vag10 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Καλώς. Θα βάλω ανεμιστηράκια στο κουτί και βλέπουμε. Ευχαριστώ όλους
johnyboy Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 αν βάλεις μια 1080 ταινία 15+ γίγα θα κάνει ριστάρτ?Σε άλλες άκυρες στιγμές κάνει ριστάρτ?
vag10 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 αν βάλεις μια 1080 ταινία 15+ γίγα θα κάνει ριστάρτ?Σε άλλες άκυρες στιγμές κάνει ριστάρτ? δεν κάνει restart σε άκυρες στιγμές 15gb ταινία δεν έχω πρόχειρη
johnyboy Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 καλό θα ήταν να βάλεις το σεντινελ για να δεις τον δίσκο.τρεξε και ένα μεμ τεστ να δεις τι θα βγάλει και αν θα κάνει ρισταρτ τότε. στο κάνει σε ένα μόνο παιχνίδι ή σε όλα?
countass Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Ο επεξεργαστής μια χαρα είναι, ο δίσκος θα χαλάσει σύντομα. Και εμένα μου είχε τύχει μαύρη οθόνη από υπερθέρμανση δίσκου. Φρόντισε το. Ρε συ στης μητρικης τα temps λεει ενα cpu με μεγιστο 86.που αναφερεται δηλαδη; δεν εχει σχεση με την παστα της cpu;
johnyboy Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 αναφέρει την θερμοκρασία του σοκετ ενώ το άλλο παρακάτω είναι θερμοκρασία των πυρήνων. δεν είναι από επεξεργαστή το πρόβλημα, ο επεξεργαστής έχει shutdown temp, δηλαδή θα σβήσει δεν θα κάνει ρισταρτ. οι θερμοκρασίες δεν είναι ιδανικές αλλά είναι στα όρια, εκτός από τον δίσκο. ο δίσκος λογικά θα έχει θέμα αν και πιστεύω ότι παίζει να είναι από τροφοδοτικό όπως είπαν και τα παιδιά, ζορίζεται και δεν αντέχει
countass Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Ε παιζει ναι,αυτο ειπα κι εγω,παρε ενα καλο να το χεις,εκτος αν εισαι τσιμα τσιμα,κανε τουλαχιστον το καθαρισμα πρωτα.και το σοκετ να ειναι το 86,ειναι πολυ,θελει λιγο στοργη η ψυκτρα. Α,και γραψε στο γουγλε,φουσκωμενοι πυκνωτες,δες εικόνες,και ψαξε στη μητρικη μήπως δεις κανεναν τετοιο.αν βρεις,καληνυχτα.
Sheogorath Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Τα 86 τα βλέπω ως λάθος. Συνήθως στους 775 πιο θερμοί είναι οι πυρήνες, το λογικο δηλαδή.
johnyboy Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 του πυρήνα είναι πιο χαμηλή πάντα σε όλα τα σοκετ παλιά η καινούρια.Το 86 είναι λάθος αλλά δεν προκαλεί το πρόβλημα όπως ξαναείπα διότι θα έκανε shutdown.Ποτέ δεν κάνει ρισταρτ απο θερμοκρασία, μόνο τερματισμό.Στο τροφοδοτικό, μομπο, καρτα γραφικών πρέπει να εστιάσει, εκεί είναι το θέμα.
Sheogorath Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Εμένα πάντως σε όλα οι πυρήνες είναι 5-6 βαθμουσ θερμότεροι τουλάχιστον.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα