p4n0s86 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Έχω την εντύπωση ότι το trailer ακροβατεί στα όρια του spoiler και ίσως το κάνει κιόλας. Θέλω να ελπίζω ότι θα είναι απλά σε φάση "το σκέφτηκε/ονειρεύτηκε" και να μη μας το έδωσαν απλά στο πιάτο. Επεξ/σία 29 Μαρτίου 2022 από p4n0s86 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 23/2/2022 στις 8:06 ΜΜ, visualizer είπε Γενικοτερα αυτη η τοσο μεγαλη καθυστερηση για να βγει η επομενη σεζον τα διαλυει ολα ..Αν περιμενεις μηνες να βγει η επομενη σεζον οταν πας να την δεις δεν σε αγγιζει ιδιαιτερα οσο θα σε αγγιζε αν το εβλεπες μετα απο λιγες μερες . Ναι δεν έκανα αυτό το λάθος σε καμία σειρά. Και το λα κάσα περίμενα να βγουν και τα 2 μέρη. Τώρα ξεκίνησα το οζαρκ εγώ και χθες ξεκίνησα το 4ο επεισόδιο (ούτε καν το τελείωσα) και το πάω σχετικά αργά για να τελειώσω κοντά στο 2ο μέρος. Δεν θυμάμαι αν και το stranger things το κάνουν με αυτήν την λογική, οπότε θα περιμένω το 2ο μέρος και εκεί. Επεξ/σία 2 Απριλίου 2022 από SabotazNic Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
miucce Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Πολυ καλη τελευταια σεζον, ή μαλλον μιση τελευταια σεζον μιας και αυτη εγινε released σημερα, και επρεπε να δω πως τελειωνει οποτε τα ειδα σερι. Αξιοπρεπεστατη σειρα και σιγουρα θα ειναι πιο ευχαριστη σε καποιον που θα την δει ολη μαζι ολοκληρωμενη μιας και ειχε ενα κενο 2 χρονων αναμεσα στη 3η-4η σεζον. Εξυπνο και το τελος ουτε κρυο ουτε ζεστη. Ακολουθει σποιλερ ΜΗΝ το διαβασετε😂 Spoiler Γενικοτερα αυτο που αναγνωριζα στη σειρα απο την αρχη ειναι οτι δεν αφηνε σε ησυχια τους πρωταγωνιστες, σε καθε επεισοδιο εμφανιζονταν και νεος μπελας που επρεπε να αντιμετωπιστει με αποτελεσμα ωστοσο να μενουν πολλα ανοιχτα μετωπα και η κατασταση να γινεται λιγο χαωτικη. Προσπαθωντας(πριν δω το τελος) να σκεφτω τι τελος θα ηταν καταλληλο για μενα, τα πραγματα ειναι τοσο μπλεγμενα που δεν θα μου εκανε εντυπωση ενα τελος του τυπου πεθαινουν ολοι, η ο μαρτυ γινεται αρχηγος καρτελ. Το τελος ειναι εξυπνο που ουσιαστικα σε αφηνει να επιλεξεις τι κανει ο γιος που ειναι ατιθασος το μεγαλυτερο μερος της σειρας, τα ενδεχομενα ειναι να πυροβολησε ειτε τον ντετεκτιβ ειτε την γουεντι, αυτο νομιζω πως ειναι το διλημμα, αλλα πραγματικα ειναι 50-50.Ισως θα δινα μεγαλυτερη πιθανοτητα στο να πυροβολησε την γουεντι, ως aftermath στο τροχαιο που ειχαν που ο μονος λογος να υπαρχει, ειναι αυτο που ειπε ο ιερεας, οτι ηταν η προειδοποιητικη βολη για να σταματησουν. Ο μονος μειν χαρακτηρας που βγαινει απο το παιχνιδι ειναι εν τελει η ρουθ στην οποια δεν εδινα και πολλες πιθανοτητες μετα το τελος των πρωτων 7 επεισοδιων, νομιζω οτι ηταν θεμα χρονου. Ωδη στους cold blooded φονους στην σειρα οπως του ντελ ριο,της ελεν, του γουαιτ της νταρλιν του χαβι και αρκετων ακομα δευτερευοντων χαρακτηρων, επικες σκηνες ολες τους. Ακομα βλεπω την εκτελεση της ελεν και ανατριχιαζω. Επεξ/σία 29 Απριλίου 2022 από miucce 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Ξεκιναω σημερα την 4η σεζον μιας και βγαινει αυριο το δευτερο μισο να την παω σερι ισως κανω το ιδιο και με το better call saul. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 3 ώρες πριν, Arkin είπε Ξεκιναω σημερα την 4η σεζον μιας και βγαινει αυριο το δευτερο μισο να την παω σερι ισως κανω το ιδιο και με το better call saul. Σημερα βγηκε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Glikos Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Πολύ δυνατή σειρά που σε κρατάει σε κάθε επεισόδιο. Αλλά δεν μπορώ να πω ότι ξετρελάθηκα με το τέλος. Spoiler Ευχαριστήθηκα πάντως τον θάνατο του μπάτσου στην τελευταία σκηνή. Είχε γίνει ενοχλητικός. Ο θάνατος της Ρουθ όμως δεν μου άρεσε. Κρίμα που σκοτώθηκε ενώ πάλευε για να φτιάξει την ζωή της. Ίσως αν είχαν κινηθεί διαφορετικά ο Marty και η Wendy να είχε καλύτερη εξέλιξη. Θεωρώ το σουλούπωσαν γρήγορα το τέλος, άνετα χωρούσε μερικά επεισόδια ακόμα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Boubis1411 Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 1 ώρα πριν, Glikos είπε Πολύ δυνατή σειρά που σε κρατάει σε κάθε επεισόδιο. Αλλά δεν μπορώ να πω ότι ξετρελάθηκα με το τέλος. Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Ευχαριστήθηκα πάντως τον θάνατο του μπάτσου στην τελευταία σκηνή. Είχε γίνει ενοχλητικός. Ο θάνατος της Ρουθ όμως δεν μου άρεσε. Κρίμα που σκοτώθηκε ενώ πάλευε για να φτιάξει την ζωή της. Ίσως αν είχαν κινηθεί διαφορετικά ο Marty και η Wendy να είχε καλύτερη εξέλιξη. Θεωρώ το σουλούπωσαν γρήγορα το τέλος, άνετα χωρούσε μερικά επεισόδια ακόμα. Γιατί όμως να το έκαναν στα γρήγορα; δεν είχαν λόγο, ίσα ίσα με ακόμα έναν κύκλο θα έβγαζαν εκατομύρια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Glikos Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Boubis1411 είπε Γιατί όμως να το έκαναν στα γρήγορα; δεν είχαν λόγο, ίσα ίσα με ακόμα έναν κύκλο θα έβγαζαν εκατομύρια. Το γεγονός ότι κράτησε 4 seasons δεν αφορά μόνο το οικονομικό αλλά και άλλους παράγοντες. Spoiler Έτσι μου φάνηκε το τέλος. Χωρούσε ακόμα 1-2 επεισόδια τουλάχιστον. Το προτιμούσα κάπως διαφορετικό σε μερικά πράγματα όπως ανέφερα και στο προηγούμενο μου spoiler. Γενικά απ'όσο είδα και στο internet δεν άρεσε σε πολλούς το τέλος. Τουλάχιστον σε μερικά σημεία. Φάνηκε βιαστικό. Το κυριότερο όμως είναι ότι προσωπικά δεν το ένιωσα σαν να τελείωσε. Μερικά πράγματα θεωρώ έμειναν αναπάντητα. Και έδωσε την εντύπωση ότι θα υπάρξει συνέχεια. Δεν μου φάνηκε σαν φινάλε ντε και καλά. Ίσως ένα πιο shocking φινάλε να μας εξέπληττε περισσότερο. Π.χ. ο θάνατος της Wendy ή ακόμα και του Marty. Αλλά αυτό που φάνηκε είναι ότι πλέον η οικογένεια Byrde δεν θα μπορεί να ξεφύγει ποτέ από τον κόσμο του εγκλήματος. Απλά γίνεται ένας φαύλος κύκλος. Επεξ/σία 2 Μαΐου 2022 από Glikos 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Boubis1411 Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 2 ώρες πριν, Glikos είπε Το γεγονός ότι κράτησε 4 seasons δεν αφορά μόνο το οικονομικό αλλά και άλλους παράγοντες. Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Έτσι μου φάνηκε το τέλος. Χωρούσε ακόμα 1-2 επεισόδια τουλάχιστον. Το προτιμούσα κάπως διαφορετικό σε μερικά πράγματα όπως ανέφερα και στο προηγούμενο μου spoiler. Γενικά απ'όσο είδα και στο internet δεν άρεσε σε πολλούς το τέλος. Τουλάχιστον σε μερικά σημεία. Φάνηκε βιαστικό. Το κυριότερο όμως είναι ότι προσωπικά δεν το ένιωσα σαν να τελείωσε. Μερικά πράγματα θεωρώ έμειναν αναπάντητα. Και έδωσε την εντύπωση ότι θα υπάρξει συνέχεια. Δεν μου φάνηκε σαν φινάλε ντε και καλά. Ίσως ένα πιο shocking φινάλε να μας εξέπληττε περισσότερο. Π.χ. ο θάνατος της Wendy ή ακόμα και του Marty. Αλλά αυτό που φάνηκε είναι ότι πλέον η οικογένεια Byrde δεν θα μπορεί να ξεφύγει ποτέ από τον κόσμο του εγκλήματος. Απλά γίνεται ένας φαύλος κύκλος. Εγώ πιστεύω κουράστηκαν και το έληξαν... Δεν μου αρέσει αυτός ο κύκλος τόσο δυστηχως. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Glikos Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 25 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε Εγώ πιστεύω κουράστηκαν και το έληξαν... Δεν μου αρέσει αυτός ο κύκλος τόσο δυστηχως. Θυμήθηκα τον Del του drug cartel στις αρχές. Spoiler Τον σκότωσαν πολύ νωρίς κατά την γνώμη μου. Πολύ γαμάτος χαρακτήρας. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g_mateo Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Απαράδεκτη η τελευταία σεζόν, μ' αρέσει που κάποιοι το σύγκριναν με το breaking bad... 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
expert30 Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 τι τέλος για τα πανηγύρια ήταν αυτό ,έλεος ,χτίζεις τόσα χρόνια μια σειρά και την σκοτώνεις έτσι απλά ?πληρώστε ένα επεισόδιο ακόμα ρε παιδιά Spoiler ,κρίμα έφυγε η ρούθ άντε να το δεχτούμε ,(έγω ήθελα να την πληρώσει και αυτό το καλόπαιδο ο γιός ,αυτη η ξινόφατσα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
M A T R I X Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Τη θεωρούσα μία από τις καλύτερες σειρές, και το τέλος με ξενέρωσε τόσο που ξέχασα τι είδα. 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Musclemar Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Το πρώτο μέρος της σεζόν ήταν πολύ καλύτερο του δεύτερου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Boubis1411 Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 16 λεπτά πριν, Musclemar είπε Το πρώτο μέρος της σεζόν ήταν πολύ καλύτερο του δεύτερου. Αυτό πήγα να γράψω... Το τελείωσαν άδοξα οι λαλακες, έκαναν ρεζίλι καλούς ηθοποιούς και φυσικά μάς ξενέρωσαν! Όλα για το χρήμα.... Κρίμα λίγη τσίπα να είχαν. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα