maverik13 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Υπαρχει καποιο προγραμα να μπορω να περασω καποιους φακελους με τραγουδια να μου φτιαξει μια αλφαβητική σειρα 000-001 002 γιατι το μπ3 της πηγης μου τα διαβαζει αλφαβιτικα σε ολους τους φακελους και τα παιζει οπως νανε. Για να καταλαβετε εχω περασει μεσα δυο φακελους με live και ξεκινανε και οι δυο με 01 02 03 και παιζει πρωτα την εναρξη στον πρωτο φακελο που ειναι 01 μετα την εναρξη στον δευτερο φακελο 01 μετα απο τον πρωτο φακελο το 02 μετα απο τον δευτερο φακελο το 02 και παει λεγοντας
isay Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 η λειτουργία batch rename του irfanview. Παρόλο που ειναι πρόγραμμα απεικόνισης εικόνων εχει πολλα άλλα δυνατά χαρακτηριστικά. Το χρησιμοποιω πολλά χρόνια Βάζεις στη λίστα του ολα τα τραγουδια με τη σειρά που θες, του λες να κανει batch rename me pattern του τύπου xxx (001.mp3, 002.mp3, κλπ) και copy σε άλλο φακελο http://www.irfanview.com/
Le Perv Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Το πιο δυνατο χαρακτηριστικο του irfanview ειναι η ρουφιανια. Το δουλευα 6-7 χρονια ο κακομοιρης.
micos000 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Σε τέτοιες περιπτώσεις, δηλαδή σε mp3 που είναι χωρισμένα από cd αλλά είναι αριθμημένα βάσει track number, εγώ χρησιμοποιώ το renamer. Πρώτα βάλε το 1ο cd και πάτα add και επέλεξε insert και βάλε 1. Θα προσθέσει το 1 στην αρχή και θα γίνει η αρίθμηση 101-102-103 κτλ. Πάτα Rename και όταν τελειώσει αφαίρεσε τα από την λίστα. Επανέλαβε με το cd 2 κ.ο.κ. Έτσι θα έχεις με τη σειρά τα cd και τα track numbers σωστά.
maverik13 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Παιδια σας ευχαριστω θα δοκιμασω και τα δυο γιατι δεν παλευετε ετσι Σε τέτοιες περιπτώσεις, δηλαδή σε mp3 που είναι χωρισμένα από cd αλλά είναι αριθμημένα βάσει track number, εγώ χρησιμοποιώ το renamer. Πρώτα βάλε το 1ο cd και πάτα add και επέλεξε insert και βάλε 1. Θα προσθέσει το 1 στην αρχή και θα γίνει η αρίθμηση 101-102-103 κτλ. Πάτα Rename και όταν τελειώσει αφαίρεσε τα από την λίστα. Επανέλαβε με το cd 2 κ.ο.κ. Έτσι θα έχεις με τη σειρά τα cd και τα track numbers σωστά. βρηλα πως περναω αριθμους στην αρχη καθε τραγουδιου αλλα γινετε να βαλω κενο μετα? γιατι το κολαει με την αρχικη λεξη του τραγουδιου
isay Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Το πιο δυνατο χαρακτηριστικο του irfanview ειναι η ρουφιανια. Το δουλευα 6-7 χρονια ο κακομοιρης. Τι εννοείς; Ποια ρουφιανιά;
andreapaog328 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 το χρησιμοποιώ χρόνια και λύνει χέρια. χωρίς rename χωρίς τίποτα. το βαζετε σε playlist mode, βάζετε τα κομμάτια όπως θέλετε και κάνετε save. profit. μονο FAT εννοειται ε. http://www.anerty.net/software/file/DriveSort/
micos000 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 (επεξεργασμένο) Παιδια σας ευχαριστω θα δοκιμασω και τα δυο γιατι δεν παλευετε ετσι βρηλα πως περναω αριθμους στην αρχη καθε τραγουδιου αλλα γινετε να βαλω κενο μετα? γιατι το κολαει με την αρχικη λεξη του τραγουδιου Βάλε και ένα κενό μετά το νούμερο ή ακόμα καλύτερα μια παύλα. Επεξ/σία 27 Ιουλίου 2017 από micos000
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα