Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με Firmware flashing σε DVD DRIVE

WizeMan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παίδες, έχω το BTC BDV-316C και του είχα περάσει μία region-free firmware...όμως από τότε μου έβγαζε προβλήματα (δεν διάβαζε καλά τα dvd κόλλαγαν οι ταινείες κτλ) και είπα προχθές να του περάσω το original αλλά σε πιο νέα έκδοση.

Η διαδικασία ήταν η ίδια αλλά δεν αναγνώρισε το flash με αποτέλεσμα τώρα να μην λειτουργεί το DVD Drive...τι να κάνω?

Δημοσ.

backup sto firmware to prohgoumeno ypo8etw den eixes kanei,e?lypamai de 8elw na se pikranw pantws den exw akousei kanena na katafernei na kanei kati.To dma to eixes apenergopoihsei otan ekanes to update?alloi pantws etsi xanoune dvdr drives,esy eisai tyxeros sthn atyxia sou!

Δημοσ.

όχι βέβαια, απλά δεν μπορούσα να αντισταθώ να κάνω το σχόλιo. Έχω btc dvd-r και έχει φάει 2-3 firmware flashes χωρίς πρόβλημα.. μην παρεξηγιέσαι:)

Δημοσ.

Μα και το backup του αρχικου να μην έχεις δεν είναι πρόβλημα.

Όσοι έχουν BTC από εδώ μέσα μπορείτε να του δώσετε το δικό σας.

Επίσης, μπορείς να ψάξεις αν θυμάσαι το αρχικό original revision και στο internet ή στην ίδια την BTC (αν έχει διορθώσει το site της...!)

Rule of thumb Wizeman : Είναι συνήθως καλύτερα να δοκιμάζεις τα firmware update σε παλιότερους υπολογιστές... (δε σου λέω να πας να βρεις έναν, απλά είναι καλή τακτική όποτε υπάρχει μια τέτοια άνεση γιατί, γενικά θα το πω, εκεί τα πράγματα δεν είναι πολύπλοκα και συν τις άλλοις δεν κινδυνεύεις να χαλάσει κάτι από το 'καλό' σου μηχάνημα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...