Προς το περιεχόμενο

P900 ή nokia 6600

Χρονης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για διαφωτιστε με ρε παιδια θελω να αγορασω κινητο και ειμαι αναμεσα σε P900 kai nokia 6600 μπορειτε να με βοηθησετε να αποφασισω Please thanks προκαταβολικα

Δημοσ.

Εξαρταται απο το τι θελεις να σου προσφερει το κινητο....

Οσο και να τα θεωρεις "ιδια" τα δυο αυτα δεν εχουν καμια σχεση το ενα με το αλλο...

Εμενα η γνωμη μου θα ητανε να παρεις το P900 μιας και το θεωρω ενα απο τα πληρεστερα smartphone που κυκλοφορουν στην αγορα....

Οι δυνατοτητες που εχει ειναι τεραστιες, οπως και τα προγραμματα του...

Για να μην πεις οτι σε επηρεασα αρνητικα, οταν απαντησει κανενας ακομα θα κανω ενα ποστ με καποια screenshots απο P900...

Δημοσ.

Εάν δεν σε πειράζει το μεγεθος και η τιμή του p900, πάρτο. Αλλιώς πάρε το 6600. Το sx1 έχει απογοητεύσει λόγω bugs/αυτονομίας. To p900 είναι κλάσεις ανώτερο και από τα δύο(έχω p900 και ένας φίλος μου έχει το 6600). Eπίσης το p900 έχει handsfree με ενσωματομένο ράδιο. Αλλά το p900 δεν έχει πολύ καλή κάμερα(αλλα αυτό δεν είναι και πολύ σημαντικο κατα τη γνώμη μου όμως), και παίρνει MS Duo μνήμη μέχρι 128mb(σε αντίθεση με 6600/sx1 τα οποία πέρνουνε MMC μνήμη μέχρι 512mb ή μπορεί και παραπάνω).

Άσε που είναι πολύ πιο όμορφο από τη πλαστικούρα του 6600.

Δημοσ.

SX1 kai ta myala sta kagela hahahah..

Oxi plaka kano & to ericsson einai fovero kinhto alla exontas to sl45 (progonos tou sx1) pisteyo oti h simenes gia allh mia fora kykloforise to koryfaio ths agoras...

P.S. mhn arxisoume pali na malonoume opos sto allo post o.k.??mia gnomh zhthse to paidi....

Δημοσ.

Γιατι να μαλωσουμε ρε παιδια?

Μεχρι στιγμης ολα κυλουν υπεροχα...δεν θα υπαρξει λογος....

Σιγα για δυο κινητα (αντε τρια με το Siemens) να μην μαλωσουμε....

Λοιπον το βραδυ θα βαλω φωτογραφιεσ απο P900 "πουσαρισμενο" :) :)

Αναμεινατε στον υπολογιστη σας.... :wink: 8) :wink:

Δημοσ.

Πρόκειται καθαρά για θέμα τιμής ,εγώ πήρα το 6600 αλλά υπολόγισα το κόστος +250 € το P900 .

Βέβαια δεν μετάνιωσα καθώς το 6600 σηκώνει ποιο πολύ –πείραγμα- έβαλα 128 mb mmc memory cart και έχω 5 games n-gage και αρκετά mp3(μόνο με έξτρα πρόγραμμα τα παίζει)

Δημοσ.

Βέβαια δεν μετάνιωσα καθώς το 6600 σηκώνει ποιο πολύ –πείραγμα- έβαλα 128 mb mmc memory cart και έχω 5 games n-gage και αρκετά mp3(μόνο με έξτρα πρόγραμμα τα παίζει)

Otan les oti to 6660 sikonei poio poly peiragma ti enoeis?

Kai to P900 pernei 128mb memory stick duo (h syskevasia exei ena 32mb + ta 16mb peripou tis syskevis synolo sto paketo 48mb)

Episis pezei kai mp3 xoris extra programma (ta pernei kai os hxo klisis)

Ypologise kai thn othoni pou einai megalyteri kai afis, thn lipsi video pou periorizetai mono apo to poso free mnimi exeis ktl (endiktika me to 32mb tis syskevasia mporeis na travikseis 27-28 lepta stin ypsili analysi kai stin xamili ftanei mexri 82 lepta, fantasou an tou valeis kai to 128ari)

Vevaia symfono oti ton megalytero rolo paizei prota h tzepi tou kathenos :wink:

Δημοσ.

Ta screenshots einai apo P800 alla kai to P900 einai to idio akrivws(den exei sto P900 o filos mou valei prog gia screenshot kai giauto vazw apo to diko mou...)

to kinito mou...

stin prwti ekdoxi tou

5.jpg6.jpg

kai stin deuteri:

11.jpg12.jpg

Pantws pisteuw oti se ola ta themata to P900 einai to kalytero smartphone ths agoras.... :) :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...