venomawakens7 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Kαλησπέρα, θέλω έναν οδηγώ για να κάνω root το παραπάνω tablet! Δε το έχω ξανακάνει. Ξέρεις κανείς ποια είναι η πιο σταθερή έκδοση? Λίγο που έψαξα είδα ότι πολλοί έχουν βάλει τη CM 12 την 5.1 έκδοση του Αndroid! Θα δώ διαφορές? Τώρα τελευταία κολλάει εκνευριστικά! ¨Εχει πάνω την επίσημη 4.4!
Goriillaki5 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Καλησπέρα,ωραιο τάμπλετ πρέπει να είναι Ε; βγάζει και καλές φωτογραφίες; Κολλαει Μήπως λόγω πολλών εφαρμογών που του έβαλες ή και μετα απο επαναφορά σβήσιμο όλων; Το έχεις πολλά χρόνια; το είχα στο μάτι παλιά και μου άρεσε!
saruman123 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Για ρουτ δες αυτό http://www.insomnia.gr/topic/637960-kingo-android-root-%CE%BF-%CE%B2%CE%B1%CF%83%CE%B9%CE%BB%CE%B9%CE%AC%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85-root/?fromsearch=1 Εύκολα και γρήγορα. 1
venomawakens7 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Είναι τα καλύτερα λεφτά που έχω δώσει για τέτοια συσκευή! 300 Ευρώ νομίζω! Το έχω από τις αρχές του 2014.Φοβερή οθόνη και αντοχή. Το έχω λιώσει ατελείωτες ώρες, έχει φάει κύματα στη παραλία , καύσωνες , βροχές και δε με έχει προδώσει ποτέ! Του έκανα τώρα ένα factory reset να δω τι θα κάνει!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα