pazarhs Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Θεση? Αλλα ρωτανε τους auditors, αλλα τους consultants, αλλα τους analytics etc etc για auditors ειναι η θέση. Απλα ψάχνοντας στα άδυτα του internet εχω βρει πολλές κουλές ερωτήσεις βέβαια δεν ξερω κατα πόσο συνάδουν με τα ελληνικά δεδομένα. Για παράδειγμα, πως θα χωρέσετε μια καμηλοπάρδαλη σε ένα ψυγείο.
gatokoritso Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Για παράδειγμα, πως θα χωρέσετε μια καμηλοπάρδαλη σε ένα ψυγείο. δεν ξερω για τις αλλες αλλο αυτο ειναι ευκολακι. 6
Vapir Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 δεν ξερω για τις αλλες αλλο αυτο ειναι ευκολακι. έκανα εικόνα να είσαι σε συνέντευξη , απέναντι σου μια κυριούλα σον σον ντε λα κρουί ντυμένη στην τρίχα με ύφος να σε ρωτάει πως θα χωρέσετε μια καμηλοπάρδαλη σε ένα ψυγείο και να της δείχνεις το gif στο κινητό σου 1
LongTom Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 για auditors ειναι η θέση. Απλα ψάχνοντας στα άδυτα του internet εχω βρει πολλές κουλές ερωτήσεις βέβαια δεν ξερω κατα πόσο συνάδουν με τα ελληνικά δεδομένα. Για παράδειγμα, πως θα χωρέσετε μια καμηλοπάρδαλη σε ένα ψυγείο. Αυτές τις μαλακίες τις ρωτάνε για κόψουνε αντιδράσεις και το πως θα δικαιολογίσεις την απάντηση σου. Γνωστές πίπες του HR. Προσωπικά άκουσα το: Πόσες γκάζες χωράν σε μια πισίνα; Δεν υπάρχουν σωστές απαντήσεις σε αυτά.Απάντησε ότι θέλεις εκτός του ξερού "Δεν ξέρω".
andreapaog328 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 για auditors ειναι η θέση. Απλα ψάχνοντας στα άδυτα του internet εχω βρει πολλές κουλές ερωτήσεις βέβαια δεν ξερω κατα πόσο συνάδουν με τα ελληνικά δεδομένα. Για παράδειγμα, πως θα χωρέσετε μια καμηλοπάρδαλη σε ένα ψυγείο. καταρχας ρωτα την γιατι να βαλω καμηλοπαρδαλη στο ψυγείο εφόσον δεν τρώγεται. βρειτε αυτο οποιος θελει κιαλλα εχει κατι καλα https://www.amazon.com/Guesstimation-Solving-Worlds-Problems-Cocktail/dp/0691129495
logokrimenos Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Πες οτι είσαι vegan και αυτη η ερώτηση σε προσέβαλε. Εγω θα έλεγα θα την έβαζα στο φούρνο με πατάτες και οτι περισέψει σε ταπεράκια στο ψυγείο. 2
defacer Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Μην το κουράζουμε με τις κουλές ερωτήσεις. Θεωρητικά τις κάνουν για να δουν πως θα αντιδράσεις όταν έρθεις έξω από τα νερά σου και αντιμετωπος με μια απρόβλεπτη ή παράλογη κατάσταση. Γενικά μιλώντας το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να πάρεις εσύ τα ηνία της συζήτησης σε κείνη τη φάση και εν τέλει να δώσεις απάντηση (δεν έχει πολλή σημασία ποια θα είναι αρκεί να έχει επαφή με την πραγματικότητα) κάνοντας και κάποιο point ταυτόχρονα (και πάλι εσύ επιλέγεις τι). Αυτό που θες να κάνεις είναι να αφήσεις στον άλλο την εντύπωση "μ αυτό το ευκολάκι ήθελες να με ζορισεις; Ας ρωτούσες τουλάχιστον πόσες ρακέτες του πινγκ πονγκ χρειάζονται για να φτιάξεις μια φωλιά για βροντόσαυρο". Αν δε σου βγαίνει τίποτα και θες τυφλοσούρτη, αντιμετώπισε το σα θέμα εξετάσεων και ζήτα διευκρινίσεις για να δείξεις τουλάχιστον ότι δε φοράς παρωπίδες: τι καμηλοπάρδαλη; Ζωντανή νεκρή μικρή μεγάλη αληθινή η λούτρινη; Τι ψυγείο; Πλαστικό για μπύρες στην παραλία ή κοντέινερ κρεάτων; Είναι για αποθήκευση ή για εξαγωγή; Η νομοθεσία εκεί που είμαστε τι λέει για τις κατοικίδιες καμηλοπαρδάλεις; Σκέφτηκες τι θα γίνει με την πολύτιμη καμηλοπάρδαλη αν πέσει το ρεύμα, να πάρουμε μήπως καμιά γεννήτρια; I could do this all day long, κατάλαβες.
pazarhs Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Σας χαιρετώ! Πέρασα τη συνέντευξη με επιτυχία. Η συνέντευξη ήταν καθαρά τύπου γνωριμίας απο κοντά, τίποτα το ιδιαίτερο. Η κλασική ερώτηση πες μας λίγα πράγματα για εσένα, η άλλη ερώτηση αφορούσε το Auditing (γιατί το επέλεξα) και η τελευταία γιατί την ΕΥ και όχι κάποια άλλη απο τις Big4. Ακρως φιλικό το περιβάλλον και από τον υπάλληλο του HR αλλά ακόμη και απο τον Partner 2
kimimaro_ Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Καλά 12ωρα φιλαράκι . Όπως και να χει ειναι εταιρειάρα με τεράστιο όνομα που θες στο cv σου.
Marinaki2017 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Στις 26/7/2017 στις 7:34 ΜΜ, pazarhs είπε Καλησπέρα σας. Αύριο δίνω συνέντευξη στην Ernst & Young αφού έχω περάσει κάποια tests και μια βιντεοσυνέντευξη. Αυτό που θα ήθελα να ρωτήσω είναι εαν υπάρχει κάποιος που να έχει εμπειρία από συνέντευξη στην EY ή κάποια απο τις Big4 ώστε να με συμβουλέψει με κάτι ή τι πρόκειται να ακούσω. Ευχαριστώ για το χρόνο σας. Καλησπέρα επείδη αύριο έχω και εγώ συνέντευξη μέσω βίντεο θα μπορούσες να μου πείς τι ρωτάνε; Ειδικά για την ερώτηση στα αγγλικά; Στις 26/7/2017 στις 7:34 ΜΜ, pazarhs είπε Καλησπέρα σας. Αύριο δίνω συνέντευξη στην Ernst & Young αφού έχω περάσει κάποια tests και μια βιντεοσυνέντευξη. Αυτό που θα ήθελα να ρωτήσω είναι εαν υπάρχει κάποιος που να έχει εμπειρία από συνέντευξη στην EY ή κάποια απο τις Big4 ώστε να με συμβουλέψει με κάτι ή τι πρόκειται να ακούσω. Ευχαριστώ για το χρόνο σας. Καλησπέρα επείδη αύριο έχω και εγώ συνέντευξη μέσω βίντεο θα μπορούσες να μου πείς τι ρωτάνε; Ειδικά για την ερώτηση στα αγγλικά;
Dantε Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2021 39 λεπτά πριν, oli123 είπε That's really a great discussion. Being a recruiter at EduHelpHub, I only know the simplest thing that you need to examined a candidate based on your requirements. Out of the field question can only harass a candidate and also may make a bad reputation of the institution as well. Θα σας ειδοποιησουμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα