Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενώ βρίσκομαι σε παιχνίδι μετά από κανα δεκάλεπτο το pc κάνει επαννεκκίνηση.

Δοκίμασα να τρέξω το windows experience index που έχουν τα win7 για rating μέσα σε μισό λεπτό κάνει πάλι επανεκκινηση.

Έχει γίνει πρόσφατα format. Τι μπορεί να φταίει?

μητρική asus P5Q

επεξεργαστής intel core 2 duo

4 gb ram

γραφικά nvidia geforce gtx 550ti

Δημοσ.

Η cpu σου σίγουρα εχει παρει φωτια,το ιδιο και ο δισκος.καθαρισε το κουτι απο σκονη,χρησιμοποιησε ενα πινελο για δυσκολα σημεια οπως την ψυκτρα της cpu.αλλαξε παστα,βαλε κανα ανεμιστηρα εξτρα στο κουτί η αναψε αιρ κοντισιον.η θερμοκρασια του δισκου δειχνει οτι το κουτι ειναι ζεστο γενικα.

Edit: αλλαξε τροφοδοτικο,evga bronze 430,με κανα 40αρι€ χαμενο δεν παει,το βαζεις σε καινουριο pc οποτε θελησεις.αν καει αυτο που εχεις τωρα ισως παρει κι αλλα μαζι του.

• Like 1
Δημοσ.

Ο επεξεργαστής μια χαρα είναι, ο δίσκος θα χαλάσει σύντομα. Και εμένα μου είχε τύχει μαύρη οθόνη από υπερθέρμανση δίσκου. Φρόντισε το.

• Like 1
Δημοσ.

Σε ποιο τεστ βρισκεται  το windows experience index οταν γινεται η επανεκκίνηση

Δημοσ.

Ανοιγεις και καθαριζεις ψυκτρες ανεμιστηρακια και γενικα σκονες και ξαναβλεπεις θερμοκρασιες σε idle και σε load. Κατα πασα πιθανοτητα θες και μια αλλαγη παστας σε επεξεργαστη και καρτα γραφικων. 

Επισης 60 βαθμους ο δισκος ειναι προβλημα, εχει καθολου ανεμιστηρακια το κουτι σου?

Δημοσ.

Καταρχάς ευχαριστώ για την βοήθεια

Η cpu σου σίγουρα εχει παρει φωτια,το ιδιο και ο δισκος.καθαρισε το κουτι απο σκονη,χρησιμοποιησε ενα πινελο για δυσκολα σημεια οπως την ψυκτρα της cpu.αλλαξε παστα,βαλε κανα ανεμιστηρα εξτρα στο κουτί η αναψε αιρ κοντισιον.η θερμοκρασια του δισκου δειχνει οτι το κουτι ειναι ζεστο γενικα.

Edit: αλλαξε τροφοδοτικο,evga bronze 430,με κανα 40αρι€ χαμενο δεν παει,το βαζεις σε καινουριο pc οποτε θελησεις.αν καει αυτο που εχεις τωρα ισως παρει κι αλλα μαζι του.

Πρέπει να αλλάξω τροφοδοτικό ή απλά για καλύτερα?

Ο επεξεργαστής μια χαρα είναι, ο δίσκος θα χαλάσει σύντομα. Και εμένα μου είχε τύχει μαύρη οθόνη από υπερθέρμανση δίσκου. Φρόντισε το.

Τι να κάνω δηλαδή? πέρα από αποθήκευση αρχείων

Σε ποιο τεστ βρισκεται  το windows experience index οταν γινεται η επανεκκίνηση

Πρώτο ή δεύτερο. Δεν θυμάμαι τι ακριβώς γράφει αυτή τη στιγμή, παρακάτω  δεν πάει σίγουρα όμως.

Ανοιγεις και καθαριζεις ψυκτρες ανεμιστηρακια και γενικα σκονες και ξαναβλεπεις θερμοκρασιες σε idle και σε load. Κατα πασα πιθανοτητα θες και μια αλλαγη παστας σε επεξεργαστη και καρτα γραφικων. 

Επισης 60 βαθμους ο δισκος ειναι προβλημα, εχει καθολου ανεμιστηρακια το κουτι σου?

Όσο μπορώ το έχω καθαρίσει από τις σκόνες ήδη (χωρίς συμπιεσμένο αέρα, άμα είναι τεράστια διαφορά να πάω να πάρω), δεν είχα τσεκάρει θερμοκρασίες πιο πριν

Το κουτί από μόνο του δεν έχει ανεμιστηράκια, ένα turbox απλό είναι

Δημοσ.

Εκτός από αυτά που αναφέρθηκαν έχει και μεγάλο πρόβλημα επίσης και στην κάρτα γραφικών. 70 σε idle?

Με λίγα λόγια έχεις μεγάλο πρόβλημα τις θερμοκρασίες το οποίο βγήκε στην επιφάνεια λόγω καλοκαιριού.

Δημοσ.

θα βάλω ανεμιστηράκια όπου μπορώ. Και πάστα.

Αλλά τι προκαλεί τις επανεκκινήσεις? Ο δίσκος? Άμα πέσει η θερμοκρασία του θα φύγει το πρόβλημα?

Δημοσ.

Δεν έχεις καταλάβει ότι το πρόβλημα με τις θερμοκρασίες είναι γενικό και επειδή δεν έχουμε εικόνα από το εσωτερικού του κουτιού και επιπλέον επειδή μου βγάζεις μια εικόνα δεν γνωρίζεις και πολλά θα ήταν παράτολμο να αλλάξεις πάστα μόνος σου. Ως εκ τούτου καλύτερα είναι να το πας σε ένα κατάστημα με service να στο σουλουπώσουν όσο μπορούν με το ελάχιστο κόστος.

• Like 2
Δημοσ.

Αν η Vga σου εχει ανεμιστηρακι δες αν εχει σταματησει να γυρναει μπορει να εχει πιασει και αυτο σκονη...

μια φωτογραφια απο το εσωτερικο του η/υ θα βοηθουσε πολυ αν ανεβαζες...

Δημοσ.

O επεξεργαστής δεν έχει πρόβλημα, ένα καθάρισμα θέλει απλά. Ο δίσκος μάλλον θέλει ψύξη. Έχω φάει και εγώ blackscreen με 50+ θερμοκρασίες.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...