Texas07 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Χαίρετε! Εδω και δυο μέρες το κινητο κάνει το εξης κουλό! Όταν αυξομειώνω φωτεινότητα απο την μπάρα στο panel που κατεβαίνει απο την πάνω μεριά της οθόνης το υπόλοιπο control panel εξαφανίζεται. Επίσης η μπίλια της συγκεκριμένης μπάρας μερικές φορές δεν κινείται αλλα αλλάζει την φωτεινότητα. Έχω κάνει δυο φορές hard reset αλλά τίποτα. Καμιά ιδέα?
vchristod84 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Χαίρετε! Εδω και δυο μέρες το κινητο κάνει το εξης κουλό! Όταν αυξομειώνω φωτεινότητα απο την μπάρα στο panel που κατεβαίνει απο την πάνω μεριά της οθόνης το υπόλοιπο control panel εξαφανίζεται. Επίσης η μπίλια της συγκεκριμένης μπάρας μερικές φορές δεν κινείται αλλα αλλάζει την φωτεινότητα. Έχω κάνει δυο φορές hard reset αλλά τίποτα. Καμιά ιδέα? Εχω την εντύπωση ότι το πρώτο θέμα που αναφέρεις, έχει να κάνει με το ότι εξαφανίζεται επειδή σε αφήνει να ελέγξεις στο background, πόσο φωτεινό να είναι. Όσο για το δεύτερο, η μπάρα δε μετακινείται απαραίτητα στην κάθε αλλαγή της εξωτερικής φωτεινότητας, μπορεί να το έχεις ρυθμίσει εσύ να είναι στο κέντρο της μπάρας και να αυξομειώνεται η φωτεινότητα, δεν το βλέπω περίεργο. Ας γράψει βέβαια και κανένας άλλος γιατί δεν έχω πολλές μέρες τη συσκευή. Βέβαια εγώ έχω το edge, θεωρώ ότι είναι το ίδιο
Texas07 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Για το πρώτο, δεν εξαφανιζόταν προ δύο ημερών. Για το δεύτερο εννοώ ότι όταν χειροκίνητα αυξομειώνω τη φωτεινότητα δεν κινείται η μπίλια στη μπάρα.
vchristod84 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Για το πρώτο, δεν εξαφανιζόταν προ δύο ημερών.Με απλό tap δεν εξαφανίζεται το πάνελ, μόνο αν πιάσεις τη μπίλια και την πηγαίνεις αριστερά - δεξιά. Απλά λέω... Εννοείται ότι θέλω να βοηθήσω, δεν πάω να το παίξω έξυπνος, μην παρεξηγηθώ
cmour79 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Για το πρώτο που αναφέρεις την ίδια συμπεριφορά έχει κ στο δικό μου. Δεν γνωρίζω πως δούλευε παλιότερα. Για το δεύτερο δεν έχω παρατηρήσει κάτι αντίστοιχο..
kataramenos32 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Χαίρετε! Εδω και δυο μέρες το κινητο κάνει το εξης κουλό! Όταν αυξομειώνω φωτεινότητα απο την μπάρα στο panel που κατεβαίνει απο την πάνω μεριά της οθόνης το υπόλοιπο control panel εξαφανίζεται. Επίσης η μπίλια της συγκεκριμένης μπάρας μερικές φορές δεν κινείται αλλα αλλάζει την φωτεινότητα. Έχω κάνει δυο φορές hard reset αλλά τίποτα. Καμιά ιδέα? Δεν είναι κουλό και όσα hard reset και να κάνεις δεν θα αλλάξει γιατί έτσι γίνεται όταν μετακινείς τη μπίλια κρατημενη για να αλλάξει η φωτεινότητα. Το 2ο δεν καταλαβαίνω τι εννοείς. Ότι μένει σταθερή η μπίλια αλλά η φωτεινότητα αλλάζει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα