apostolitzas123 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 καλημέρα θα ήθελα να αγοράσω νέο desktop (πύργο μόνο) για το γραφειο γυρω στα 600 ευρω η χρήση του θα είναι office-autocad-ταινίες... θα ήθελα κάποιες προτάσεις από γνώστες ευχαριστώ
Kostas.karras Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΗΝ ΦΟΡΜΑ i) Το ποσό που διαθέτουμε: ii) Tη χρήση του υπολογιστή (εάν πρόκειται για gaming pc, αναφέρετε τι είδους παιχνίδια παίζετε/θα παίξετε και δώστε από ένα παράδειγμα.) iii) Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιηθούν: iv) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθεί οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε? Υπάρχει πιθανότητα για μελλοντική αγορά άλλης? (απαραίτητη η διευκρίνηση της οθόνης μας για κάθε είδος συστήματος και αναβάθμισης. Εάν δεν γνωρίζετε τον κωδικό μοντέλου, αναφέρετε τουλάχιστον μάρκα, ίντσες και ανάλυση.) v) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθούν και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? vi) Το Hardware-περιφερειακά-οθόνη που θέλουμε να αγοράσουμε, θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα (διευκρινίστε ποιο) ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? (Αναφέρετε και την περιοχή στην οποία βρίσκεστε για περαιτέρω διευκόλυνση) vii) Επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα (στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? viii) Επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα? Αν ναι ποιο? ix) Στο νέο σύστημα θα γίνουν πιθανές μελλοντικές αναβαθμίσεις στο Hardware? Αν ναι, υπάρχει πιθανότητα για διπλές κάρτες γραφικών (sli/crossfire)? -> συμβάλλει στην επιλογή κατάλληλου τροφοδοτικού και παίζει ρόλο και στην επιλογή κουτιού x) Θα γίνει oc στο CPU (επεξεργαστής)? Αν ναι σε τί μέγεθος? (μικρό, μεσαίο, μεγάλο) -> συμβάλλει στην επιλογή κατάλληλου τροφοδοτικού, μητρικής και φυσικά κατάλληλης ψύκτρας xi) Θα γίνει oc στη GPU (κάρτα γραφικών)? Αν ναι θα γίνει με πείραγμα της τάσης για stability (μεγάλο oc) ή απλά θα ανεβάσετε λίγο τις συχνότητες με stock voltage? -> συμβάλλει στην επιλογή κατάλληλου τροφοδοτικού xii) Αναφέρετε αν θα χρησιμοποιήσετε ή όχι κάποιο κομμάτι Hardware από άλλο/παλιό σύστημα:
apostolitzas123 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 φιλε μου τι ειναι ολο αυτο το κατεβατο??? λοιπον διαθετω 600 ευρω μονο tower θελω τιποτα αλλο ολα καινουρια θα ειναι λειτουργικο συστημα δε θελω θα το περασω μονος μου oc δεν κανω πουθενα η συνθεση να γινει στο καταστημα μια μελλοντικη αναβμιση μπορει να γινει σε δισκο, επεξεργαστη autocad, matlab τα πιο βαρια προγραμματα που μπορω να σκεφτω για χρηση Ευχαριστω
apostolitzas123 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 ειμαι απο Κρητη Ρεθυμνο οθονη εχω μια LG 22'' W2252TQ
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Ρίξε μια ματιά στο site της Autodesk έχει hardware requirements για το Autocad.
Kostas.karras Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 φιλε μου τι ειναι ολο αυτο το κατεβατο??? AYTOI EINAI OI KANONEΣ..
tanasen01 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 από το digital-master και από το e-shop θέλει αντικατάσταση όμως και η οθόνη σου κάποια στιγμή 2
Kostas.karras Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 ειμαι απο Κρητη Ρεθυμνο οθονη εχω μια LG 22'' W2252TQ θΕς και οθονη δηλαδη..Να υπολογιζουμε μεσα στην τιμη?
countass Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 θΕς και οθονη δηλαδη..Να υπολογιζουμε μεσα στην τιμη? "μονο tower θελω τιποτα αλλο" είπε.
Kostas.karras Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 "μονο tower θελω τιποτα αλλο" είπε. oπως θελει αλλα........ Ας παει στις προτασεις του tanasen,μια χαρα προτασεις ειναι..
apostolitzas123 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 οθονη ρε παιδια γιατι θελω?? καλη δεν ειναι? παλια βεβαια αλλα μια χαρα κανω τη δουλεια μου
Kostas.karras Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 οθονη ρε παιδια γιατι θελω?? καλη δεν ειναι? παλια βεβαια αλλα μια χαρα κανω τη δουλεια μου Πλεον οτιδηποτε πιο κατω απο την πιο απλη fhd θεωρω οτι ειναι λιγο.. Αν σε βολευει για ερασιτεχνικη χρηση,οκ
life is music Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 οθονη ρε παιδια γιατι θελω?? καλη δεν ειναι? παλια βεβαια αλλα μια χαρα κανω τη δουλεια μου an θες γ autocad μονο δες και εδω φιλε μου τι ειναι ολο αυτο το κατεβατο??? λοιπον διαθετω 600 ευρω μονο tower θελω τιποτα αλλο ολα καινουρια θα ειναι λειτουργικο συστημα δε θελω θα το περασω μονος μου oc δεν κανω πουθενα η συνθεση να γινει στο καταστημα μια μελλοντικη αναβμιση μπορει να γινει σε δισκο, επεξεργαστη autocad, matlab τα πιο βαρια προγραμματα που μπορω να σκεφτω για χρηση Ευχαριστω an σ αρεσει μπορεις δεις και λαπτοπ οπως αυτο εδω γ την δουλεια π θες να κανεις http://www.skroutz.gr/s/11891217/Lenovo-IdeaPad-510-15IKB-i5-7200U-8GB-1TB-GeForce-GTX-940MX-FHD-No-OS.html?from=recommendations
petranthe Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Laptop για autocad με i5 mobile διπύρηνο είναι τραγωδία. Kai o TS είπε ότι θέλει Desktop. Έστω και σε ένα 2D render ή σχέδιο θα πάθει κοκομπλόκο. Αν συνδυαστεί και με την 940ΜΧ κλάφτα Χαράλαμπε. Ξέρω είναι δύσκολο για σένα αλλά please μη γράφεις αηδίες. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα