Ilia Fragk Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Kαλησπέρα στην παρέα. Η ερώτηση μου είναι η εξής. Για έκδοση νέας αστυνομικής ταυτότητας λόγω φθοράς, μπορώ να απευθυνθώ σε οποιοδήποτε αστυνομικό τμήμα ή αποκλειστικά σε αυτό απο το οποίο εκδόθηκε αρχικά?
MiP Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Για πληροφορίες ΜΟΝΟ, σε οποιδήποτε τμήμα.Για εκδόση ανάλογα με το σε ποιον δήμο είσαι εγγεγραμένη πας και στο ανάλογο αστυνομικό τμήμα.
logistoulis Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 νομίζω ότι παίζει και κάποιο παράβολο αν πρόκειται για φθορά, ρώτα σε κάποιο τμήμα να ενημερωθείς η μόνη αιτιολογία που αλλάζει τελείως τζάμπα (δίνεις μόνο γύρω στα 20 λεπτά αν θυμάμαι καλά) είναι αν είναι 15ετιας+ το φοβερά κουραστικό είναι μετά να δηλώνεις την αλλαγή από δω κι από κει.. ξεκίνησα από τον μάρτιο και μέχρι και προχθές συνέχιζα να ενημερώνω υπηρεσίες και τράπεζες (όταν προκύπτει η ευκαιρία) και έχω ακόμα πράγμα μπροστά μου 2
AristidisZ Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 το φοβερά κουραστικό είναι μετά να δηλώνεις την αλλαγή από δω κι από κει.. ξεκίνησα από τον μάρτιο και μέχρι και προχθές συνέχιζα να ενημερώνω υπηρεσίες και τράπεζες (όταν προκύπτει η ευκαιρία) και έχω ακόμα πράγμα μπροστά μου Έλα ντε... και εγώ αυτό σκέφτομαι και αισίως την έχω φτάσει 21 χρονών
Silverage Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Αφού είναι ηλίθιοι και αλλάζουν τα νούμερα. Γιατί δεν κρατάνε τα ίδια; 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Αφού είναι ηλίθιοι και αλλάζουν τα νούμερα. Γιατί δεν κρατάνε τα ίδια; Γιατί τα χαρτάκια με τα νούμερα τα έχουν απο πριν και δεν μπορούν να τυπώνουν μόνοι τους νέα... Ασε μην το ψάχνεις... Έχει βέβαια και ένα στοιχείο ασφάλειας η διαδικασία. Αν ας πούμε δηλώσεις απώλεια και βγάλεις άλλη με ίδιο νούμερο, μπορεί να βρεθούν 2 ταυτότητες ενεργές σε διαφορετικά άτομα. 3
Silverage Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Ε εντάξει σε απώλεια πες ok, να αλλάζει το νούμερο. Η ταυτότητα της γιαγιάς μου γράφει πάνω βασίλειο της ελλάδας να φανταστείτε. 3
logistoulis Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Όποιος έχει κάνει εφορευτική σε εκλογές τα έχει δει όλα αυτά
Menelaos83 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Για πληροφορίες ΜΟΝΟ, σε οποιδήποτε τμήμα.Για εκδόση ανάλογα με το σε ποιον δήμο είσαι εγγεγραμένη πας και στο ανάλογο αστυνομικό τμήμα. Αυτο με τον δημο δεν ξερω αν ισχυει.Εγω την αντικατασταση την εκανα στο ιδιο αστυνομικο τμημα π ειχα κανει την εκδοση της πρωτης ενω ειμαι δημοτης αλλου δημου.Για την ακριβεια και την πρωτη και την δευτερη φορα πηγα στο ΑΤ της περιοχης που μενω.
ProponitisTouKanape Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Εγω την αντικατασταση την εκανα 400χλμ μακρια απο το δημο που ειμαι γραμμενος και το ΑΤ που την ειχα βγαλει αρχικα. Με λιγη πειθω ολα γινονται.
Getta Robo Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Ε εντάξει σε απώλεια πες ok, να αλλάζει το νούμερο. Η ταυτότητα της γιαγιάς μου γράφει πάνω βασίλειο της ελλάδας να φανταστείτε. Ειναι παρα πολλες ταυτοτητες ετσι. Κανονικα βαση νομου, ειναι ακυρη. Οι ταυτοτητες καθε 15 χρονια πρεπει να αλλαζουν. Σε αυτο που ρωταει ο Ilia Fragk, λογικα θα σε εξυπηρετησουν στο τμημα της περιοχης που διαμενεις, μιλα με τον αξιωματικο υπηρεσιας σου εκει. 1
Ilia Fragk Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Κανονίστηκε εν τέλει στο τμήμα της περιοχής που μένω τώρα και όχι στο ΑΤ του δήμου που είμαι εγγεγραμμένη.Μου ζήτησαν το μισθωτήριο ή κάποιο λογαριασμό και όλα γκούντ. Τώρα άρχισα τα τρεξίματα με την ενημέρωση των υπηρεσιών. Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις.
ObeyWario! Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Υπομονή έρχονται οι νέου τύπου ταυτότητες http://www.ert.gr/eidiseis/ellada/erchonte-i-taftotites-neou-tipou-me-kostos-10-evro-den-tha-boroun-na-parapiithoun-vid/ 1
Getta Robo Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Υπομονή έρχονται οι νέου τύπου ταυτότητες http://www.ert.gr/eidiseis/ellada/erchonte-i-taftotites-neou-tipou-me-kostos-10-evro-den-tha-boroun-na-parapiithoun-vid/ Δυο χρονων ειδηση. Ακομα τις περιμενουμε. Και θα τις περιμενουμε απο οτι φαινεται. 2
panosno1com Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Φημες (.γρ) λενε οτι απ το 2019 θα "βγουν" , τρεχα γυρευε και εγω ανανεωσα πριν 2 μηνες τη ταυτοτητα μου και λεω εχε γουστο να ξανατρεχω σε ολες τις υπηρεσιες παλι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα