Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Νέα Γραμμή (Κατασκευή Γραμμής 178 ευρώ - ΟΤΕ)

Καλησπέρα σε όλους, 

Παραθέτω την εμπειρία μου παρακάτω (συγνώμη για το σεντόνι), αν μπορείτε κάπως να πρότεινετε κάτι για να επισπεύσω την κατάσταση μου λέτε όπως και επίσης αν βλέπετε κάτι κουλό σε κόστος. 

Επισυνάπτω την δημοσίευση που έκανα στο facebook για να μην ξαναγράφω. To νεότερο μετά το παρακάτω είναι ότι μου ήρθε email για την κατασκευή γραμμής στις 24/7 στα 145 πλέον ΦΠΑ η οποία πληρωμή έγινε χθες 25/7 σε κατάστημα κοσμοτε. Κάλεσα στο 8001196000 και μετά απο μια ώρα σε αναμονή (ΜΙΑ ΩΡΑ) Δεν έχουν ενημερωθεί ακόμα και μου είπαν ότι δεν μπορούν να κάνουν εξερχόμενες κλήσεις ακόμα και σε κατάστημά τους (καταγράψαμε το παράπονο).... Δε ξέρω πόσο καιρό ακόμα θα κάνει καθώς έχει περάσει ένας μήνα από την αίτηση για γραμμή (εμπειρία άλλος?)

E K T A K T O: Αγαπητό Sales, Customer Care, After Sales, Pre Sales, Marketing, Technical Department και λοιπά εμπλεκόμενα και μη τμήματα. #OTE #COSMOTE #ΕμπειρίαΖώης #CosmoteCustomerCare, #CosmoteSales #πOTE #COSMπΟΤΕ , #OTESALES, #OTESOCIALMEDIA , #COSMOTESOCIALMEDIA, #COSMOTESales

Το χρονικό μίας απλή αίτησης σε κατοικημένη περιοχή.

Νέος Πελάτης, Νέα σύνδεση με μια αντιμετώπιση που επανέρχεται το ψευδώνυμο του πΟΤΕ αλλά αυτή τη φορά του Ιδιωτικού. Προσωπικές χαμένες άδειες από την εργασία, χρόνος σε τηλέφωνα και αναμονή και το μόνο που αναφέρετε χωρίς να το προσδιορίζετε είναι το ΚΟΣΤΟΣ…. Κόστος μίας γραμμής VS το κόστος Χρόνου παρακάτω, Παρακαλώ για την Σύγκριση.

Γραμμή δεν υπάρχει ακόμα, ούτε πρόβλεψη για το πΌΤΕ …. ?

27 Ιουνίου 2017: Αίτηση για νέα τηλεφωνική γραμμή, Λήψη sms για επίσκεψη στις 3/7/3017 μεταξύ 08:30 – 12:00 (αιτήθηκα τηλεφώνημα μισή ώρα πριν από την επίσκεψη για να είμαι παρόν – έγινε δεκτό αλλά το τηλεφώνημα δεν έγινε ποτέ).

3 Ιουλίου 2017: Επίσκεψη τεχνικού, εποπτεία της περιοχής καμία ενέργεια

13 Ιουλίου 2017: Λήψη SMS για ενημέρωση επίσκεψης τεχνικού στις 17/07/2017

13 Ιουλίου 2017: Λήψη νέου SMS για άμεση επίσκεψη τις επόμενες ώρες (Λαμβάνω άδεια από την εργασία μου για να υποδεχθώ τον τεχνικό). Δεν έρχεται κανείς, δεν λαμβάνω σχετική ενημέρωση

17 Ιουλίου 2017: Λαμβάνω άδεια από την εργασία μου για να υποδεχθώ ξανά τον τεχνικό του ΟΤΕ. 2η μέρα άδειας χαμένη, δεν έρχεται κανείς – καμία ενημέρωση

17 Ιουλίου 2017: Λήψη e-bill λογαριασμού (μηδενικού μεν) ΛΗΨΗ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ

18 Ιουλίου 2017: Επικοινωνία με 13888 με δική μου πρωτοβουλία, λαμβάνω την απάντηση «ότι θαααααα ενημερωθώ για το ΚΟΣΤΟΣ της εναέριας σύνδεσης....» πότε? Δεν γνωρίζετε να απαντήσετε…

21 Ιουλίου 2017: Λήψη SMS

“ΣAΣ EYXAPIΣTOYME ΓIA TO AITHMA NEAΣ THΛEΦΩNIKHΣ ΓPAMMHΣ.ΛOΓΩ MH ΔIAΘEΣIMOTHTAΣ ΣTAΘEPOY ΔIKTYOY ΣTHN ΔIEYΘYNΣH ΠOY AITHΘHKATE, H IKANOΠOIHΣH TOY AITHMATOΣ ΣAΣ EINAI ΔYNATH MONO ME ΔIKH ΣAΣ EΠIBAPYNΣH TOY KOΣTOYΣ KATAΣKEYHΣ THΣ ΓPAMMHΣ.ΛYΣH ME AMEΣH KAI ΔΩPEAN ENEPΓOΠOIHΣH AΠOTEΛOYN TA ΠPOΓPAMMATA COSMOTE Home Telephony SIM H Double Play SIM MEΣΩ TOY ΔIKTYOY KINHTHΣ COSMOTE. ΓIA ΠEPIΣΣOTEPEΣ ΠΛHPOΦOPIEΣ KAΛEΣTE AΠO ΣTAΘEPO THΛEΦΩNO ΣTO 800.11.96.000 H AΠO KINHTO ΣTO ‎210 6331371”

ΚΑΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ σχετικά με το τι κάνω σαν επόμενο βήμα, ποιο είναι το κόστος, πόσο καιρό κλπ

21 Ιουλίου 2017: Επικοινωνία με 800.11.96.000 «ΘΑΑΑΑΑ σας στείλουμε επιστολή, μπορείτε να μας πείτε email για πιο γρήγορα» 1 μήνα και μετά ακόμα δεν έχετε το email Μου που το έχω δώσει τουλάχιστον 3 φορές (στην αίτηση και άλλες δύο Τηλεφωνικά). Το email θα σταλεί σύντομα , δύσκολο σήμερα αλλά από Δευτέρα

Αντώνης

Δημοσ.

ότι πέρα από το κόστος νέας γραμμής έχω και ένα κόστος 175 ευρώ (το οποίο μου φαίνεται υπερβολικό) - έχει κουτί και κολόνα έξω από το σπίτι και ότι ένας μήνας μετά δεν έχει γίνει καν το βασικό το πρώτο βήμα 

σε δύο γραμμές η περίληψη 

Δημοσ.

Απ' ότι καταλαβαίνω το επιπλέον κόστος είναι διότι η οικοδομή δεν έχει μέχρι σήμερα συνδεθεί με το δίκτυο του ΟΤΕ. Και αυτό είναι αποκλειστική ευθύνη του ιδιοκτήτη της οικοδομής ή του εργολάβου.

Μέχρι πέρυσι, αν ισχύει αυτό που λες ότι η κολόνα και το κουτί διακλάδωσης είναι κοντά, δεν θα πλήρωνες τίποτα (αν ήσουν σε απόσταση έως 250 μέτρα). Όμως από αρχή του έτους, καθολικός πάροχος τηλεφωνίας στην χώρα μας είναι η Forthnet, οπότε για να συνδεθεί η οικοδομή σου με το δίκτυο του ΟΤΕ, αυτός θα πληρωθεί κανονικά πλέον (από το πρώτο μέτρο) ως ιδιωτική εταιρεία για το κόστος των υλικών και τις εργασίες που θα κάνουν οι τεχνικοί του.

Το ότι καθυστέρησες να πληρώσεις για να ξεκινήσουν οι εργασίες σύνδεσης, δεν κατάφερα να καταλάβω (όπως τα έγραψες) αν είναι κυρίως ευθύνη του ΟΤΕ ή κακή μεταξύ σας συνεννόηση.

• Like 2
Δημοσ.

Απ' ότι καταλαβαίνω το επιπλέον κόστος είναι διότι η οικοδομή δεν έχει μέχρι σήμερα συνδεθεί με το δίκτυο του ΟΤΕ. Και αυτό είναι αποκλειστική ευθύνη του ιδιοκτήτη της οικοδομής ή του εργολάβου.

Μέχρι πέρυσι, αν ισχύει αυτό που λες ότι η κολόνα και το κουτί διακλάδωσης είναι κοντά, δεν θα πλήρωνες τίποτα (αν ήσουν σε απόσταση έως 250 μέτρα). Όμως από αρχή του έτους, καθολικός πάροχος τηλεφωνίας στην χώρα μας είναι η Forthnet, οπότε για να συνδεθεί η οικοδομή σου με το δίκτυο του ΟΤΕ, αυτός θα πληρωθεί κανονικά πλέον (από το πρώτο μέτρο) ως ιδιωτική εταιρεία για το κόστος των υλικών και τις εργασίες που θα κάνουν οι τεχνικοί του.

Το ότι καθυστέρησες να πληρώσεις για να ξεκινήσουν οι εργασίες σύνδεσης, δεν κατάφερα να καταλάβω (όπως τα έγραψες) αν είναι κυρίως ευθύνη του ΟΤΕ ή κακή μεταξύ σας συνεννόηση.

ευχαριστώ για την απάντηση! Δεν καθυστέρησα κάπου καθώς δεν ήξερα γι αυτό με την κατασκευή γραμμής και μου το είπαν 27 μέρες μετά την αίτηση (ενώ είχε ελεγχθεί απο τον τεχνικό του ΟΤΕ την πρώτη εβδομάδα). Με το που μου έστειλαν το κόστος πήγα την αμέσως επόμενη ημέρα και το πλήρωσα καθώς επείγομαι για  γραμμή και νετ σπίτι ! 

Δημοσ.

Η αλυσίδα έχει ως εξής:

α. Κάνεις αίτημα σύνδεσης που παίρνει σειρά και δίνεται στο τεχνικό τμήμα του Α/Κ που ανήκεις.

β. Θα έρθει τεχνικός για την σύνδεση. Στην δικιά σου περίπτωση διαπίστωσε ότι δεν είναι συνδεδεμένη η οικοδομή, οπότε έπρεπε να το καταγράψει.

γ. Θα σου έλθει κατόπιν σχετικό έγγραφο δαπανών για την σύνδεση. Πρέπει να πληρωθεί για να ξεκινήσουν οι διαδικασίες.

δ. Αφού πληρωθεί θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες πάλι από το (α).

Υπόψη ότι για σύνδεση νέας γραμμής ο κανονισμός προβλέπει έως και 15 εργάσιμες μέρες και με προϋπόθεση να υπάρχει ελεύθερο ζεύγος στον διακλαδωτή, διαφορετικά έμπλεξες.

Οι διαδικασίες δεν γίνονται άμεσα (πατώντας ένα κουμπί) καθώς οι τεχνικοί κάθε Α/Κ είναι δεδομένοι και πολλά τα αιτήματα για τις διάφορες εργασίες, εξού και η πρόβλεψη του κανονισμού.

Δυστυχώς το πληροφοριακό σύστημα του κάθε παρόχου, δεν είναι ενιαίο αν δεν είσαι πελάτης του (που ακόμη δεν είσαι), οπότε το ότι έδωσες τα στοιχεία σου στο εμπορικό τμήμα, δεν σημαίνει ότι τα γνωρίζει το τεχνικό κλπ.

Σε κάθε περίπτωση, για άγνωστο λόγο υπάρχει μεγάλη καθυστέρηση για να σου στείλουν το κοστολόγιο. Αλήθεια τι ημερομηνία έχει το έγγραφο;

• Like 2
Δημοσ.

24/7/2017 είναι η ημερομηνία της επιστολής την οποία την έλαβα επισυναπτόμενη σε μαιλ για επίσπευση της διαδικασίας

Δημοσ.

Είτε ο τεχνικός το ξέχασε σε κάποιο συρτάρι, είτε κάποιος αρμόδιος κοιμήθηκε και υπάρχει ένα μεγάλο κενό στις ημερομηνίες.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είχα το ίδιο θέμα στο σπίτι της μητέρας μου στη Ραφήνα που δεν είχε συνδεθεί ποτέ με την κολώνα του ΟΤΕ ακριβώς απέναντι από την είσοδο της αυλής. Από τον Νοέμβριο του 2016 που μετακόμισε εκεί μέχρι και τις αρχές Ιουλίου φέτος κάναμε αίτηση σε 4 διαφορετικούς παρόχους (WIND, Nova, Vodafone & OTE) και όλο ο τεχνικός ερχόταν να δει την κατάσταση και τελικά ποτέ δεν ενημερωθήκαμε για το κόστος κατασκευής της εναέριας γραμμής μέχρι το σπίτι. Μετά από παρέμβαση προϊσταμένης στον ΟΤΕ δόθηκε λύση και λάβαμε ενημέρωση σχετικά με το κόστος, το οποίο εξοφλήθηκε εντός της προθεσμίας και πλέον αναμένουμε για την ολοκλήρωση της σύνδεσης την Τετάρτη 2 Αυγούστου. Είδωμεν!

Υπομονή και κουράγιο, αυτό θα ευχηθώ...

Επεξ/σία από rafa1919
Δημοσ.

^

Εκθέτης δημοσια ανθρώπους ομως, για αυτό δεν πρέπει να γίνονται χαρές σε κανέναν, θα μπορούσες να παραλήψεις την θέση της.

Έχεις δίκιο φίλε Νίκο, πάνω στη συγγραφή του μηνύματος παρασύρθηκα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...