WannaCry Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Του είχα πει εξαρχής για κάτι μεταχειρισμένο, γιατί στα λεφτά που κατέληξε δεν θα έβρισκε κάτι "δυνατό" αλλα ήθελε καινούργιο. Η προϋπόθεση ήταν να έφτιαχνε το άλλο με τα 600, περνώντας 2 κομμάτια την βδομάδα... μετά κατέληξε στο έτοιμο της amd και τελική απόφαση η σύνθεση που φτιάξατε παραπάνω.
Kostas.karras Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Του είχα πει εξαρχής για κάτι μεταχειρισμένο, γιατί στα λεφτά που κατέληξε δεν θα έβρισκε κάτι "δυνατό" αλλα ήθελε καινούργιο. Η προϋπόθεση ήταν να έφτιαχνε το άλλο με τα 600, περνώντας 2 κομμάτια την βδομάδα... μετά κατέληξε στο έτοιμο της amd και τελική απόφαση η σύνθεση που φτιάξατε παραπάνω. Ποτε σας ερχεται με το καλο?
WannaCry Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Ποτε σας ερχεται με το καλο? Λογικά μέσα της άλλης βδομάδας, γιατί ήθελε να σπάσω την παραγγελια σε 2 δόσεις...
Kostas.karras Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Λογικά μέσα της άλλης βδομάδας, γιατί ήθελε να σπάσω την παραγγελια σε 2 δόσεις... Οκ,περιμένουμε απάντηση με εντυπώσεις..
WannaCry Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Χμμ... με πήραν πριν 1 ώρα δεν έχουν stock τον SSHD (και μου τόνισε ότι και καλά είναι για laptop) από ότι ξέρω δεν έχει θέμα. Αν δεν βρω κάτι άλλο μου είπε θα με πάρει δευτερα για εναλλακτική.
Kostas.karras Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Φυσικα και δεν εχει θεμα....λολ Οχι πες του, αν δεν εχει αλλον ,πες του ποτε θα φερει? ή να παρεις εσυ απο αλλου και να του τον πας..
WannaCry Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Φυσικα και δεν εχει θεμα....λολ Οχι πες του, αν δεν εχει αλλον ,πες του ποτε θα φερει? ή να παρεις εσυ απο αλλου και να του τον πας.. να του τον πάω λίγο δύσκολο ^^ Πέφτουμε κάπως μακριά ο ένας από τον άλλον (έτσι k αλλιώς το build θα του το κάνω εγώ) εξάλλου όπως είπαμε δεν κάναμε μαζεμένη την παραγγελια με αποτέλεσμα να παίξουν 2 κύματα πληρωμών
WannaCry Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Χμμμ η mob θέλει 8ping στο cpu και το τροφοδοτικό έχει δυο 6. Πάμε για αντάπτορα η δεν παίζει θέμα ?
Kostas.karras Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 . Χμμμ η mob θέλει 8ping στο cpu και το τροφοδοτικό έχει δυο 6. Πάμε για αντάπτορα η δεν παίζει θέμα ? Βασικα θελει το τετραπινο (1χ4) , τα 2χ6πιν ειναι για καρτα γραφικων. Τα αλλα 4 δεν βαζεις τιποτα, μενει κενο.. 1
WannaCry Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 . Βασικα θελει το τετραπινο (1χ4) , τα 2χ6πιν ειναι για καρτα γραφικων. Τα αλλα 4 δεν βαζεις τιποτα, μενει κενο.. Χμμμ οποτε τα υπόλοιπα είναι εάν μπει gpu η οποια παίρνει ρεύμα από μητρική ? Το game το παίζει για την ώρα χωρίς θέμα... (αυτό που ήθελε έστω). Τώρα εάν θέλει κάτι παραπάνω έχω μια gtx 560 να του την βάλω πάνω να χαρεί ^^ 1
Kostas.karras Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Χμμμ οποτε τα υπόλοιπα είναι εάν μπει gpu η οποια παίρνει ρεύμα από μητρική ? Το game το παίζει για την ώρα χωρίς θέμα... (αυτό που ήθελε έστω). Τώρα εάν θέλει κάτι παραπάνω έχω μια gtx 560 να του την βάλω πάνω να χαρεί ^^ Γιατι δεν ελεγες οτι εχεις gtx 560 να του δωσεις απο την αρχη? Θα σου προτεινα να επαιρνες τον g4560 αφου δεν θα σε ενοιαζαν τα ενσωματωμενα, και καλυτερο τροφοδοτικο... Που σε αυτην την περιπτωση,το τωρινο το σηκωνει μεν, αλλα οριακα.. εχει 150w καταναλωση η καρτα σου. Δηλαδη με ενα g4560+evga430+gtx 560 και ησουν ΟΚ! 1
WannaCry Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Γιατι δεν ελεγες οτι εχεις gtx 560 να του δωσεις απο την αρχη? Θα σου προτεινα να επαιρνες τον g4560 αφου δεν θα σε ενοιαζαν τα ενσωματωμενα, και καλυτερο τροφοδοτικο... Που σε αυτην την περιπτωση,το τωρινο το σηκωνει μεν, αλλα οριακα.. εχει 150w καταναλωση η καρτα σου. Δηλαδη με ενα g4560+evga430+gtx 560 και ησουν ΟΚ! Γιατί η κάρτα ήρθε στα χερια μου χθες... Την είχα δανείσει σε ένα φίλο, πήρε καινούργια και μου την έφερε πίσω... για αυτό δεν την είχα βάλει στο παιχνίδι από την αρχή. Για την ακρίβεια την είχα ξεχασμένη. Γιατί όταν δανείζεις κάτι και βολεύεται ο άλλος αυτόματα το ξεχνάς κάπως
Kostas.karras Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Γιατί η κάρτα ήρθε στα χερια μου χθες... Την είχα δανείσει σε ένα φίλο, πήρε καινούργια και μου την έφερε πίσω... για αυτό δεν την είχα βάλει στο παιχνίδι από την αρχή. Για την ακρίβεια την είχα ξεχασμένη. Γιατί όταν δανείζεις κάτι και βολεύεται ο άλλος αυτόματα το ξεχνάς κάπως Xμμμ, Βαλτην , οριακα να ξερεις oμως..
Kostas.karras Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Ξερεις κατι, Πουλα κανενα 50αρη(πιστευω το πιανει μια 560 αναλογα και την υλοποιηση) Και παρτε αυτη https://www.priveshop.gr/product/11004641/EKSARTHMATA/KARTES-GRAFIKWN/GIGABYTE-GV-N1030OC-2GI-GRAPHICS-CARD 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα