cmour79 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 1) Το ποσό που διαθέτουμε: 80€2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): social media3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: 5,5"4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): αδιάφορο5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; όσο καλή μπορεί να είναι στο budget αυτό6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; οχι7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; αδιάφορο8) Στην SD, θα θέλαμε να υπάρχει δυνατότητα να πηγαίνουν οι εφαρμογές εκεί; θα ήταν προτιμότερο, ναι9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; android10) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; και πάλι, όσο μεγάλη μπορεί να είναι στο budget αυτό. όσο μεγαλύτερη, τόσο το καλύτερη ;-)11) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; λόγω το ότι θέλω να το χαρίσω για δώρο το 15αυγουστο, φοβάμαι πως είναι μονόδρομος η εγχώρια αγορά. Διαφορετικά, απο εξωτερικό και ευρωπαική αποθήκη πιστεύω ότι προλαβαίνω να παραλάβω12) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); αδιάφορο13) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; καινούργιο Για διαφωτίστε με ρε παιδιά, τι επιλογές έχουμε?
AggelosTz Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Οι εφαρμογές των social media όπως Facebook , Instagram και YouTube είναι πολύ βαριές για να τις σηκώσει οποιοδήποτε φθηνό κινητό. Εδώ παρουσιάζουν προβλήματα ακόμα και στα πολύ ακριβά. Δεν νομίζω με 80€ να υπάρχει κάποιο κινητό που να μπορεί να σηκώσει τέτοιες εφαρμογές.
stelios18120 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Με τοσα λιγα € δεν θα βρεις κατι αξιοπιστο Ανεβα λιγο σε χρηματα και κοιτα προς xiaomi μερια και θα παρεις καλη συσκευη
cmour79 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Το καταλαβαίνω αυτό που λέτε παιδιά, οπότε προσθέτω όσον αφορά τη χρήση και το βασικές λειτουργίες (κλήσεις, μνμ, browsing). Θεωρώντας όχι κριτήριο τις social media εφαρμογές και γνωρίζοντας ότι στα χρήματα αυτά ότι απαιτητικό κ να ζητήσω από τη συσκευή το πιθανότερο είναι ότι θα "ιδρωσει" για να μου το αποδώσει, προσανατολιζομαστε σε κάποιο μοντέλο?? Το να ανέβει το budget δυστυχώς δεν είναι επιλογή!!
saruman123 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 1) Το ποσό που διαθέτουμε: 80€ 2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): social media 3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: 5,5" 4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): αδιάφορο 5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; όσο καλή μπορεί να είναι στο budget αυτό 6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; οχι 7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; αδιάφορο 8) Στην SD, θα θέλαμε να υπάρχει δυνατότητα να πηγαίνουν οι εφαρμογές εκεί; θα ήταν προτιμότερο, ναι 9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; android 10) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; και πάλι, όσο μεγάλη μπορεί να είναι στο budget αυτό. όσο μεγαλύτερη, τόσο το καλύτερη ;-) 11) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; λόγω το ότι θέλω να το χαρίσω για δώρο το 15αυγουστο, φοβάμαι πως είναι μονόδρομος η εγχώρια αγορά. Διαφορετικά, απο εξωτερικό και ευρωπαική αποθήκη πιστεύω ότι προλαβαίνω να παραλάβω 12) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); αδιάφορο 13) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; καινούργιο Για διαφωτίστε με ρε παιδιά, τι επιλογές έχουμε? http://m.geekbuying.com/item/Official-Global-Rom-XIAOMI-Redmi-4A--2-GB16GB-Smartphone---Gold-376840.html?source=ShareAsale
fastnq2 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 http://www.skroutz.gr/s/10263525/Cubot-Echo-16GB.html#specs Για τα 85 του ευρω ειναι μια χαρα 2 ραμ,16 μνημη,13 καμερα πισω 5 μπροστα,και 3000 μπαταρια,αρκετα πανω απο τον μεσο ορο.90 βγαινει με τα μεταφορικα και δωρο θηκη απο το πρωτο μαγαζι στο σκρουτζ
saruman123 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 http://www.skroutz.gr/s/10263525/Cubot-Echo-16GB.html#specs Για τα 85 του ευρω ειναι μια χαρα 2 ραμ,16 μνημη,13 καμερα πισω 5 μπροστα,και 3000 μπαταρια,αρκετα πανω απο τον μεσο ορο.90 βγαινει με τα μεταφορικα και δωρο θηκη απο το πρωτο μαγαζι στο σκρουτζ Και μετά έρχεται αυτό http://www.doctorandroid.gr/2017/03/dont-buy-cubot-smartphones.html?m=1 και είμαστε μια χαρά....
turbat0s Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Και μετά έρχεται αυτό http://www.doctorandroid.gr/2017/03/dont-buy-cubot-smartphones.html?m=1 και είμαστε μια χαρά.... Το οποίο είναι τελείως άκυρο, διότι δεν επρόκειτο για την επίσημη αντιπροσωπεία της αλλά ένα άκυρο site το οποίο είχε κατοχυρώσει domain με το όνομα της cubot.
saruman123 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Το οποίο είναι τελείως άκυρο, διότι δεν επρόκειτο για την επίσημη αντιπροσωπεία της αλλά ένα άκυρο site το οποίο είχε κατοχυρώσει domain με το όνομα της cubot.Εε όχι και άκυρο.Εντάξει μπορεί να είναι καλό στα λεφτά του αλλά όλοι είναι δυσαρεστημένοι με το service. Μάλιστα μερικοί το στείλανε Πολωνία και ακόμα το περιμένουν ...... Γενικά να μην σου κάτσει.... 1) Το ποσό που διαθέτουμε: 80€ 2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): social media 3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: 5,5" 4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): αδιάφορο 5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; όσο καλή μπορεί να είναι στο budget αυτό 6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; οχι 7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; αδιάφορο 8) Στην SD, θα θέλαμε να υπάρχει δυνατότητα να πηγαίνουν οι εφαρμογές εκεί; θα ήταν προτιμότερο, ναι 9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; android 10) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; και πάλι, όσο μεγάλη μπορεί να είναι στο budget αυτό. όσο μεγαλύτερη, τόσο το καλύτερη ;-) 11) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; λόγω το ότι θέλω να το χαρίσω για δώρο το 15αυγουστο, φοβάμαι πως είναι μονόδρομος η εγχώρια αγορά. Διαφορετικά, απο εξωτερικό και ευρωπαική αποθήκη πιστεύω ότι προλαβαίνω να παραλάβω 12) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); αδιάφορο 13) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; καινούργιο Για διαφωτίστε με ρε παιδιά, τι επιλογές έχουμε? Ανέβασε το μπάτζετ(120-130€) διαφορετικά δεν βλέπω να πέρνεις κάτι αξιόλογο.Και από έξω να το πάρεις βλέπω να σου κάθεται τελώνιο
cmour79 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Οκ κύριοι.. Κατάλαβα.. No money, no funny που λένε και στο χωριό μου! Κρατάω τη πρόταση του saruman για το redmi 4A, αν και στις 5". Οπότε στο 100ρικο και 5,5" υπάρχει κάτι? Μη ξεχνάτε είναι για δώρο κ όχι για εμένα!
stelios18120 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 http://www.skroutz.gr/s/7860520/Coolpad-Modena-8GB.html Υπαρχει κ αυτο Αλλα 1gb ram
saruman123 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 http://www.skroutz.gr/s/7860520/Coolpad-Modena-8GB.html Υπαρχει κ αυτο Αλλα 1gb ram Και μετά να τον βλαστημαει που του/της το έκανε δώρο.Που πας ρε Καραμήτρο με 1gb!!!!!!!! Είπαμε να τον βοηθήσουμε.... 1
stelios18120 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Και μετά να τον βλαστημαει που του/της το έκανε δώρο. Που πας ρε Καραμήτρο με 1gb!!!!!!!! Είπαμε να τον βοηθήσουμε.... Ειναι πολυ μικρο το ποσο Εγω ειπα εξαρχης να παει σε xiaomi Το ειπα σαν δυσκολη εναλλακτικη 1
fastnq2 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Και μετά έρχεται αυτό http://www.doctorandroid.gr/2017/03/dont-buy-cubot-smartphones.html?m=1 και είμαστε μια χαρά.... Ε αφου το λεει ο ντοκτορ αντροιντ ετσι θα ναι Στα λεφτα αυτα πρεπεπι κατι να θυσιασεις.Ειτε θα ειναι το σερβις,ή η ραμ,ή η καμερα ή οτιδηποτε αλλο.Το ''βαλε κανα φραγκο ακομα'' δεν ειναι λυση.Ο ts ειπε 80 ευρω για καποιον-ους δικους του λογους.Η αποψη μου ειναι ψαξε no-name κινητα μιας και το brand πληρωνεται ακριβα,διαβασε αξιολογησεις,διαβασε reviews και αν σε ικανοποιουν ωραιοτατα.Εξαλλου για κινητο 80 ευρω δεν ξερω ποσο βολικο θα ειναι το σερβις οταν το να το δουν απλα κοστιζει ενα δεκαρικο.My 2 cents. 1
dancer_69 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Δες εδώ http://www.skroutz.gr/c/40/kinhta-thlefwna.html?price_min=70&price_max=90 Το note S το έχω εδώ και μερικούς μήνες και αν και το μετάνιωσα κυρίως λόγω του ότι το gps του απλά δεν κάνει για navigation σε συνδυασμό με την αδιαφορία της εταιρείας. Σαν συσκευή όμως κατά τ' άλλα είναι πολύ καλή για την τιμή της. Έχει δυνατή μπαταρία, κανένα άλλο σ' αυτό το εύρος τιμών δεν έχει τέτοια μπαταρία και πάει σφαίρα. Έχει αρκετό διαθέσιμο χώρο για εφαρμογές, facebook δε χρησιμοποιώ οπότε δεν γνωρίζω πως συμπεριφέρεται, αλλά youtube βιντεο παίζει χωρίς κανένα πρόβλημα. Επίσης είναι όμορφη συσκευή(πάλι σε σχέση με τα αντίστοιχα της κατηγορίας του), και έρχεται με μια αρκετά κομψή προστατευτική θήκη. Το θέμα του service, αν και δεν το έχω χρησιμοποιήσει, αλλά απ΄όσα έχω διαβάσει, δεν πρέπει να είναι πρόβλημα μιας και υπεύθυνη είναι η infoquest(αν το πάρεις από εδώ βέβαια) που είναι αξιόπιστη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα