asdfaster Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Κοίτα έτσι κι αλλιώς να μιλήσεις στη hol να στο αντικαταστήσουν. Μπορεί να ειναι μάπα αλλά το εχεις πληρωμένο, οποτε πάρε το και βαλε το στη ντουλάπα. Ας υπάρχει καβάτζα. Αν τωρα δεν κατάλαβα καλα και σε χρεωνουν την αντικατάσταση (με ίδιο), εννοείται δεν αξίζει τα λεφτά που ζητάνε Δεν κάνουν έλεγχο αν εχει θεμα με αποσυνδεσης η κάτι άλλο, μονο αν ειναι καμένο κάνουν. Καλύτερα asus η ένα tp link στα 35 euro.
coffeex Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Περίεργο που σου είπαν να πληρώσεις. Εμένα ένας ξαδερφός μου το έχει αλλάξει 2 φορές δωρεάν (hol) και εγώ 1 από forthnet.
asdfaster Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Περίεργο που σου είπαν να πληρώσεις. Εμένα ένας ξαδερφός μου το έχει αλλάξει 2 φορές δωρεάν (hol) και εγώ 1 από forthnet. Και εγώ το έχω αλλάξει 3 φορές γιατί κάηκε χωρίς να πληρώσω.
isay Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Και εγώ το έχω αλλάξει 3 φορές γιατί κάηκε χωρίς να πληρώσω. Ρε asdfaster, μήπως να φώναζες ένα ηλεκτρολόγο να κοιτάξει λίγο τα ηλεκτρολογικά σου ή εστω την πριζα που βαζεις το router; Αν εχεις γενικό προβλημα θα καουν και άλλα πραγματα. Στην αναγκη βάλε ενα μικρό ups σε συσκευές που ειναι ευαισθητες αλλά ακριβές (π.χ τηλεοραση, υπολογιστή, κλπ) 1
asdfaster Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 (επεξεργασμένο) Τα καλώδια 4 μήνες τα έχω οι πρίζες εντάξει ειναι. Εχω πολυπριζο ασφαλείας. Σκεφτόμουν για ups αλλά δεν ξέρω τι να πάρω για το pc. Θα μπορούσες να μου προτείνεις κάποιο? Αν σου πω το σύστημα που εχω. Η να ανοίξω άλλο thread αλλού? Επεξ/σία 29 Ιουλίου 2017 από asdfaster
isay Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Υπάρχουν μπολικα αναλογα threads. Αν δεν σε καλύπτουν συνεχισε μια συζήτηση ή κάνε νεο
coffeex Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Και εγώ το έχω αλλάξει 3 φορές γιατί κάηκε χωρίς να πληρώσω. Πήρε φωτιά από το κατέβασμα torrents;; Εγώ τους ζήτησα νέο γιατί ήθελα το καινούργιο μοντέλο
asdfaster Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Πήρε φωτιά από το κατέβασμα torrents;; Εγώ τους ζήτησα νέο γιατί ήθελα το καινούργιο μοντέλο Χαχχα μην το πεις στον Αλέξη αλλά δεν πολύ βλέπω ταινίες εχω όμως 32gb ddr 4 ram corsair και περιμένο το note 8 με 6gb ram. Τώρα πιο μόντεμ δίνουν στην hol?
bill2015 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 για adsl to zte zxhn h108n v2.5 για vdsl to zte zxhn h267a που υποστηριζει voip και wifi 2.4ghz οπως ολα και επιπλεον 5 ghz
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα