thanosrbtc Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Γεια σας μαγκες,κατ αρχας σορρυ αν υπάρχει ήδη παρόμοιο θεμα.Θελω να μου πείτε αν μπορω να αγορασω aw απο μεταπωλητες όπως οκταβιτ (δηλαδη σε χονδρικη αν εχω καταλάβει καλα).Το θέμα μου είναι αν μπορω να παρω απο τέτοιες εταιριες έναν υπολογιστή και σε τι τιμη αναφερόμαστε;Επίσης γνωρίζει κανένας αν μπορώ να ζητήσω από την dell στην ελλαδα να μου κανει καποια προσφορα για καποιο από τα μηχανηατά της.Κατανοώ ότι aw και value for money δεν εστί αλλά αν μπορώ να γλυτώσω ενα 400αρι πιστευω είναι τίμια "εκπτωση".(η αγορά θα γίνει με τιμολόγιο)Ευχαριστώ
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Σου έχω VFM απάντηση.. 1)Μπορείς να καλέσεις στην Oktabit και να σου προτείνει από ποιον να αγοράσεις στη περιοχή σου που συνεργάζεται με το επαγγελματικό ΑΦΜ που έχεις. 2)Μπορείς να καλέσεις στη Dell και να σου προτείνει από ποιον να αγοράσεις στη περιοχή σου που συνεργάζεται με το επαγγελματικό ΑΦΜ που έχεις. 3)Ψάξε Skroutz κτλ. και βρες το σύστημα που θέλεις να πάρεις , κάλεσε το κατάστημα/ μεταπωλητή και ρώτησε με το ΑΦΜ που έχεις πως θα το προμηθευτείς από αυτόν.
thanosrbtc Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Καλως φιλε, σε ευχαριστω για την ταχύτατη απαντηση σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα