Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Περιήλθε πρόσφατα στην κατοχή μου ένα λάπτοπ LG X 120 (ναι,ξέρω ότι είναι το απαύγασμα της τεχνολογίας) το οποίο όμως δεν έχει το τροφοδοτικό του.Μήπως μπορεί κάποιος να μου συστήσει κάποιον αξιοπρεπή φορτιστή με τιμή γύρω στα 15 Ευρώ;Ευχαριστώ πολύ.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Link.png Site: Αυτό μπορείς να πάρεις για το  LG X 120 απλά δες εάν έχει και το βύσμα του.

Δημοσ.

Περιήλθε πρόσφατα στην κατοχή μου ένα λάπτοπ LG X 120 (ναι,ξέρω ότι είναι το απαύγασμα της τεχνολογίας) το οποίο όμως δεν έχει το τροφοδοτικό του.Μήπως μπορεί κάποιος να μου συστήσει κάποιον αξιοπρεπή φορτιστή με τιμή γύρω στα 15 Ευρώ;Ευχαριστώ πολύ.

http://www.batteries.gr/en/chargers/device/laptop-psu/adapter-for-lenovo-20v-40w.html

20v 2Ah-40w,5.5x2.5 pin

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ε,ένα βυσματάκι θα το βρώ πιστεύω.Ευχαριστώ πολύ!

Απλά σου πρότεινα αυτή τη μάρκα γιατί την έχω δουλέψει και είδα ότι είναι εντάξει από αυτά που κυκλοφορούν και για αρκετό καιρό,

επίσης κάτι που πρέπει να προσέξεις είναι τα watt πέρα από το βύσμα που πρέπει να ταιριάζει για να μην ζεσταίνεται όταν το χρησιμοποιείς. με τα 75 watt είσαι σωστός και σε αυτό για το  LG X 120 

Τώρα εάν έχεις ξανά παραγγείλει από σελίδες από εξωτερικό κυκλοφορεί +- στη τιμή που θέλεις και το αυθεντικό που είναι στα 40 watt.

Δημοσ.

Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας.Ένας φίλος μου έχει ένα τροφοδοτικό 19 V,4.74 A.Μπορούμε να το δοκιμάσουμε χωρίς να βλαψουμε το λάπτοπ;

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας.Ένας φίλος μου έχει ένα τροφοδοτικό 19 V,4.74 A.Μπορούμε να το δοκιμάσουμε χωρίς να βλαψουμε το λάπτοπ;

Ναι εάν τα volt είναι τα ίδια, τα Amber δε θα έχει πρόβλημα +/- 1, πιθανόν αυτό το έχει από laptop μεγαλύτερο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...