Sog96Ch Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Οταν προσπαθω μου βγαζει "Oops, we failed to save your card due to system reason. Please try again later."
gsisr Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 εγώ είχα μείνει στο ότι το αλί δε δέχεται καμία ελληνική κάρτα. Τουλάχιστον όχι της alpha και pireaus που χρησιμοποιώ εγώ. μόνο revolut
pier88 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 εγώ είχα μείνει στο ότι το αλί δε δέχεται καμία ελληνική κάρτα. Τουλάχιστον όχι της alpha και pireaus που χρησιμοποιώ εγώ. μόνο revolutΕγώ έχω συνδέσει Άυλη κάρτα της Πειραιώς winbank WEBUY και είμαι οκ.Την έχω και σε paypal,ebay χωρίς προβλήματα.
np91 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Εγώ έχω συνδέσει μια της Alpha bank και μια Viva χωρίς πρόβλημα
CrazyBlogger Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Συνεδεσα πριν απο μιση ωρα μια αυλη προπληρωμενη της Εθνικης χωρις προβλημα..Δεν δημιουργουν σε αυτα τα θεματα τα capital control προβληματα.Ξαναδοκιίμασε,ισως ηταν προβλημα της στιγμης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα