petroudis Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Οι μπλε οχι οτι δεν αξιζουν απλά γίνονται κουραστικοι μετά από λίγο καιρό ειδικότερα στο movement WASD συν ότι καταντανε σπαστικοι στην οικογένεια. Στο k70 μπλε που έχω τα WASD τα αντικατέστησα με red.
MessatsuRoku Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Οι μπλε οχι οτι δεν αξιζουν απλά γίνονται κουραστικοι μετά από λίγο καιρό ειδικότερα στο movement WASD συν ότι καταντανε σπαστικοι στην οικογένεια. Στο k70 μπλε που έχω τα WASD τα αντικατέστησα με red. για αυτο παιρνεις με brown και ησυχαζεις 1
Zus Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Εγώ έχω το K70 Lux και δεν το αλλάζω με κανένα άλλο σε αυτό το εύρος τιμής!
liverpoolman Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Πιο πανω ακουσα αρνητικα σχολια για razer... Γνωριζω οτι ειναι υπερεκτιμημενη μαρκα σε ολα της τα ειδη, αλλα ρε παιδια στο χερι που εχω δοκιμασει, καθαρα προσωπικη αποψη, στα καταστηματα παντα, μου αρεσε πιο πολυ απο ολα η αισθηση στα δαχτυλα... Οπως επισης απο ποντικια μου αρεσαν στο χερι και στην αισθηση της Logitech τα g... Ολα τελικα ειναι υποκειμενικα και θεμα γουστου τι να πω.. τελος παντα προσωπικη εκτιμηση, παιζω αρμονιο αν εχει καποια σχεση, οι μαυροι διακοπτες μου φανηκαν μαπα... αυτοι τωρα της logitech θα το ξαναδω αλλα και παλι την αμεση επαναφορα δεν την ειδα.. δεν ξερω
Fulgore Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Όχι δεν είναι όλα υποκειμενικά και θέμα γούστου . Αν κανεις μία μικρή έρευνα σε προβληματικα προϊόντα razer σε Ελλαδα και εξωτερικο(μέχρι και skroutz αξιολογήσεις η insomnia)θα δεις ότι είναι η εταιρεία με τα περισσότερα προβλήματα σε σχέση με τις άλλες και το service της μετριοτατο. Καμιά σχέση με logitech και corsair,ειδικά για τα χρήματα που ζητάει. Παραδειγμα http://www.skroutz.gr/s/5271724/Razer-Kraken-USB.html Από εργονομία πάντως είναι πολύ καλά η αλήθεια είναι .
liverpoolman Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Όχι δεν είναι όλα υποκειμενικά και θέμα γούστου . Αν κανεις μία μικρή έρευνα σε προβληματικα προϊόντα razer σε Ελλαδα και εξωτερικο(μέχρι και skroutz αξιολογήσεις η insomnia)θα δεις ότι είναι η εταιρεία με τα περισσότερα προβλήματα σε σχέση με τις άλλες και το service της μετριοτατο. Καμιά σχέση με logitech και corsair,ειδικά για τα χρήματα που ζητάει. Παραδειγμα http://www.skroutz.gr/s/5271724/Razer-Kraken-USB.html Από εργονομία πάντως είναι πολύ καλά η αλήθεια είναι . Συμφωνω σε αυτο μαζι σου γι αυτο και δεν θα αγοραζα τιποτα απο αυτη την εταιρεια... απλα δεν ξκερω γιατι αλλα η αισθηση στα πληκτρα μου φανηκε πιο "γλυκεια" και κλικυ απο καθε αλλο που δοκιμασα, μιλαω παντα για το πιο ακριβο μοντελο της, που και παλι δεν τα εδινα για κανεναν λογο αυτα τα χρηματα...
Fulgore Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Μέχρι και το 2012-2013 τα razer βγαινανε με cherry blue και οιβλ τωρινοί πράσινοι είναι πιο κοντά σαυτους
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα