Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, έχω να υλοποιήσω ένα project στο Android Studio. Το θέμα είναι ελεύθερο.

Τι εφαρμογή προτείνετε να υλοποιήσω ως πιο εύκολη στη δημιουργία και λειτουργικη; ( Όχι Calculator ).

Εάν κάποιος ξέρει κανένα καλό tutorial ευπρόσδεκτο.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

Φτιαξε ενα φακο!

Με widget στην κεντρικη οθονη που το πατας κι αναβει/σβηνει.

Μου εχει λυσει τα χερια.

Παιζει να ειναι 2 γραμμες κωδικα ολες κι ολες.

:P

Δημοσ.

Φτιαξε ενα φακο!

Με widget στην κεντρικη οθονη που το πατας κι αναβει/σβηνει.

Μου εχει λυσει τα χερια.

Παιζει να ειναι 2 γραμμες κωδικα ολες κι ολες.

:P

.

Μιση γραμμη κωδικα λεω εγω... ειπαμε να υπερβαλουμε, αλλα εσυ το παρακανες.

Δημοσ.

φτιάξε μια εφαρμογή τύπου expense manager, να μπορεί ο άλλος να κάνει τα οικονομικά κουμαντα του.

Σαν εξτραδακι, κατά την καταχώρηση των στοιχείων, παρουσίασε και κανενα γραφημα τύπου 12% διασκέδαση, 45% διατροφή κλπ να φαίνεται ωραία στο μάτι(μια ιδέα).

Για tips, δες τι παίζει στο playstore.

καλή δύναμη.

• Like 1
Δημοσ.

Καλός ο φακός αλλά νομίζω θα μου τη μπουν άσχημα.

Το expense manager είναι καλή ιδέα.

Κάποιο προτεινόμενο tut; Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Φτιάξε μία εφαρμογή, που να μπαίνεις στο google maps, να ορίζεις μία περιοχή και όταν πλησιάζεις σε Χ απόσταση, να έχεις ηχητική ειδοποίηση. Πχ κάποιος που μπαίνει σε τρένο,λεωφορείο και δεν ξέρει πότε φτάνει στον προορισμό του.

Αν δεν κάνω λάθος, έχει υλοποιηθεί, αλλά εντάξει. Για την εξάσκηση και μόνο.

Δημοσ.

Άτομο που δεν μπορεί να σκεφτεί ένα οτιδήποτε app να δημιουργήσει, που πρώτα πρώτα στον ίδιο θα έπρεπε να έχει κάποια, έστω μικρή, χρησιμότητα, δεν ανήκει πραγματικά στο χώρο των υπολογιστών ή δεν έχει νιώσει ψυχικά σ' αυτόν. Φαντασία μηδέν.

Εφαρμογή που φωτογραφίζεις τα ρούχα και σου λέει από πότε έχουν να πλυθούν, εφαρμογή που βρίσκει το βέλτιστο τρόπο τοποθέτησης των βιβλίων στη βιβλιοθήκη και και και... Look around you...

Δημοσ.

Απλό και λειτουργικό ε? Ιδέα:

app που να ελέγχει τις κλήσεις που δέχεσαι και να τις προσθέτει αυτόματα στη λίστα απόρριψης αν έχουν κακή φήμη σε κάποιο( ή πολλαπλά ) από τα site που ασχολούνται με το ποιος σε πήρε τηλέφωνο.

Άτομο που δεν μπορεί να σκεφτεί ένα οτιδήποτε app να δημιουργήσει, που πρώτα πρώτα στον ίδιο θα έπρεπε να έχει κάποια, έστω μικρή, χρησιμότητα, δεν ανήκει πραγματικά στο χώρο των υπολογιστών ή δεν έχει νιώσει ψυχικά σ' αυτόν. Φαντασία μηδέν.

Δεν είναι δουλειά του προγραμματιστή να φαντάζεται ιδέες, αλλά να τις υλοποιεί. Κι εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα, μπορώ να φτιάξω τα πάντα αλλά αν με βάλεις να σου προτείνω ιδέες, μου είναι πολύ δύσκολο. Δεν είναι μόνο θέμα φαντασίας. Γιατί να φτιάξω ένα πρόγραμμα από την αρχή ενώ πολύ πιθανό να υπάρχει ήδη αν ψάξω λίγο στο ίντερνετ? Αν είναι και open-source, ακόμα καλύτερα, μπορώ να αλλάξω μικρές λεπτομέρειες για να το κάνω να λειτουργεί ακριβώς όπως εγώ θέλω.

Δημοσ.

Εφαρμογή που φωτογραφίζεις τα ρούχα και σου λέει από πότε έχουν να πλυθούν, εφαρμογή που βρίσκει το βέλτιστο τρόπο τοποθέτησης των βιβλίων στη βιβλιοθήκη και και και... Look around you...

giphy.gif

• Like 4
Δημοσ.

Δεν είναι δουλειά του προγραμματιστή να φαντάζεται ιδέες, αλλά να τις υλοποιεί. Κι εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα, μπορώ να φτιάξω τα πάντα αλλά αν με βάλεις να σου προτείνω ιδέες, μου είναι πολύ δύσκολο. Δεν είναι μόνο θέμα φαντασίας. Γιατί να φτιάξω ένα πρόγραμμα από την αρχή ενώ πολύ πιθανό να υπάρχει ήδη αν ψάξω λίγο στο ίντερνετ? Αν είναι και open-source, ακόμα καλύτερα, μπορώ να αλλάξω μικρές λεπτομέρειες για να το κάνω να λειτουργεί ακριβώς όπως εγώ θέλω.

Γιατί θες να κάνεις μια πτυχιακή ή ένα project με διάρκεια ένα ή μερικά απογεύματα/βδομάδες για να μάθεις κάτι καινούργιο. Δεν είπε κανείς να φτιάξεις κάτι εμπορικό. Αν δεν είσαι σε θέση να έχεις αυτή τη λιγοστή φαντασία, things will get hard...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...