Dantε Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Πως εχει η κατασταση. Τις διακοπες τις βγαζω σε χωριο που δεν εχω σταθερο ,ουτε καν γραμμη. Θελω μεσω sim να μοιραζω ιντερνετ στο σπιτι. Τοσο καιρο το εκανα με tethering με κινητο,αλλα θελω να βρω κατι πιο μονιμο. Εχω μια vodafone καρτα που εχει φοιτητικο και μαζευει ιντερνετ και εχω 14,5GB και λεω να παρω ενα ρουτερ που να παιρνει τη σιμ και να το αφησω εδω στο σπιτι. Δε με ενδιαφερει να εχει μπαταρια,μονιμα στη πριζα θα ειναι. Εαν υπαρχει η δυνατοτητα να υποστηριζει 4G και εξωτερικη κεραια,τοτε ακομα καλυτερα. Θεμα με τη ληψη δε νομιζω να εχω μιας και ενα doogee x5 που εβαζα τη vodafone πιανει 4G (μετριο μεν σημα,αλλα πιανει.υποθετω πως αυτα τα ρουτερ θα εχουν ακομα καλυτερη κεραια). Υπαρχει και η δυνατοτητα του ρουτερ της vodafone,αλλα αργοτερα μπορει να θελω να βαλω αλλης εταιρειας σιμ,οποτε να μη περιοριζομαι. Θελω πρωτα εαν γινεται να υποστηριζει 4G και μετα η δυνατοτητα για εξωτερικη κεραια. Budget ,χαμηλο,δε ψαχνω κατι τοπ,αλλα το πιο φθηνο που μπορω να κανω τη δουλεια μου,μιας και μεχρι τωρα βολευομουν και με κινητο. 1
aggelos87 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Τα ρούτερ με ενσωματωμένο το 4g είναι πανάκριβα Ή πάρε κάτι τέτοιο https://www.wind.gr/gr/gia-ton-idioti/kinita-amp-suskeues/accessories/huawei-e5577cs-mobile-wifi-lte ((Έχω το συγκεκριμένο, πολύ καλό) Ή παίρνεις ένα ρουτερ που να έχει υποδοχή για 4g στικάκι και αγοράζεις και ένα 4g στικάκι που να είναι συμβατό με το συγκεκριμένο ρούτερ
liverpoolman Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Για να μην ανοιγω θεμα το πιο φτηνο και σιναμα ποιοτικο που μπορεις να βρεις ποιο ειναι? Αυτο εδω τι λεει http://www.skroutz.gr/s/10014973/Vodafone-K5160.html
kostasbm Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 ε δεν ειναι και τοσο ακριβα κοιτα το dlink 921 το ειχα πλλα χρονια και ειναι ζορικο....
Dantε Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Ναι με 4G οντως ειναι ακριβα μετα απο ψαξιμο. Η θα παω στη λυση της vodafone (29Ε για 3G,49Ε για 4G) η απλα θα βαλω στη κοσμοτε μου αβερτα ιντερνετ και θα συνεχισω να παιζω με tethering,μιας και εκανα δοκιμες και το ιντερνετ της vodafone ειναι πραγματικα τραγικο εδω περα. Για την ακριβεια ανυπαρκτο.Πιανει 3G αλλα ειναι σα να μην εχει τιποτα. Οποτε σκεφτομαι μη το παρω και τσαμπα το μαραφετι μιας και δε βλεπω να νιωθει το δικτυο τους. Οχι τιποτα αλλο,αλλα κριμα και τα 14 γιγα που εχουν μαζευτει,αφου δε μπορω να τα κανω και τιποτα. Ή πάρε κάτι τέτοιο https://www.wind.gr/gr/gia-ton-idioti/kinita-amp-suskeues/accessories/huawei-e5577cs-mobile-wifi-lte ((Έχω το συγκεκριμένο, πολύ καλό) Αυτο καλη λυση. Ειναι ξεκλειδωτο η παιρνει μονο wind? Και σε σχεση με κινητο,πιανει πιο καλο σημα?
poulinos Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Βγαζει και η tp link 4g router με sim αλλα τιμη 100+
Dantε Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Τελικα την εβγαλα με το κινητο,αλλα αν εκανα τη κινηση φετος θα πηγαινα μαλλον για ενα huawei που εδινε η κοσμοτε που ηταν και 4G ενω εδινε και 50gb μαζι για 3 μηνες. Αυτα στα 79Ε.
Leokatana Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Εγω εχω παρει το πακετο της wind (simplefi 2) και ειχε για modem router το TP-LINK Archer MR200 v1 ,εχω μεινει πολυ ικανοποιημενος.
poulinos Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Εγω εχω παρει το πακετο της wind (simplefi 2) και ειχε για modem router το TP-LINK Archer MR200 v1 ,εχω μεινει πολυ ικανοποιημενος. ειναι καλο και ακριβο 4g router. 1
free-s Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Να κανω μια ερωτηση; Γιατι να παρει καποιος ενα τετοιο μοντεμ και να μην τη βγαλει με το κινητο μεσω techering που θα σου βγει και τσαμπα;
poulinos Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 a.θες μονιμη χρηση οποτε δεν γινεται να εχεις το κινητο. β.το router εχει δικια του τροφοδοσια δεν χρειαζεται να το βαλεις στο ρευμα καθε λιγο και λιγακι εκτος αν σου περισσευει κινητο για αυτην την χρηση, το ρουτερ εχει παραπανω ρυθμισεις και αντεχει παραπανω φορτο απο το tethering.Και γενικα μπορεις να κανεις διαφορα που δεν γινονται απο το κινητο.το κινητο ειναι για περιστασιακη χρηση ουτε Port forward εχει ουτε ethernet εχει ουτε τιποτα. Να κανω μια ερωτηση;Γιατι να παρει καποιος ενα τετοιο μοντεμ και να μην τη βγαλει με το κινητο μεσω techering που θα σου βγει και τσαμπα; 1
free-s Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Σε ευχαριστω για την απαντηση. Εχω ενα παλιο zte κινητο και το χρησιμοποιω γι αυτον τον λογο και με καλυπτει εχοντας το συνεχεια στον φορτιστη, μπορει ομως να δουλευει ετσι επι μηνες συνεχως; Μηπως υπαρξει καποιο προβλημα;
poulinos Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Σε ευχαριστω για την απαντηση. Εχω ενα παλιο zte κινητο και το χρησιμοποιω γι αυτον τον λογο και με καλυπτει εχοντας το συνεχεια στον φορτιστη, μπορει ομως να δουλευει ετσι επι μηνες συνεχως; Μηπως υπαρξει καποιο προβλημα; τιποτα δεν παθαινει.στην πριζα ειναι οποτε μια χαρα.αφου σε καλυπτει σε αυτα που θες δεν υπαρχει λογος για 3g/4g router που αυτα που παιρνουν sim εχουν 100+. πιο φτηνα ειναι κατι φορητα mi-fi οπως και router που παιρνουν usb stick. 1
artemisxra Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 για gaming πχ wow ούτε για πλάκα με simplefi της wind ?
ioannis77 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 To tplink td-w8970 παίρνει usb stick.Κάνει για αυτή τη δουλειά;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα