Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ποσο θα κανει περιπου ο rysen 3 ; Στο μικρο εβαλα fx 6300  7870 και αν θυμαμαι καλα ολα της bliz την παλευουν σε 1080 με καποιες παραχωρησεις στα shadows

• Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ναι... αυτό να μου πεις... το θέμα είναι ότι δεν καταλαβαίνει και τον βλέπω να πηγαίνει προς τον έτοιμο... όσο και να προσπαθώ να του εξηγήσω ότι όλα είναι no name εκτος τον επεξεργαστή αυτός τα δικά του...

Που ακριβώς κολλάει?

ποσο θα κανει περιπου ο rysen 3 ; Στο μικρο εβαλα fx 6300  7870 και αν θυμαμαι καλα ολα της bliz την παλευουν σε 1080 με καποιες παραχωρησεις στα shadows

Οι Ryzen 3, θα έχουν δύο μοντέλα, το ένα στα $110 και άλλο στα $130. Δεν ξέρω με τι τιμές θα έρθουν στην Ελλάδα.

Δημοσ.

http://www.plaisio.gr/anavathmisi-diktia/anavathmisi/cpu-epeksergastes/AMD-Cpu-Ryzen-3-1300x-Am43-70-Ghz10-Mb-YD130XBBAEBOX.htm

http://www.plaisio.gr/anavathmisi-diktia/anavathmisi/cpu-epeksergastes/AMD-Cpu-Ryzen-3-1200-Am43-40-Ghz10-Mb-YD1200BBAEBOX.htm

αν αυτες ειναι τιμες πλαισιο νμζ μπορουμε να υπολογισουμε ενα 15αρικο λιγοτερο στο σκρουτζ

Δημοσ.

Η απάντηση "ας παίζω και diablo στα low..." δεν ξερω ποιος του λέει ότι θα αξίζει το μηχάνημα πάντως έχει κολλησει άσχημα

Δημοσ.

Η απάντηση "ας παίζω και diablo στα low..." δεν ξερω ποιος του λέει ότι θα αξίζει το μηχάνημα πάντως έχει κολλησει άσχημα

Ε αστον να φαει τι κεφαλι του...

Αυτο το κανει γιατι ειναι φθηνο το αλλο συστημα?

Με 300 ευρω φτιαχνει καλυτερο απο αυτο που βρηκε παντως..

• Like 1
Δημοσ.

ναι γιατί λέει ότι και καλά "Δεν έχω τώρα" να δώσω (ενώ μου είπε ότι μέχρι τόσα διαθέτει) και ότι θα πάρει το άλλο στα λεφτά αυτά μονο k μονο για το diablo

Δημοσ.

ναι γιατί λέει ότι και καλά "Δεν έχω τώρα" να δώσω (ενώ μου είπε ότι μέχρι τόσα διαθέτει) και ότι θα πάρει το άλλο στα λεφτά αυτά μονο k μονο για το diablo

Mπορει να παρει ενα απο τα δυο..

Πολυ ανωτερα μηχανηματα απο mgmanager..

Η συναρμολογηση ειναι δωρεαν..

Κριμα να παρει εκεινο το χρεπι,σπαραζει η καρδια μου.. :cry:

post-330131-0-67130600-1501272492_thumb.png

post-330131-0-36245600-1501272493_thumb.png

• Like 1
Δημοσ.

ψήθηκε για auto με τα 320 ^^

Κλάσεις ανώτερο cpu και όποτε θέλει πες του το αναβαθμίζει σε κανονικό gaming.Παίζει και απλά μία gpu να του φτάσει.Αλλά ακόμα και η Onboard gpu σαν του amd είναι μπορεί και καλύτερη.Επίσης έχει sshd,που θα κάνει το σύστημα πιο σπίρτο,όχι σαν την έτοιμη λύση που είναι απλός hdd.

• Like 1
Δημοσ.

η Onboard gpu σαν του amd είναι μπορεί και καλύτερη.

https://www.videocardbenchmark.net/compare.php?cmp%5B%5D=2565&cmp%5B%5D=3647&cmp%5B%5D=3540

Eχει καλυτερα γραφικα εννοειται ο g4560 και φαντασου ο g4600..

Μακαρι να πηγαινε στη συνθεση του g4600,αλλα και παλι οκ, απο το να παει στο υποτιθεμενο διπυρινο και να εκλεγε τα λεφτα του, go for it..

Δημοσ.

https://www.videocardbenchmark.net/compare.php?cmp%5B%5D=2565&cmp%5B%5D=3647&cmp%5B%5D=3540

Eχει καλυτερα γραφικα εννοειται ο g4560 και φαντασου ο g4600..

Μακαρι να πηγαινε στη συνθεση του g4600,αλλα και παλι οκ, απο το να παει στο υποτιθεμενο διπυρινο και να εκλεγε τα λεφτα του, go for it..

Έλα ντε,από τα 290 που ήταν για το χρέπι...τι 320 τι 343 αντί για 4560 πας σε 4600 αφού δεν υπάρχει gpu. Ούτε 50 ευρώ παραπάνω πες του μην είναι βλάκας :-D  αλλά καμία σχέση λέμε.Εκτός κι αν προσθέσει σύντομα gpu.

• Like 1
Δημοσ.

ψήθηκε για auto με τα 320 ^^

Mια ακομα προταση για να μην χασει τα γραφικα του g4600 αφου δεν τον κοβω να βαζει καρτα γραφικων..

post-330131-0-83459200-1501277715_thumb.png

• Like 3
Δημοσ.

Mια ακομα προταση για να μην χασει τα γραφικα του g4600 αφου δεν τον κοβω να βαζει καρτα γραφικων..

Καταλήξαμε μετά από "κόπο και ιδρώτα" στην τελική σύνθεση ! τα link που έχω βάλει είναι σωστά ? αντίστοιχα με τα παραπάνω ? Μην κάνω καμια κουταμάρα εγώ στην τελική ^^

• Like 1
Δημοσ.

Με 300 ισως βρισκεις και μτχ tower παντως με καρτα γραφικων ακομα και μια παλια gtx 275 θα ειναι πολυ καλυτερη απο την ενσωματ. στο cpu

Δημοσ.

Με 300 ισως βρισκεις και μτχ tower παντως με καρτα γραφικων ακομα και μια παλια gtx 275 θα ειναι πολυ καλυτερη απο την ενσωματ. στο cpu

Υπαρχει παντα και η λυση του μτχ.. αν θελει πιστευω θα το ελεγε απο την αρχη..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...