβαθμισεις ακομα και τωρα .........και φυσικα παντα οι nvidia τρεχουν καλυτερα τα games ....δεν μιλαω ως ακόλουθος αποκλειστικος της μιας ή της αλλης εταιρειας .....μιλαω ως καταναλωτης με την δικη μου εμπειρια και την εμπειρια μεγαλου μερους γνωστων που ασχολουνται με games ....ολοι πηγαιναν ,πανε και θα πανε σε nvidia εφοσον η amd ψιλογραφει τις δυνατες καρτες της .....δεν ειμαι πελατης καμιας εταιρειας αποκλειστικα.....ειμαι πελατης αυτου που βγαζει το πιο λειτουργικο προιον στην αγορα με τα πιθανοτερα λιγοτερα προβληματα .....οποτε η nvidia με καλυπτει τυπε !!!

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ πάντως δεν είχα ποτέ κάποιο σοβαρό πρόβλημα με τους οδηγούς της amd (από 4890 κι έπειτα που το γύρισα αποκλειστικά σε κόκκινες) και πραγματικά αναρωτιέμαι γιατί αναπαράγεται αυτός ο (κατά τη γνώμη μου) μύθος

• Like 5
Δημοσ.

απο 1-10 να στο βαθμολογησω .....στην amd προβληματα σε drivers ειναι στο 8 , nvidia στο 3 ....μην σας παρασερνει το συναισθημα σας ....δεν σας ταϊζει η ati και η nvidia .....την αποψη μου εκθετω ως καταναλωτης κα για τις δυο εταιρειες που εχει τυχει κατα καιρους να αγορασω.....οι nvidia σαφως λιγοτερα θεματα ! ουτε μου κοβουν τσεκ να λεω καλα λογια ,ουτε ειμαι συναισθηματικος καταναλωτης με καποιο αντικειμενο ...η nvidia οτι και λεμε, αυτο το μεγαλο διαστημα ειναι καλυτερη απο ολες τις αποψεις  ....

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

απο διαφορα forum απο οταν εμφανιστηκαν οι ATI ολοι ελεγαν το ιδιο προβλημα ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ...βγαλε drivers της προκοπης AMD ...απο ιδία εμπειρια οσες ati περασαν απο τα χερια μου ,ενω ηταν ισχυροτερες απο τις nvidia σε χαρακτηριστικα ετρεχαν χειροτερα στα games απο υποδεεστερες nvidia .....οταν πηγα τελικα σε nvidia ,αναβαθμισεις στους drivers ειχα καθε τρεις και λιγο ακομα και με τις νεες γενιες αυτη την ωρα που γραφουμε ....αυτα οι καρτες ati ουτε στα καλυτερα ονειρα τους δεν ειχαν τοσες αναβαθμισεις ακομα και τωρα .........και φυσικα παντα οι nvidia τρεχουν καλυτερα τα games ....δεν μιλαω ως ακόλουθος αποκλειστικος της μιας ή της αλλης εταιρειας .....μιλαω ως καταναλωτης με την δικη μου εμπειρια και την εμπειρια μεγαλου μερους γνωστων που ασχολουνται με games ....ολοι πηγαιναν ,πανε και θα πανε σε nvidia εφοσον η amd ψιλογραφει τις δυνατες καρτες της .....δεν ειμαι πελατης καμιας εταιρειας αποκλειστικα.....ειμαι πελατης αυτου που βγαζει το πιο λειτουργικο προιον στην αγορα με τα πιθανοτερα λιγοτερα προβληματα .....οποτε η nvidia με καλυπτει τυπε !!!

Τα ίδια προβλήματα βγάζουν πάνω κάτω κι οι drivers της Nvidia, όποιος διαβάζει forums τα βλέπει και στους 2 κατασκευαστές σε κάθε νέα version...

• Like 2
Δημοσ.

oκ δεκτή η εμπειρία σου, αλλά καλό είναι να ακούς κι εσύ τις εμπειρίες των άλλων 

ούτε εμένα με πληρώνει η amd, απλά δεν είχα ποτέ ιδιαίτερο πρόβλημα με τους οδηγούς της ώστε να τραβάω τα μαλλιά μου και να φτάσω σε σημείο να έχω άχρηστο προβληματικό hw και να μην μπορώ να κάνω τη δουλειά μου

μάλιστα έχω διαπιστώσει εκεί που τυχαίνει να υπάρχουν θέματα στις πράσινες και όχι στις κόκκινες (deus ex πιο πρόσφατο παράδειγμα που μου΄ρχεται στο μυαλό και τυχαίνει να θυμάμαι) το άμεσο συμπέρασμα από τη πλειοψηφία που έχει πράσινες κάρτες είναι ότι πρόκειται για προβληματικό παιχνίδι και όχι ότι οι οδηγοί της nv δεν ήταν αρκετά optimized στο launch 

Δημοσ.

Haters gonna hate κλασσικα.

Εναν fps counter χωρίς να χρειάζεται να βάλω αλλα προγραμματα δεν εχουν σκοπο να βάλουν

Ολα θα γινουν, και εγω θα το ηθελα!

Δημοσ.

Kαι εγω  τρια περίπου χρόνια τωρα που εχω amd  δεν ειχα ποτε πρόβλημα με τους  οδηγούς ,η amd εχει διάφορα "θέματα" αλλα οι οδηγοί δεν ειναι πια προβλημα. Πιο πριν ειχα λαποπ με nvidia και αρκετες φορες ειχα προβλημα με τους νεους οδηγούς.

BTW ....έβαλα τους νεους οδηγούς και στις ρυθμίσεις αντι για την έκδοση ( 17.7.2) γραφει "BETA"

Δημοσ.

εχω 7 χρόνια σχεδόν HD5850 και δεν έχω κανένα παράπονο,και αλλαγμένο bios έφαγε για oc και ακόμα σκύλα δεν καταλαβαίνει, λέτε να δω κανα boost στην γριά μου :P 

• Like 1
Δημοσ.

εχω 7 χρόνια σχεδόν HD5850 και δεν έχω κανένα παράπονο,και αλλαγμένο bios έφαγε για oc και ακόμα σκύλα δεν καταλαβαίνει, λέτε να δω κανα boost στην γριά μου :P

Ε θα ψοφήσει κάποια στιγμή.. Εγώ ήμουν με 4870 απ το 2009 (την 512 lol) και πέθανε το προηγούμενο καλοκαίρι. Τώρα έχω μια RX 580 και θα φύγει πίσω γιατί έχει κάποιο θέμα με bsod (thread stuck in device driver) 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...