jordaninio Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Καλησπέρα, Την παρασκευή θα αναβαθμιστεί η γραμμή μου από adsl σε vdsl 50. Μέχρι τώρα είχα το τηλέφωνο στο σαλόνι με φίλτρο στη πρίζα του τηλεφώνου και το ρούτερ στο γραφείο ώστε να παίρνει το πισί με καλώδιο ίντερνετ. Σήμερα που ήρθε το ρουτερ για το vdsl (zte h168n) βλέπω στις οδηγίες ότι αναφέρει οτι πρέπει στην κεντρική πρίζα ( ??) να συνδέσω το splitter που μου στείλανε και εκει πάνω να παιξει και ρουτερ και τηλέφωνο. 1) αν συνεχίσω να τα έχω όπως τώρα θα έχω πρόβλημα? 2) αν ναι μπορώ να τα βάλω μαζί στην πρίζα του γραφείου ωστε να εχω το πισι με ethernet? Ευχαριστώ!
chralexo Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Με το vdsl το τηλέφωνο σου θα γινει voip,δηλαδή θα έχεις τηλέφωνο μέσω του router. οχι ρευμα - οχι τηλέφωνο 1) Μπορείς να τα έχεις όπως τώρα, το τηλέφωνο στο σαλόνι το αφήνεις όπως είναι, και στο router θα βάλεις το splitter το καινουργιο και θα στο ρουτερ θα πανε δυο καλώδια , ενα για ιντερνετ και ενα για τηλέφωνο (phone 2), εχει ονομα η καθε υποδοχή 2) Μπορεις να τα βάλεις όλα μαζί, στο router θα βάλεις το splitter το καινουργιο και θα στο ρουτερ θα πανε δυο καλώδια , ενα για ιντερνετ και ενα για τηλέφωνο(phone 2), και το τηλέφωνο το συνδέεις στο router(phone 1) Νομίζω στα πα σωστά
jordaninio Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 T Με το vdsl το τηλέφωνο σου θα γινει voip,δηλαδή θα έχεις τηλέφωνο μέσω του router. οχι ρευμα - οχι τηλέφωνο 1) Μπορείς να τα έχεις όπως τώρα, το τηλέφωνο στο σαλόνι το αφήνεις όπως είναι, και στο router θα βάλεις το splitter το καινουργιο και θα στο ρουτερ θα πανε δυο καλώδια , ενα για ιντερνετ και ενα για τηλέφωνο (phone 2), εχει ονομα η καθε υποδοχή 2) Μπορεις να τα βάλεις όλα μαζί, στο router θα βάλεις το splitter το καινουργιο και θα στο ρουτερ θα πανε δυο καλώδια , ενα για ιντερνετ και ενα για τηλέφωνο(phone 2), και το τηλέφωνο το συνδέεις στο router(phone 1) Νομίζω στα πα σωστά Τηλέφωνο ένα έχω αρα θα μείνει στο σαλόνι.Στην περίπτωση αυτή πρέπει να βάλω πάλι splitter στο router ή του παιρνάω αμέσως το καλώδιο? Btw, nova είμαι που απο οτι διαβασα ακόμα δεν παει σε VoIP
chralexo Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Ναι θέλει splitter Tο voip το υπέθεσα με τον τρόπο που το περιέγραψες
jordaninio Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Ναι θέλει splitter Tο voip το υπέθεσα με τον τρόπο που το περιέγραψες οκ Σε ευχαριστώ πολύ!
chralexo Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 οκ Σε ευχαριστώ πολύ! Βιάστηκες να με ευχαριστήσεις, οντως το router δεν ειναι voip οπότε , τα αφηνεις ολα οπως ειναι, και βάζεις το καινουργιο splitter και ROUTER στην θέση των παλιών.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα