irini_ter Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Γεια σας παιδια! Έχω αγοράσει ένα Α3 samsung τον Μάρτιο του 2016 από Γερμανο. Τον Ιούνιο παρατήρησα την μπαταρία να φουσκώνει πολύ και η αυτονομία της να μην κρατάει πάνω από 4-5 ώρες. Το πήγα στο κατάστημα Γερμανός στην Πανόρμου. Το είδαν, εντυπωσιάστηκαν από το φούσκωμα της μπαταρίας και αστειεύτηκαν ότι θα σκάσει από στιγμή σε στιγμή. Κράτησαν μία γραπτή αναφορά για την samsung για την κατάσταση της συσκευής όπως την παρέλαβαν. Συγκεκριμένα έγραψαν "φουσκωμένη μπαταρία, φουσκωμένο καπάκι μπαταρίας,χαμηλή αυτονομία και ελάχιστες εκδορες στην μπροστινή οθόνη". Μου είπαν ότι δε νομίζουν να έχω θέμα με το σερβις και εφυγα. Μετά από 2-3 εβδομάδες με ενημέρωσαν ότι η samsung δεν καλύπτει την επισκευή από την εγγυηση και χρειάζεται να δώσω 117 ευρώ κι αυτό γιατι το πίσω καπάκι της συσκευης που είναι από τζαμι..είναι χαραγμένο και αμα το ανοιξουν θα σπασει(την κατασταση της συσκευης σας την διαβασα). Έπειτα από πολλούς καυγάδες με Γερμανό(δε μου διευκρυνιζαν αν το κινητο είναι σε δικο τους σερβις ή στη samsung-γιατι αρχικα μου έδιναν ένα τηλ να μιλήσω με τον τεχνικο...και ήταν του Γερμανου τα γραφεία-αλλά ήταν λέει εξουσιοδοτημενο και καλά σερβις της samsung-με συμφεροντα φυσικα του Γερμανου) και samsung μου είπαν ότι κατ'εξαιρεση θα μου αλλάξουν την μπαταρία αρκεί να συμφωνησω να καλύψω το back glass. Επειδή έχω ταλαιπωρηθεί τόσο καιρό ,δε θέλω να τους δώσω ούτε ευρώ. Με τα πολλά ρώτησα έναν προιστάμενο της samsung ποσο κοστιζει αυτο το back glass και μου ειπε δε γνωριζει και να ζητησω απο το Γερμανο να το ξαναστειλουν στο σερβις γιατι το σερβις το εστειλε πισω. Τωρα ο Γερμανος περιμενει να παω να υπογραψω ωστε να το ξαναστειλουν(προφανως θελουν 9 ευρώ για την πρωτη μεταφορα...και άλλα 9 ευρώ όταν με το καλό το πάρω στα χερια μου για την 2η μεταφορά) Τι με συμβουλεύετε να κάνω? Το κινητό το φόρτιζα με τον φορτιστή του πάντα...και η χρηση που του έκανα ήταν πολύ σωστή και έχει ακομά άλλους 8 μήνες εγγύηση.
liverpoolman Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Αν εισαι εντος εγγυησης ψαξτο πολυ και πηγαινε σε πιο υψηλα κλιμακια... Πχ περνα απο την επισημη αντιπροσωπεια με αποδειξεις κτλ ή καλεσε εκει... αν δεις οτι δεν σου κανουν τιποτα, ρωτα την σαμσουνγκ ποσο παιρνει να σου το κανει sevice και ρωτα και εξω... αν δεις οτι ειναιπολλα τελευταιο που μπορεις να κανεις ειναι αν πιανουν τα χερια σου να το κανεις μονο σου για να σου βγει φτηνα... αλλα πες μας το μοντελο του κινητου και σε ποιο σταδιο της εγγυησης εισαι
DeVilMaYcRyGR Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Καλησπερα σου, Κανονικα κινητο εντος εγγυησης ημερολογιακα θα καλυφθει σε εγγυηση και αυτο αν δεν εχει γινει χρηση με λαθος φορτιστη,αν δεν εχει υγρα και γενικα κακη χρηση. Αν εχεις αμφιβολιες μπορεις να πας ts solution ειναι στο κτηριο των κτελ κηφισου ειναι επισημο επισκευαστικο κεντρο. Ημερολογιακα η μπαταρια σου ειναι εκτος παντως να ξερεις οποτε κρατα μια στο πισω μερος του κεφαλιου σου οτι μπορει να φας ακυρο που το θεωρω πολυ δυσκολο λογο ιστοριας note 7. Τυχον ερωτησεις μην διστασεις
ziaba Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Καλησπερα σου, Κανονικα κινητο εντος εγγυησης ημερολογιακα θα καλυφθει σε εγγυηση και αυτο αν δεν εχει γινει χρηση με λαθος φορτιστη,αν δεν εχει υγρα και γενικα κακη χρηση. Αν εχεις αμφιβολιες μπορεις να πας ts solution ειναι στο κτηριο των κτελ κηφισου ειναι επισημο επισκευαστικο κεντρο. Ημερολογιακα η μπαταρια σου ειναι εκτος παντως να ξερεις οποτε κρατα μια στο πισω μερος του κεφαλιου σου οτι μπορει να φας ακυρο που το θεωρω πολυ δυσκολο λογο ιστοριας note 7. Τυχον ερωτησεις μην διστασεις στην πρώην άρβατο δηλ ε εκεί είναι που θα χάσει την εγγύησή καλά καλά
stelios18120 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Ts solution = πρωην arvato = κριμα η ταλαιπωρια που θα υποστεις... 1
saruman123 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Δες καλύτερα εδώ για service και άσε την Arvato http://www.insomnia.gr/topic/650212-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%83%CE%B7%CE%BC%CE%B1-service-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B1%CE%B4%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%B1/ 2
DeVilMaYcRyGR Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 στην πρώην άρβατο δηλ ε εκεί είναι που θα χάσει την εγγύησή καλά καλά Μπορείς να τρολάρεις απο έξω όσο θες επειδή έχω δει την διαφορά μετά την αλλαγή από Arvato σε TS μπορώ να κρίνω πολυ καλύτερα. Δεν είπα ότι είναι σούπερ αλλά είναι πολύ καλύτερα. Αν πάντως ενδιαφέρεσαι και εγώ σε Service κινητών δουλεύω και με γνήσια ανταλλακτικά αν δεν βρεις καπου το δίκιο σου πες μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα