Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δυστυχος τα w10 ειναι κουραστικα .....ενω σαν νεο προγραμα επρεπε να ηταν  διαφορετικα 

καμια σχεση τα w7 το οποια εκανα φορματ και επανεφερα βρηκα την υσηχια μου .....

ο ανταγωνισμος καμια φορα φερνει βιαστικα αποπτελεσματα 

βεβαια καποιοα στυγμη θα σταματισουν την υποστηρηξη

και αναγκαστικα θα παμε στα 10

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και για εμένα είναι κούραση τα 10άρια.

Έστησα ένα pc με 7 starter και πέρασα ενα κλειδί από λαπτοπ.

Το δέχτηκε.

Μετα εκανα upgrade μέσω assistance (πριν λίγες μερες) και δημιουργήθηκε το digital license.

Επειδή όμως τα 7 τα είχα κατεβασμένα απο τορρεντ έκανα μετα clean install ξανά τα 10αρια.

Τώρα θέλω να γυρίσω στα 7 αλλά δεν δέχεται 2 κλειδιά που έχω για να με αφήσει να τα κατεβάσω official η microsoft.

Στο ένα μου βγάζει σφάλμα και στο άλλο κατι μου λεει αν θυμάμαι καλά για οεμ.

Πώς θα κατεβάσω τα 7 από την microsoft?

Αν βρω τρόπο να τα κατεβάσω θα το δεχτεί το κλειδί που είχα και δημιούργησε το digital license σε 10 πριν λίγες μέρες?

Δημοσ.

Κάπου πέτυχα ένα tool που το κάνεις εγκατάσταση και κόβει (ότι μπορεί) απο την ρουφιανιά των 10.

Το έχει βάλει κανείς?

Απο την άλλη και στο router έχω την επιλογή να κόβω διαφημίσεις αλλά και την αποστολή δεδομένων στην microsoft

Δημοσ.

Κάπου πέτυχα ένα tool που το κάνεις εγκατάσταση και κόβει (ότι μπορεί) απο την ρουφιανιά των 10.

Το έχει βάλει κανείς?

Απο την άλλη και στο router έχω την επιλογή να κόβω διαφημίσεις αλλά και την αποστολή δεδομένων στην microsoft

https://www.oo-software.com/en/shutup10

100% δεν κοβει κανενα κ ας λενε 

Δημοσ.

σίγουρα, αυτό να λέγεται

το θέμα είναι μην αρπαξεις virus η γίνεις μέρος botnet βάζοντας κάτι σαν αυτο για να αποφύγεις τα κολπα της Microsoft

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...