Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα σας.Ειχα αγορασει το συστημα πριν απο 2 χρονια,αν και ηθελα να παρω μητρικη Gigabyte ,αλλα ο πωλητης με προτεινε την msi..Οταν πρωτοαναψα το pc με την μαμα ψυκτρα μου εδειξε 65 βαθμους θερμοκρασια,Αυτο λυθηκε με αγορα μια ψυκτρας evo.Οσο περνουσαν οι μηνες το συστημα ηταν ασταθες..Κολουσε για 15 sec και ξαφνικα ''ξυπνουσε'',ενω με το περασμα του χρονου αρχισαν οι μπλε οθονες καθε τυπου..Εκανα bios update και λυθηκαν μερικα.Πλεον εχω φτασει σε ενα σημειο να μην μπορω να παιξω κανενα game (lol,overwatch,cs,hots),γιατι απλα μεσα στα games krasaran ολα.Aκομα και τα updates των games (lol) περνουσαν με δυσκολια.Εφτασα στο σημειο να κανω format.και να μην μπορω να περασω τα official drives Της msi και της καρτας γραφικων(ATI R7 265),εβγαζε μηνυμα no digital signed drives....Η εν λογω μητρικη εχω διαβασει εχει τρομερο προβλημα με τους 8core καθως τα vrm υπερθερμενονται...δεν εχουν καν ψυκτρα πανω τους...Την εχω στειλει με RMA στην Msi και περιμενω.Επειδη δεν υπαρχει περιπτωση να ξαναπαρω MSI,τι  προτεινετε  να αγορασω?

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ποιο επεξεργαστή και μνήμες έχεις ακριβώς?

++τι θα κάνεις με αυτή που θα έρθει από το RMA όπως θα έρθει??

Δημοσ.

Ποιο επεξεργαστή και μνήμες έχεις ακριβώς?

++τι θα κάνεις με αυτή που θα έρθει από το RMA όπως θα έρθει??

εχω τον amd 8320 και 2χ4gb ram στα 1600hz.Αν η μητρικη ερθει πισω απο αντικατασταση εχω κανονισει να παρω μια αλλη πληρονοντας την διαφορα

Δημοσ.

1ον) Απαράδεκτος ο πωλητής που σου πρότεινε ένα 4+1 power phase motherboard για 8πύρηνο επεξεργαστή!

(Βέβαια δεν γνωρίζω κατά πόσο του είχες πει ποιόν επεξεργαστή είχες σκοπό να βάλεις)

2ον) Γενικά η MSI στα ΑΜ3+ mobo ήταν και είναι για κλάματα! 

3ον) Για μένα η πιο φτηνή, αλλά αξιόλογη λύση είναι η Gigabyte 970A-UD3P.

Από εκεί και πέρα αν δε σε πειράζει να πάρεις μεταχειρισμένη χτύπα καμία SABERTOOTH από το φόρουμ!

Αυτά από μένα :D

• Like 1
Δημοσ.

1ον) Απαράδεκτος ο πωλητής που σου πρότεινε ένα 4+1 power phase motherboard για 8πύρηνο επεξεργαστή!

(Βέβαια δεν γνωρίζω κατά πόσο του είχες πει ποιόν επεξεργαστή είχες σκοπό να βάλεις)

2ον) Γενικά η MSI στα ΑΜ3+ mobo ήταν και είναι για κλάματα! 

3ον) Για μένα η πιο φτηνή, αλλά αξιόλογη λύση είναι η Gigabyte 970A-UD3P.

Από εκεί και πέρα αν δε σε πειράζει να πάρεις μεταχειρισμένη χτύπα καμία SABERTOOTH από το φόρουμ!

Αυτά από μένα :D

συμφωνώ με τον ζαχαρια 970a-ud3p des , asus aura , asus 990 sabertooth  

Δημοσ.

Ελπιζω τελικα να φταιει η μητρικη,και στη περιπτωση που φταιει εχω επιλογη μονο σε gigabyte,το μαγαζι εχει μονο αυτη και ashrock..Aλλα μολις ειδα οτι εχει την

Gigabyte Motherboard 970A-UD3P (970/AM3+/DDR

Απο τι βλεπω και στις photo ολες οι μητρικες εχουν ψυκτρες στα vrm,μονο η msi που ειχα δεν ειχε....

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...