Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας.

Έχω 3 όμοιους σε σύνθεση υπολογιστές  και  θέλω να δημιουργήσω ένα image του σκληρού δίσκου για να το περάσω και στους άλλους δύο.  Δοκίμασα με το πρόγραμμα που έχουν τα ίδια τα windows και δημιούργησα image σε DVD.  Όταν  μπουτάρω  με το  start up disk των windows και βάζω το 1ο DVD δεν βρίσκει τίποτε. Το ΛΣ είναι  WIN 7 pro ..

Υπάρχει  FREE πρόγραμμα που να κάνει την δουλεία αυτή;

Αν μπορεί ( το πρόγραμμα ) να δημιουργεί DVD και να κάνω κατευθείαν restore από αυτό, όταν κάνω boot θα ήταν καλοδεχούμενο.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την απάντηση ! Το έχω δοκιμάσει αλλά δεν τα κατάφερα :mad:

Θέλω να κάνει boot απο το cd ,  να βρίσκει το image που έχω δημιουργήσει και αποθηκεύσει σε ένα στικάκι,  και να κάνει restore στο σκληρό.

Δημοσ.

Με το πρόγραμμα αυτό θα κάνεις clone. Σε cd ή φλασάκι δεν μπορεί να γίνει γιατί δεν επαρκεί ο χώρος. Εκτός και αν το φλασάκι είναι 128gb ή 64 με προϋποθέσεις. Ότι δηλ. το αρχείο image είναι μικρότερο από 64gb. Αν δεν επαρκεί ο χώρος τότε μόνο σε εξωτερικό δίσκο κρατάς το image και από εκεί το φορτώνεις στα άλλα μηχανήματα.

• Like 2
Δημοσ.

Με το πρόγραμμα αυτό θα κάνεις clone. Σε cd ή φλασάκι δεν μπορεί να γίνει γιατί δεν επαρκεί ο χώρος. Εκτός και αν το φλασάκι είναι 128gb ή 64 με προϋποθέσεις. Ότι δηλ. το αρχείο image είναι μικρότερο από 64gb. Αν δεν επαρκεί ο χώρος τότε μόνο σε εξωτερικό δίσκο κρατάς το image και από εκεί το φορτώνεις στα άλλα μηχανήματα.

Ok , έχεις δίκιο το δοκίμασα και λειτουργεί όπως το λές !!! Ευχαριστώ  :-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...