Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας!
Τα ηχεια στο λαπτοπ εχουν realtek driver.
Βγαζει οτι ειναι εκτος συνδεσης,αφου βαλω τα ακουστικα βγαζει οτι τα ηχεια ειναι συνδεδεεμενα.
Οταν βαλω μουσικη διχνει οτι παιζει απο ενα s/psif αλλα προφανως δεν ακουγεται τιποτα.
Την ωρα που παιζει μουσικη με τα ακουστικα και τα βγαλω τοτε παιζαπει μουσικη κανονικα απο τα ηχεια για περιπου 3 δευτερα και μετα βγαζει οτι εκτος συνδεσης παλι.
Το λαπτοπ ειναι turbo x με windows 10.

Εχω κανει re-install,disable-enable την καρτα,εχω κανει να βρει και αυτοματα driver για την καρτα ηχου και εχω μπει και στις ρυθμισεις της realtek αλλα δεν γινεται τιποτα.

Θα εκτιμουσα παρα πολυ την βοηθεια σας.

Δημοσ.

Το λαπιτοπι φοραγε παντα τα 10 αρια ? Αν ναι λογικα μιλαμε για νεο μηχανιμα το πας στο καταστημα και ασε να παλευουν μονοι τους αν μιλαμε για παλιο μηχανιμα δωσε λιγα παραπανο ινφο

Δημοσ.

Το λαπιτοπι φοραγε παντα τα 10 αρια ? Αν ναι λογικα μιλαμε για νεο μηχανιμα το πας στο καταστημα και ασε να παλευουν μονοι τους αν μιλαμε για παλιο μηχανιμα δωσε λιγα παραπανο ινφο

post-306026-0-39247800-1501099354_thumb.jpg

post-306026-0-95924900-1501099377_thumb.jpg

post-306026-0-42305500-1501099396_thumb.jpg

Δημοσ.

Επειδή πρόσφατα αντιμετώπισα κάτι αντίστοιχο με turbo-x και Win10( (ανύπαρκτοι drivers φυσικά στο plaisio- find your driver για win10)  (μετά από 10'' o ήχος σταματούσε και ήθελε restart) και όλες οι λύσεις - uninstall/reinstall από το device manager - "καρφωτοί" drivers κτλ και είχα απελπιστεί και θεωρούσα ότι πήρα το laptop στην "μασχάλη" ή ξαναβάζω win7 το ΕΛΥΣΑ!

Αναζήτησα το "μοντέλο" στο google (Α15HE) βρήκα το αντίστοιχο barebones - στην περίπτωσή μου Novatech A15HE και κατέβασα τους win8-64 drivers για αυτό και γλύτωσε το turbo-x το ταξίδι από το μπαλκόνι :)

Και πρόσεξε πάλευα με Connexant chip. Εσύ θα είσαι πιο τυχερός πιο γρήγορα.

Ελπίζω να βοήθησα. 

Την ζημιά μου την έκανε το creator's update btw. Μια χαρά δούλευε.

(Με τσάκισε επίσης στο να μου σπάσει raid 0 σε PC με Core 2 Quad...)

Δημοσ.

Λοιπον το μοντελο ειναι αυτο W812DI1,εκανα μια αναζητηση και δεν υπαρχει τιποτα.μπηκα και στο site στο plasio εκει που σου εχει να γραψεις το μοντελο για να σου δωσει τους drivers αλλα δεν βρισκει τιποτα.

Δημοσ.

Η άλλη λύση είναι άμα έχεις το δισκάκι απο την αγορά να κανεις εκείνους τους driver εγκατασταση αλλα πριν τους κανεις εγκατασταση να το βαλεις σε λειτουργια συμβατοτητας με win7 παρολο που εχεις τα 10

Δημοσ.

Λοιπον το μοντελο ειναι αυτο W812DI1,εκανα μια αναζητηση και δεν υπαρχει τιποτα.μπηκα και στο site στο plasio εκει που σου εχει να γραψεις το μοντελο για να σου δωσει τους drivers αλλα δεν βρισκει τιποτα.

Οπότε μιλάς με πλαίσιο για drivers ή πας στην λύση cpu-z βρίσκεις mainboard, cpu, driver update πρόγραμμα και κοινώς είσαι να σε κλάινε και οι ρέγγες... Αν αναγνωρίσεις τι realtek έχεις πας στο site της.  Μικρή συμβουλή σκότωσε το UAC και τρέχε τους drivers με right click > run as administrator. Ακόμα και αυτούς που είχα βρει τους σωστούς μόνο έτσι τους δέχτηκε.

To πρόβλημα πάντως από ότι διάβασα είναι στην ουσία bios update (chipset combatibility) το οποίο φυσικά θα το δεις μετά την 2α παρουσία...

Δημοσ.

Βρηκα το δισκακι με τους drivers ευτυχωωωωωωως,και τωρα θα το δοκιμασω,αντε να δουμε...
Επισης χρειαζεται να κανω απεγκατασταση τον drive ηχου που εχει τωρα?

Δημοσ.

Βρηκα το δισκακι με τους drivers ευτυχωωωωωωως,και τωρα θα το δοκιμασω,αντε να δουμε...

Επισης χρειαζεται να κανω απεγκατασταση τον drive ηχου που εχει τωρα?

Right click στο device Manager > Uninstall και αν έχει και επιλογή delete driver Software την "τσεκάρεις". Μετά reboot ελέγχεις αν δουλεύουν και μετά πας για εγκαταστάση γιατί μπορεί να βρουν τα 10 τους κατάλληλους.

Θα κάνεις το ίδιο όχι μόνο για τις συσκευές - ελεγκτες ήχου παιχνιδιών κλπ αλλά ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΗΧΕΙΑ. εκεί είναι το θέμα.

"είσοδοι και έξοδοι ήχου" λέγεται στο device manager στα ελληνικά.

Δημοσ.

δοξα το θεο,παιδια,το εφτιαξα,επιτελους!
Καλα που βρηκα το cd με τους drivers αλλιως δεν ξερω τι θα γινοταν...
Σας ευχαριστω παρα πολυ για το χρονο σας και την βοηθεια σας!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...