Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαιρετω, αναγκαζομαι να κατεβασω το router μου στον κατω οροφο καθως εκει ειναι η μαστερ μπριζα με την οποια πιανω 46 mbp/s ενω οταν εχω το ρουτερ μου στο δωματιο μου στον πανω οροφο πιανω 26 ..

Καλωδιο ethernet να ανεβασω δε παιζει μεγαλη διαδικασια..

Ψαχνω κατι καλο και αξιοπιστο, ειτε εξωτερικη ειτε εσωτερικη. με 20αρικο το πολυ αν παιζει.

Ευχαριστω!

Δημοσ.

Επειδη ενδιαφερομαι και εγω, βλεπω οτι η tp link εχει διαφορες version (v1,v2,κλπ). Υποτιθεται οτι οι τελευταιες ειναι νεωτερες και αρα καλυτερες?

Δημοσ.

To hardware δεν ειναι σαν το software που η επομενη εκδοση σημαινει διορθωμενα bugs, νεα featutes κλπ κλπ.

Η hardware version συνηθως οριζει και διαφοροποιει την συσκευη σαν υλικο.

Δηλαδη μπορει η v1 να εχει τσιπακι/soc/whatever της ταδε εταιριας και η v2 μπορει να εχει εντελως διαφορετικο hardware απο αλλη κατασκευαστρια εταιρια. Ή μπορει να ειναι της ιδιας εταιριας αλλα διαφορετικο τσιπακι.

Εχει νοημα το να ψαχνεις για συγκεκριμενη version καθως καποιες συσκευες δουλευουν καλυτερα απο αλλες ή μπορει να σε ενδιαφερει η συμβατοτητα με ενα OS οπως το linux (συνηθης περιπτωση που "ψαχνεται" καποιος με τις εκδοσεις).

Δημοσ.

Εχει νοημα το να ψαχνεις για συγκεκριμενη version καθως καποιες συσκευες δουλευουν καλυτερα απο αλλες ή μπορει να σε ενδιαφερει η συμβατοτητα με ενα OS οπως το linux (συνηθης περιπτωση που "ψαχνεται" καποιος με τις εκδοσεις).

Σωστός.Στο συγκεκριμένο(wn722n), η v2 δε θα παίξει ποτέ σωστά σε Linux, ενώ η v1, παίζει σχεδόν απροβλημάτιστα σε όλους τους πυρήνες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...