Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Σε ένα από τα excel αρχεία στο zip του topic του adslgr που έδωσα...

Αν αυτό είναι στο A/K Αριάδνης τότε για κάλυψη δίνει Q2 2019.

• Super Moderators
Δημοσ.

Τουλάχιστον θα έχεις εξαρχής αυτά:

V.Plus:

200Mbps για χαλκό έως 500 μέτρα

300Mbps για χαλκό έως 250.

G.fast:

500Mbps για χαλκό έως 100.

Όχι μόνο 50 ή 100Mbps :P

Δημοσ.

91 μετρα με τα ποδια,και αλλα 20 καλωδιοση τα πανω κατω ,περιπου 110 μετρα,αν βέβαια παραμηνει εκει η καμπινα....αν την πανε αλου θα βολευτω με κα(ρα)μπινα!!!  :D

Δημοσ.

91 ειπα????"αμα κανεις σχεδια ο θεος γελαει "Τερμα η καμπινα!περασα σημερα το πρω'ι' και την εχουν ξηλώσει!πως μπορω να δω απο ποια καμπινα παίρνω?γίνεται?

Δημοσ.

91 ειπα????"αμα κανεις σχεδια ο θεος γελαει "Τερμα η καμπινα!περασα σημερα το πρω'ι' και την εχουν ξηλώσει!πως μπορω να δω απο ποια καμπινα παίρνω?γίνεται?

Αν εισαι σε πολυκατοικία κατω υπάρχει ενα κουτί του οτε κάπου γράφει 123/45 το 123 ειναι το καφαο και 45 ειναι το μποξακι σου, εσενα σε ενδιαφέρει το 123.

Δημοσ.

Ετσι για τα τυπικα της υποθεσης να αναφερω οτι εστειλα μυνημα και στην γουντ,με πηραν εχθες

-"ξερετε Κ.Χρηστου δεν εχουμε καποια επισιμη ενημερωση."

-Κοπελια εχω μπροστα μου καποιες ανακοινωσεις που λενε οτι το νομο Ηρακλειου εσεις τον έχετε αναλαβει.

-Δεν γνοριζω να σας πω αλλα δεν εχουμε καποια επισημη ανακοινωση,αλλα απο τι βλεπω εσας το VDSL ειναι διαθεσιμο.

-Δεν ειναι ,γιατι στις αλλες 2 εταιριες δεν ειναι....

και μπλα μπλα...

Δημοσ.

Αυτα που συζητούσες με το κοριτσακι ειναι επιστημονικής φαντασίας, τις επεκτάσεις δικτύου τις εχει ενα τμήμα το οποιο δεν εχει καμια σχεση με τους πελάτες και την εξυπηρέτηση πελατών(άλλωστε δεν εχει και νόημα)

Αυτα γινονται γνωστα στα υπόλοιπα τμήματα της εταιρείας οταν πλεον ειναι ετοιμα για να βγουν στην εκμετάλλευση, το οτι εσυ το έμαθες  ειναι γιατί ανακοινώθηκε απο την εεττ

Δημοσ.

Ρε μεγάλε παίρνεις τηλέφωνο και μιλάς με κοριτσάκια που δουλειά τους είναι να εξυπηρετούν τον κόσμο και να πουλάνε πακέτα.

Δεν υπάρχει περίπτωση να ξέρουν να σου απαντήσουν με σιγουριά γιατί δεν είναι αυτή η δουλειά τους. 

Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να πιάσεις έναν τεχνικό που θα βρίσκεται στην περιοχή μια μέρα να τον ρωτήσεις.

• Like 1
Δημοσ.

Έτσι λύθηκε και το δικό μου θέμα με cosmote, ενώ οι καμπίνες ενεργοποιήθηκαν 3-4 μήνες τώρα δεν έβγαζε πουθενά διαθεσιμότητα, ούτε τηλεφωνικά στο 13888, ούτε με επίσκεψη σε κατάστημα. Ένα πρωί βλέπω έναν τεχνικό και του λέω τι θα γίνει πότε θα συνδεθούμε... του έδωσα τον αριθμό μου και σε 2 μέρες με συνδεσαν σε vdsl με νέο συμβόλαιο.

Δημοσ.

Συνάδελφε το ίδιο θέμα έχω στον Πόρο, Ηρακλείου. Παρακαλώ εδώ και πόσα χρόνια για vdsl και τώρα που βγηκαν  οι καμπινες στη φόρα που θα αναβαθμιστούν είδα οτι 3ις στις 4ις στη γειτονιά μου θα μείνουν σε παλαιολιθικά επιπέδα. Ας ελπίσουμε να παίρνω από την προς - αναβάθμιση

Δημοσ.

Δεν παιρνω τηλεφωνα τα κοριτσια ρε παιδες,email στελνω μπας και το προωθήσουν σε κανενα ειδικοευμενο με τα ψιψιψονια και κοκοψαρα!Αλλα η ρουτινα η ιδια   :Email--->ερωτηση σε προ'ι'σταμενο-προ'ι'σταμενος δεν ξερει - βαριεται --->πες του κόπανου οτι δεν ξερουμε ποτε και πως και ελα μετα να σου ριξω εναν κοριτσακι... και εγω χωριε vdsl  και ο προ'ι'συαμ,ενος με το πιπινακι!(ειπα να το διακωμωδήσω λιγάκι να αυτο-τρολαριστω )

Συνάδελφε το ίδιο θέμα έχω στον Πόρο, Ηρακλείου. Παρακαλώ εδώ και πόσα χρόνια για vdsl και τώρα που βγηκαν  οι καμπινες στη φόρα που θα αναβαθμιστούν είδα οτι 3ις στις 4ις στη γειτονιά μου θα μείνουν σε παλαιολιθικά επιπέδα. Ας ελπίσουμε να παίρνω από την προς - αναβάθμιση

Η βλακεια φιλε ειναι οτι δεν σταματησα οταν ειδα το συνεργειο....εχεις δει  στην περιοχη καθολου καινουριες καμπινες?Κατσαμπα-πορο Αγ .Γεωργιο ,προς Πατέλες?

Πορο εμενα εργενης στο σχολειο το δημοτικο και επερνα με UBNT απο Αγ.Κων/νο ,VDSL ....τωρα ειμαι πιο χαμηλα και δεν εχω οπτικη επαφή,ωραίες εποχες!

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στον παλιό έντυπο λογαριασμό απάνω είχε ένα αριθμό βρόγχου σωστά ; Αυτόν που σου ζητούσαν δήθεν για να δουν που σε χουν κρεμασμένο  ; Που μπορούμε να το βρούμε αυτό ;

Επεξ/σία από Mhlogiatros

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...