Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kαλησπέρα στην παρέα. Η ερώτηση μου είναι η εξής. Για έκδοση νέας αστυνομικής ταυτότητας λόγω φθοράς, μπορώ να απευθυνθώ σε οποιοδήποτε αστυνομικό τμήμα ή αποκλειστικά σε αυτό απο το οποίο εκδόθηκε αρχικά? 

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Για πληροφορίες ΜΟΝΟ, σε οποιδήποτε τμήμα.Για εκδόση ανάλογα με το σε ποιον δήμο είσαι εγγεγραμένη πας και στο ανάλογο αστυνομικό τμήμα.

Δημοσ.

νομίζω ότι παίζει και κάποιο παράβολο αν πρόκειται για φθορά, ρώτα σε κάποιο τμήμα να ενημερωθείς

η μόνη αιτιολογία που αλλάζει τελείως τζάμπα (δίνεις μόνο γύρω στα 20 λεπτά αν θυμάμαι καλά) είναι αν είναι 15ετιας+ 

το φοβερά κουραστικό είναι μετά να δηλώνεις την αλλαγή από δω κι από κει.. ξεκίνησα από τον μάρτιο και μέχρι και προχθές συνέχιζα να ενημερώνω υπηρεσίες και τράπεζες (όταν προκύπτει η ευκαιρία) και έχω ακόμα πράγμα μπροστά μου 

• Like 2
Δημοσ.

το φοβερά κουραστικό είναι μετά να δηλώνεις την αλλαγή από δω κι από κει.. ξεκίνησα από τον μάρτιο και μέχρι και προχθές συνέχιζα να ενημερώνω υπηρεσίες και τράπεζες (όταν προκύπτει η ευκαιρία) και έχω ακόμα πράγμα μπροστά μου 

Έλα ντε...

και εγώ αυτό σκέφτομαι και αισίως την έχω φτάσει 21 χρονών :D

• Super Moderators
Δημοσ.

Αφού είναι ηλίθιοι και αλλάζουν τα νούμερα. Γιατί δεν κρατάνε τα ίδια;

Γιατί τα χαρτάκια με τα νούμερα τα έχουν απο πριν και δεν μπορούν να τυπώνουν μόνοι τους νέα...

Ασε μην το ψάχνεις... :P

Έχει βέβαια και ένα στοιχείο ασφάλειας η διαδικασία. Αν ας πούμε δηλώσεις απώλεια και βγάλεις άλλη με ίδιο νούμερο, μπορεί να βρεθούν 2 ταυτότητες ενεργές σε διαφορετικά άτομα.

• Like 3
Δημοσ.

Ε εντάξει σε απώλεια πες ok, να αλλάζει το νούμερο.

Η ταυτότητα της γιαγιάς μου γράφει πάνω βασίλειο της ελλάδας να φανταστείτε.

• Like 3
Δημοσ.

Για πληροφορίες ΜΟΝΟ, σε οποιδήποτε τμήμα.Για εκδόση ανάλογα με το σε ποιον δήμο είσαι εγγεγραμένη πας και στο ανάλογο αστυνομικό τμήμα.

Αυτο με τον δημο δεν ξερω αν ισχυει.Εγω την αντικατασταση την εκανα στο ιδιο αστυνομικο τμημα π ειχα κανει την εκδοση της πρωτης ενω ειμαι δημοτης αλλου δημου.Για την ακριβεια και την πρωτη και την δευτερη φορα πηγα στο ΑΤ της περιοχης που μενω.

Δημοσ.

Εγω την αντικατασταση την εκανα 400χλμ μακρια απο το δημο που ειμαι γραμμενος και το ΑΤ που την ειχα βγαλει αρχικα. Με λιγη πειθω ολα γινονται. 

Δημοσ.

Ε εντάξει σε απώλεια πες ok, να αλλάζει το νούμερο.

Η ταυτότητα της γιαγιάς μου γράφει πάνω βασίλειο της ελλάδας να φανταστείτε.

Ειναι παρα πολλες ταυτοτητες ετσι. Κανονικα βαση νομου, ειναι ακυρη. Οι ταυτοτητες καθε 15 χρονια πρεπει να αλλαζουν.

Σε αυτο που ρωταει ο Ilia Fragk, λογικα θα σε εξυπηρετησουν στο τμημα της περιοχης που διαμενεις, μιλα με τον αξιωματικο υπηρεσιας σου εκει.

• Like 1
Δημοσ.

Κανονίστηκε εν τέλει στο τμήμα της περιοχής που μένω τώρα και όχι  στο ΑΤ  του δήμου που είμαι εγγεγραμμένη.Μου ζήτησαν το μισθωτήριο ή κάποιο λογαριασμό και όλα γκούντ. Τώρα άρχισα τα τρεξίματα με την ενημέρωση των υπηρεσιών. :eek:  Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις. :-) 

Δημοσ.

Υπομονή έρχονται οι νέου τύπου ταυτότητες

http://www.ert.gr/eidiseis/ellada/erchonte-i-taftotites-neou-tipou-me-kostos-10-evro-den-tha-boroun-na-parapiithoun-vid/

Δυο χρονων ειδηση. Ακομα τις περιμενουμε. Και θα τις περιμενουμε απο οτι φαινεται.

• Like 2
Δημοσ.

Φημες (.γρ) λενε οτι απ το 2019 θα "βγουν" , τρεχα γυρευε :P και εγω ανανεωσα πριν 2 μηνες τη ταυτοτητα μου και λεω εχε γουστο να ξανατρεχω σε ολες τις υπηρεσιες παλι :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...