cabdik Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 κοιτα....αλλο η απεικονιση σε 4Κ αναλυση και η αναπαραγωγη ταινιων, και ΕΝΤΕΛΩΣ αλλο το gaming σε 4Κ.......!! για να βλεπεις ταινιες, σου κανει οποιαδηποτε νεας γενιας καρτα που σηκωνει τετοια και παραπανω αναλυσεις. για 4Κ gaming, αστο.....θες πανακριβες καρτες.....!!!!!
mindtrapper Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Βάζεις το game σε 1080p και κάνεις upscale x2, κάθεσαι λίγο πιο πίσω μιας και είναι TV και παίζεις. 1
cabdik Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 και παλι....., ακομα και για 1080P gaming, δεν επαρκουν καρτες κατηγοριας 1030 και 550.....!!!!! εκτος κι αν μιλαμε για.... tetris..!! απο 560 / 1050 και ανω....
John-lamia Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Δεν φταίει η κάρτα γραφικών που έχεις τώρα επάνω για το lag που έχεις στο ποντίκι και γενικά στα βίντεο ! Το ίδιο πρόβλημα το είχε φίλος μου σε ποιο μικρό συστήματα απ το δικό σου. Είναι καθαρά θέμα στις ρυθμίσεις απ το πρόγραμμα της κάρτας γραφικών. Ψαξτο λίγο και θα το βρείς. Λογικά δεν θες κάρτα γραφικών. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Για να κάνεις decode 4K ταινία κοίτα στα site των Nvidia/Amd, έχουν αναλυτικούς πίνακες με τους codecs που υποστηρίζει η κάθε κάρτα και την ανάλυση. Μπορείς επίσης παράλληλα να ψάξεις για το ποιες κάρτες υποστηρίζουν Netflix 4K για περισσότερο future proofing. Για 4Κ gaming θα βγεις (πολύ) εκτός budget.
cabdik Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Δεν φταίει η κάρτα γραφικών που έχεις τώρα επάνω για το lag που έχεις στο ποντίκι και γενικά στα βίντεο ! Το ίδιο πρόβλημα το είχε φίλος μου σε ποιο μικρό συστήματα απ το δικό σου. Είναι καθαρά θέμα στις ρυθμίσεις απ το πρόγραμμα της κάρτας γραφικών. Ψαξτο λίγο και θα το βρείς. Λογικά δεν θες κάρτα γραφικών. το Lag διορθωνεται ευκολα. Θα συνδεσεις την τηλεοραση στην hdmi που θες, και μετα θα πας και θα μετονομασεις, απο τις ρυθμισεις εισοδων της τηλεορασης, απο απλη hdmi σε hdmi pc. Ετσι θα εξαφανιστει το λαγκ..... 3
animale Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 το Lag διορθωνεται ευκολα. Θα συνδεσεις την τηλεοραση στην hdmi που θες, και μετα θα πας και θα μετονομασεις, απο τις ρυθμισεις εισοδων της τηλεορασης, απο απλη hdmi σε hdmi pc. Ετσι θα εξαφανιστει το λαγκ..... Να είσαι καλά ρε φίλε, μόλις με γλίτωσες απο περιτό έξοδο. Δεν έφτανε μόνο να μετονομάσω την είσοδο σε hdmi pc, έπρεπε να επιλέξω και το εικονίδιο pc για την θύρα!. Έφυγε και το lag στο ποντίκι αλλά και η καθυστέρηση ήχου με βίντεο. Σε ευχαριστώ πολύ! Ευχαριστώ και όλους όσους ασχολήθηκαν! Case solved. 2
cabdik Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Να είσαι καλά ρε φίλε, μόλις με γλίτωσες απο περιτό έξοδο. Δεν έφτανε μόνο να μετονομάσω την είσοδο σε hdmi pc, έπρεπε να επιλέξω και το εικονίδιο pc για την θύρα!. Έφυγε και το lag στο ποντίκι αλλά και η καθυστέρηση ήχου με βίντεο. Σε ευχαριστώ πολύ! Ευχαριστώ και όλους όσους ασχολήθηκαν! Case solved. ναι..? μπραβο σου που το καταλαβες...! γιατι ειναι αναλογα το μοντελο..!! εχει μια καθυστερηση η εισοδος της τηλεορασης, αλλα η καθε μια εχει αλλο "κολπο"-ρυθμιση, για να το εξαφανισει...! την ειχα παθει στην δικη μου LG, γι αυτο το εμαθα κι εγω...!! να εισαι καλα φιλε animale, γι αυτο ειμαστε εδω για να βοηθαμε ο ενας τον αλλον. χαρα μου που βοηθησα...!! 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα