duende Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 τουλαχιστον με τις δημοσιες υπηρεσιες να πηγαινες σε μια και να ενημερωνονταν αυτοματα ολες. οχι τραβα εφορια, τραβα δημο για τη μεριδα, τραβα ληξιαρχειο, τραβα στο ικα κλπ κλπ
panosno1com Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Ελα ντε , ή εστω με το που ενημεεωνοταν η ΔΟΥ να υπήρχε update σε ολες τις υπηρεσιες! Για να μην πω με το ππυ εβγαινε νεα ταυτοτητα και καταγράφονταν στο συστημα της ελ.ας 1
Ilia Fragk Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 ωραία τα λέτε μακάρι να ήταν έτσι γιατί εγώ ακόμα τρέχω για ενημερώσεις
papoys1 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Όταν σε όλες τις Ευρωπαικές χώρες υπάρχουν ταυτότητες τύπου κάρτας που δεν μπορούν να αντιγραφούν εμείς εδώ συνεχίζουμε να βγάζουμε ταυτότητες που βγάζαμε πριν 50-60 χρόνια γιατί κάποιοι πολιτικοί φοβούνται το κόστος για το 666. Λες και υπάρχει Έλληνας σήμερα που να μην έχει στην τσέπη του έστω και μία κάρτα με το συγκεκριμένο barcode. Και η πλάκα είναι ότι όλοι αυτοί που βγαίνουν και λένε μπούρδες για τον αντίχριστο έχουν στις τσέπες κάρτες πολλών σούπερ μάρκετ για πιο "φτηνές αγορές" 1
rackal Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 Στις 29/7/2017 στις 11:34 ΜΜ, ObeyWario! είπε Υπομονή έρχονται οι νέου τύπου ταυτότητες http://www.ert.gr/eidiseis/ellada/erchonte-i-taftotites-neou-tipou-me-kostos-10-evro-den-tha-boroun-na-parapiithoun-vid/ Εγω πάντως ακόμα υπομονή κάνω τόσα χρόνια... Θέλω να αλλάξω και γω λόγο φθοράς αλλά σκέφτομαι το λούκι να αλλάζω αριθμό σε τράπεζες και εφορία. Μπας και υπάρχει καμία υπηρεσία που τα κάνει μαζικά; Αλλιώς θα μείνω με τη σχολική ακόμα... και αν ποτέ αξιωθεί αυτό το κράτος που λεει πως βρίσκεται ατην Ευρώπη να βγάλει καινούριες τότε κομπλέ... 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, rackal είπε Εγω πάντως ακόμα υπομονή κάνω τόσα χρόνια... Θέλω να αλλάξω και γω λόγο φθοράς αλλά σκέφτομαι το λούκι να αλλάζω αριθμό σε τράπεζες και εφορία. Μπας και υπάρχει καμία υπηρεσία που τα κάνει μαζικά; Αλλιώς θα μείνω με τη σχολική ακόμα... και αν ποτέ αξιωθεί αυτό το κράτος που λεει πως βρίσκεται ατην Ευρώπη να βγάλει καινούριες τότε κομπλέ... Η εφορια ενημερωνεται αμεσα απο το συστημα και σου ερχεται και μηνυμα στο taxs : ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ ΤΟ ΥΠΟΣΥΣΤΗΜΑ ΜΗΤΡΩΟΥ TAXIS ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΤΡΩΟ ΤΑΥΤΟΤΗΤΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΜΕΤΑΒΟΛΕΣ ΣΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΣΑΣ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΟΡΙΖΟΜΕΝΑ ΣΤΗΝ Α.1164/2019 ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ Α.Α.Δ.Ε. Για τραπεζα μπελας . Αλλαξα εν μεσω covid τον Μαρτιο 2020 Επεξ/σία 23 Οκτωβρίου 2020 από Γιάννης Platano 2
papoys1 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 1 λεπτό πριν, Γιάννης Platano είπε Η εφορια ενημερωνεται αμεσα απο το συστημα και σου ερχεται και μηνυμα στο taxs Για τραπεζα μπελας . Αλλαξα εν μεσω covid τον Μαρτιο 2020 2020 κατάφερε τελικά η Αστυνομία να γεφυρωθεί με την Εφορία.Μεγάααααααααααααλο επίτευγμα.Να δούμε πότε θα δούμε τελικά και τις νέες ταυτότητες που όλο έρχονται αλλά τις φρενάρει το 666. 😁 1
