najinblue3 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Μολις διαβασα οτι ανανεωθηκε για 2η σεζον, λογικο μιας και ητανε παρα πολυ καλη σεζον, οποιος δεν ειδε ακομα να δει 2
hasiotis_john Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Διαμαντάκι σειρά και χαίρομαι πολύ που πάει για 2η σαιζόν (και ελπίζω και 3η)! Γεμάτα επεισόδια μεγάλης διάρκειας, τρομερή μουσική επένδυση, ωμή βία που σε μερικά σημεία φέρνει λίγο breaking bad, πινελιές από χιούμορ, έξυπνοι διάλογοι και τρομερή φωτογραφία, όσοι ήταν υπεύθυνοι στον οπτικοακουστικό τομέα είναι για σεμινάρια! Δείτε την .. Επεξ/σία 10 Ιανουαρίου 2018 από hasiotis_john
star12 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 ωραια σειρα μεν αλλα δυστηχως θελει να γινει αλλο ενα BB .ιδου και οι ομοιοτητες.οικογενιαρχης που αν και δω ολη φαμιλια ξερει για τις πραξεις του,οι κλασσικοι ψυχωτικοι κακοι που δεν ειναι μονο drug dealers αλλα και psyco ,και φυσικα η ωμη βια και το ωμο σεξ .Σε κραταει απλα δεν ειναι κατι που θα ανυπομονεις να δεις καθε καλοκαιρι αυτη τη φορα οπως εγινε με το προηγουμενο. 1
Πανος999 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Στις 16/1/2018 στις 1:01 ΠΜ, star12 είπε ωραια σειρα μεν αλλα δυστηχως θελει να γινει αλλο ενα BB .ιδου και οι ομοιοτητες.οικογενιαρχης που αν και δω ολη φαμιλια ξερει για τις πραξεις του,οι κλασσικοι ψυχωτικοι κακοι που δεν ειναι μονο drug dealers αλλα και psααyco ,και φυσικα η ωμη βια και το ωμο σεξ .Σε κραταει απλα δεν ειναι κατι που θα ανυπομονεις να δεις καθε καλοκαιρι αυτη τη φορα οπως εγινε με το προηγουμενο. ωμη βια κ ωμο σεξ??Το Ozark? 2
patrickdrd Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 οτι ναναι, αλλη σειρα βλεπουν μερικοι, μονο και μονο επειδη σωνει και καλα πρεπει να το κανουν διαδοχο του BB, οχι παιδια, δεν εχει καμια σχεση με το BB, μια χαλαρη καλοκαιρινη σειρουλα για να περναει η ωρα το καλοκαιρι αν δεν εχετε κατι αλλο να δειτε/κανετε κλπ ειναι και τιποτα περισσοτερο, ξεκολλατε επιτελους με τους διαδοχους, μερικα πραγματα δεν επαναλαμβανονται, και καλο ειναι αυτο, θελουμε ποικιλια, δεν θελουμε ουτε ενα αλλο BB, ουτε δεν ξερω κι εγω τι.. 2
star12 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, patrickdrd είπε οτι ναναι, αλλη σειρα βλεπουν μερικοι, μονο και μονο επειδη σωνει και καλα πρεπει να το κανουν διαδοχο του BB, οχι παιδια, δεν εχει καμια σχεση με το BB, μια χαλαρη καλοκαιρινη σειρουλα για να περναει η ωρα το καλοκαιρι αν δεν εχετε κατι αλλο να δειτε/κανετε κλπ ειναι και τιποτα περισσοτερο, ξεκολλατε επιτελους με τους διαδοχους, μερικα πραγματα δεν επαναλαμβανονται, και καλο ειναι αυτο, θελουμε ποικιλια, δεν θελουμε ουτε ενα αλλο BB, ουτε δεν ξερω κι εγω τι.. την ιδια σειρα βλεπω φιλε μου και πανο απο πανω .Την αποψη μου αναφερα,αν δεν θεωρεις Pano τη βια στη σειρα ωμη τοτε και συ μαλλον λαθος σειρα βλεπεις,εκτος αν δε καταλαβατε και οι 2 τι εννοω.Δεν ειπα οτι ειναι κακη.μια χαρα σειρα ειναι για το καλοκαιρι,απλα δυστηχως φερνει το BB σε πολλα. ειτε το δεχεστε ειτε οχι. Μπειτε λιγο και imdb και μερικοι εχουν την ιδια αποψη.Αλλα εχω ξεχασει πως αν πεις τη γνωμη σου σε αυτο το φορουμ θα μπουν οι αλλοι 10 που λεει ο λογος να αρχισουν τις ειρωνιες. Καλη θεαση να χετε για το νεο κυκλο. Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου 2018 από star12
patrickdrd Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 χαχα ελα μωρε που στην ειπαμε, χαλαρα ρε δεν μπορουμε να διαφωνησουμε δηλαδη; απαγορευεται; μ αρεσει που φερνεις ως κριτηριο το τι λεει το imdb, και τι με νοιαζει ρε μαστορα τι λεει το imdb; εγω δεν εχω δικη μου κριση και κριτικη σκεψη; τι ειμαι; αβουλο ον;
Πανος999 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Ναι ουτε εγω στν ειπα.. Απλα θεωρω οτι εχουν υπαρξει αλλες σειρες που ειναι ο ορισμος της ωμης βιας κ του ωμου σεξ.. Δν ειπα οτι ειναι κ romance η σειρα..
star12 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 οκ ας το λειξουμε εδω.ο καθενας εχει τη γνωμη του για τη σειρα που βλεπει,και αδυνατον να συμφωνουμε ολοι.
TAKE5 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Δεν ήταν κακή αλλά δεν έκανε και το ξεπέταγμα που θα μπορούσε με βάση τους χαρακτήρες. 1
tsiro7 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Πρώτο season ήταν και βλέπεται πολύ ευχάριστα. Πρέπει να περιμένουμε πως θα εξελιχθούν οι χαρακτήρες, γενικά έχει προοπτικές γιατί έχει πολύ καλό καστ.
nik5163 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Είδα το πρώτο επεισόδιο. Πολύ καλές οι εντυπώσεις μου. Spoiler Έχει κάποιες σοκαριστικές σκηνές βέβαια. Μου θύμισε breaking bad, τέλεια...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα