Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Phenom 2 955X 8Gb ram και RX480 :P

Με αυτα ημουν πριν αναβαθμήσω και επαιζα Diablo 3 και δε μασαγε τιποτα, ετσι για να εχεις ενα μετρο συγκρισης με οτι σκεφτεσαι να παρεις

• Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Να ήταν για δικια μου διευκόλυνση θα το έκανα αυτό... από την στιγμή που δεν είναι για το σετάρισμα μου θα του προτείνω την γραφικών που μου έβαλες και ας αποφασίσει...Btw η gtx παει στους 90c, max ειναι 99. Γενικά μου ανέβαζε θερμοκρασίες πάντα... αλλα δεν είχε θέμα... 

Δημοσ.

Btw η gtx παει στους 90c, max ειναι 99. Γενικά μου ανέβαζε θερμοκρασίες πάντα... αλλα δεν είχε θέμα... 

Πρέπει οπωσδήποτε να την καθαρίσεις και να της αλλάξεις πάστα. Αν συνεχίσει με αυτές τις θερμοκρασίες δεν θα αντέξει πολύ ακόμα.

• Like 1
Δημοσ.

Πρέπει οπωσδήποτε να την καθαρίσεις και να της αλλάξεις πάστα. Αν συνεχίσει με αυτές τις θερμοκρασίες δεν θα αντέξει πολύ ακόμα.

η κάρτα δεν έχει ίχνος σκόνης και της φοράω mx-4 πάνω... Σκέψου ότι δουλεύει έτσι κοντά στον 1.5 με 2 χρονια. Τώρα το γιατί πάει τόσο ψιλά δεν μπορώ να καταλάβω. Έχει μπει και σε ανοικτό κουτί και σε κουτί με σχετικό σωστό airflow. Διαφορα καμια. In game πάντα

Δημοσ.

Κάτι παίζει..

Ίσως έχεις αφαίρεσει κάποιο pad από κάποια μνήμη και έχει αλλάξει η αποσταση με την ψυχτρα.

εδώ πρέπει να έχεις δίκιο... pad άλλαξα... απλά μπορεί να έκανα βλακεία με τα χιλιοστά, θα το ψάξω καλύτερα (βασικά θα πειραματιστώ :P )

• Like 1
Δημοσ.

Εάν πούμε ότι πάμε για μια gpu max 50 euro (και κάτι ψιλά) ? ειναι Link.png Site: value for money

Όχι. Από καινούριες δεν αξίζει οτιδήποτε κάτω από μια GT1030 στα 75€.

Σε αυτά τα λεφτά επίσης μπορείς να βρεις μια μτχ GTX750ti που είναι λίγο καλύτερη από την 1030.

• Like 1
Δημοσ.

Όχι. Από καινούριες δεν αξίζει οτιδήποτε κάτω από μια GT1030 στα 75€.

Σε αυτά τα λεφτά επίσης μπορείς να βρεις μια μτχ GTX750ti που είναι λίγο καλύτερη από την 1030.

Καλώς, για την ώρα χάρηκε με το build και είναι ικανοποιημένος. Οποτε για μετά βλέπουμε. Όσο για την θερμοκρασία που λέγαμε πριν την άνοιξα, pat δεν έχει στο σημείο που κουμπώνει η ψήκτρα. άλλαξα πάστες και είναι τα ίδια. Οποτε μάλλον πλησιάζει η ώρα της ^^

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...