poulinos Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 3 hours ago, rackal said: Εγω πάντως ακόμα υπομονή κάνω τόσα χρόνια... Θέλω να αλλάξω και γω λόγο φθοράς αλλά σκέφτομαι το λούκι να αλλάζω αριθμό σε τράπεζες και εφορία. Μπας και υπάρχει καμία υπηρεσία που τα κάνει μαζικά; Αλλιώς θα μείνω με τη σχολική ακόμα... και αν ποτέ αξιωθεί αυτό το κράτος που λεει πως βρίσκεται ατην Ευρώπη να βγάλει καινούριες τότε κομπλέ... εφορια αυτοματα. εσυ πας τραπεζες και. ικα 1
SB_1957 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 35 λεπτά πριν, papoys1 είπε 2020 κατάφερε τελικά η Αστυνομία να γεφυρωθεί με την Εφορία.Μεγάααααααααααααλο επίτευγμα.Να δούμε πότε θα δούμε τελικά και τις νέες ταυτότητες που όλο έρχονται αλλά τις φρενάρει το 666. 😁 Να μην είμαστε άδικοι. Από προσωπική πείρα ξέρω ότι η αυτόματη ενημέρωση της εφορίας ισχύει τουλάχιστον από το 2017, οπότε πιθανόν να εφαρμόστηκε πιο πριν. 1
AntiCambeR Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 Εμένα μου έχει βγάλει ειδοποίηση το e-banking να πάω στην τράπεζα για ταυτοποίηση με την ταυτότητα εδώ και καιρό και πλέον πως σε λίγο δεν θα μπορώ να το χρησιμοποιήσω. Η ταυτότητα έχει βγεί το 1998 και τα στοιχεία της δεν είναι ευδιάκριτα, δυσκολευόμουν να τη βγάζω φωτοτυπία και πλέον εδώ και κανά 2 χρόνια έχει φύγει η πλαστική επικάλυψη. Οπότε να την αλλάξω και μετά να πάω στην τράπεζα για ενημέρωση.Αν την αλλάξω στο ΑΤ, ενημερώνω τράπεζα και ΙΚΑ μόνο;Τι δικαιολογητικά χρειάζονται;
odys03 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 Μόνο φωτογραφίες χρειάζεσαι, και την παλιά ταυτότητα. Ξέχασα και έναν μάρτυρα συνήθως συγγενή πρώτου βαθμού (να έχει κι αυτός ταυτότητα μαζί του). 1
piiii Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 5 ώρες πριν, odys03 είπε Μόνο φωτογραφίες χρειάζεσαι, και την παλιά ταυτότητα. Ξέχασα και έναν μάρτυρα συνήθως συγγενή πρώτου βαθμού (να έχει κι αυτός ταυτότητα μαζί του). Εμένα πάντως μάρτυρα δεν μου ζητήσανε. Την άλλαξα το καλοκαίρι. Μάλιστα ο αστυνόμος εκεί είχε κέφια και έκανε καλαμπούρι για το μαλλί που είχα στην παλιά ταυτότητα του 1991.
odys03 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 3 λεπτά πριν, piiii είπε Εμένα πάντως μάρτυρα δεν μου ζητήσανε. Την άλλαξα το καλοκαίρι. Μάλιστα ο αστυνόμος εκεί είχε κέφια και έκανε καλαμπούρι για το μαλλί που είχα στην παλιά ταυτότητα του 1991. Δικό μου λάθος, σε ανήλικο χρειάζεται μάρτυρας.
piiii Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 Μόλις τώρα, odys03 είπε Δικό μου λάθος, σε ανήλικο χρειάζεται μάρτυρας. Ναί, σε αυτή την περίπτωση θέλει. Παρέστη ως μάρτυρας για το μεγάλο γιό μου όταν έβγαλε ταυτότητα. Μου προκάλεσε βέβαια απορία πως δεν μου την είπαν οι αστυνόμοι για την παλιά ταυτότητα που είχα τότε.
Γιάννης Platano Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Τον Μαρτιο 2020 που τις αλλαξαμε με την γυναικα μου ζητησαν μαρτυρα . Πηγα ενα θειο μου . Τις ειχαμε απο το 1987 που παντρευτηκαμε. Επεξ/σία 24 Οκτωβρίου 2020 από Γιάννης Platano
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα