Alex-V Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 (επεξεργασμένο) Μου εφερε μια φιλη μου την συγκεκριμενη ταμπλετα. Μου ειπε οτι δςν αναβει καθολου. Ουτε με τον φορτιστη. Το πηγε λεει σε ενα καταστημα πριν 1 χρονο και το ψιλοεφτιαξε. Εκανε λεει κατι ρυθμισεις...οτι ναναι. Αυτο δεν αναβει καθολου. Δοκιμασα να το συνδεσω με το λαπτοπ διαμεσω της θυρας micro usb αλλα ματαια. Δοκιμασα παλι με ιδιο βισμα του φορτιστη παλι σε λαπτοπ με usb αλλα δεν καταφερα κατι. Καμια ιδεα; δεν μπορω να μετρησω και τον φορτιστη με πολυμετρο γιατι η τρυπα του ειναι μικροσκοπικη και το καλωδιο το ενα δεν εφαρμοζει μεσα Σημειωση! Τωρα που το εχω στο λαπτοπ και την αλλη ακρη στην θυρα του φορτιστη...αναψε το κοκκινο λαμπακι! Παταω να το αναψω...φωτιζει η οθονη για 1 δευτερολεπτο και ξανασβηνει Επεξ/σία 26 Ιουλίου 2017 από Alex-V
saruman123 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 (επεξεργασμένο) Άστο στο λάπτοπ για κανένα μισάωρο να φορτίσει λίγο . Αφού άναψε κόκκινο λαμπάκι κάτι θα κάνει Επεξ/σία 26 Ιουλίου 2017 από saruman123
Alex-V Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Αυτο ειπα και εγω οτι ειναι καλο σημαδι αυτο. Λες να ερχιζει να τα φτηνει η μπαταρια του και να κανει τρελιτσες?
Alex-V Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Λοιπον. Το αφησα ωρες, με τον φορτιστη του. Αναψε και μπηκα κανονικα επιφανεια εργασιας και τα παντα. Αρα, μαλλον η μπαταρια.
life is music Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Λοιπον. Το αφησα ωρες, με τον φορτιστη του. Αναψε και μπηκα κανονικα επιφανεια εργασιας και τα παντα. Αρα, μαλλον η μπαταρια. mporei να ειναι και εσφαλμένη η θύρα φορτισης και να μην φερνει το σωστο ρευμα στο ταμπλετ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα