Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η καρτα γραφικων σου εχει προβλημα. Δες αν μπορεις να την επιστρεψεις. Παρατηρεις καποιο τσιριγμα που και που οταν την ζοριζεις?

Δυστυχως η MSi  με την σειρα 4xx ειχε τεραστιες αποτυχιες στην κατασκευη των πλακετων. Κριμα και για την amd να την ξεφτιλιζουν και οι κατασκευαστες. 

Όχι δεν 'τσιρίζει΄..τι εννοείς; εγώ το ανεμιστηράκι ακούω μόνο όταν δουλέψει στο 84 τις 100 που το έχω πετύχει..

Αυτο το screenshot στειλτο στην MSI, μπας και μπορεσουν να βγαλουν ακρη.

Λυπαμαι φιλε μου, αλλα δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο.

Εντωμεταξύ, είχα ήδη το καινούριο BIOS..το screenshot GPU-Z που έστειλα στην MSI, ήταν πριν τη διαδικασία με το ATIWINFLASH..έτσι μου είπε..και επίσης είπε δεν ξέρει ποιο μπορεί να είναι πέρα αυτών το πρόβλημα και θα το αναφέρει στο service & warranty

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αυτο το screenshot στειλτο στην MSI, μπας και μπορεσουν να βγαλουν ακρη.

Λυπαμαι φιλε μου, αλλα δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο.

Να τη βάλω στο δεύτερο σύστημα που έχω κάτω; αλλά αυτή εχει PCI Express x 16 slot ... όχι 2.0 (ή 3.0 που υποστηρίζει η κάρτα..και να τρέξω το fifa που crashare πχ?

Δημοσ.

Πολύ πιθανόν σε gene 1 δεν θα έχεις καν εικόνα, αλλά δοκίμασε, γιατί όχι. Εγώ θα την έκανα RMA.

Την έχω από 14 Απριλίου.. επικοινώνησα με το quickshop και μου είπε μετά τις 26 Αυγούστου να τη στείλω αν θέλω για να την πάνε στο service να δουν..απο 10 μέχρι 1 μήνα θ πάρει λεει

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Πολύ πιθανόν σε gene 1 δεν θα έχεις καν εικόνα, αλλά δοκίμασε, γιατί όχι. Εγώ θα την έκανα RMA.

εμμμμ την εβαλα στο αλλο και δεν ανοιγε το pc ..την εβγαλα παλι δεν ανοιγε...μετα απο πολλες προσπαθειες αλλαξα το τροφοδοτικο με ενα αλλο..παλι δεν αναβει τπτ..χωρις την καρτα πανω..εννοειται πως δεν επιχειρω να την ξαναβαλω πανω η να βαλω το evga εκει πανω..τι εγινε; ουτε τα ανεμιστηρια απο τα τροφοδοτικα γυρνουν...καηκανε και τα δυο?...επισης μυριζει κατι σαν καμενο...τωρα δεν καταλαβαινω απο που ειναι ..αλλες φορες απο τροφοδοτικο αλλες απο hdd..τι σκατα; καηκε το τροφοδοτικο; ο hdd ?αλλα θα λειτουργουσε το φαν του τροφοδοτικου..καηκε η μητρικη τιποτα;; τα ελεγξα ολα για τυχον αποσυνδεσεις καλωδιων κτλ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...