ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Υπάρχει ένα παρατημένο αυτοκίνητο το οποίο όταν πέθανε ο πεθερός μου επειδή ήταν ψιλομπλεγμένο με κληρονομικά και τέτοια δεν ασχοληθήκαμε καθόλου. Αποποιήσεις έγιναν φυσικά αλλά το πήγαμε τότε σε ένα παρκινγκ στο πατρικο μου και το αφήσαμε. Τώρα έχει τύχει ένας τύπος ο οποίος το θέλει για ανταλλακτικά. Το θέμα δεν ειναι να πάρουμε τίποτα λεφτά αλλά πως θα βγει από το γκαράζ. Αν τον σταματήσει κανείς? Αν το θέλει για να το φτιάξει και να το κυκλοφορήσει ? Κοιτάζω λίγο και όλα αυτα τα ενδεχόμενα. Τι γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις? Το αμαξι εχει πινακίδες πάνω αλλά πλέον δεν είναι κανενός. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrLo Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Τι γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις? Το αμαξι εχει πινακίδες πάνω αλλά πλέον δεν είναι κανενός. Το πρόστιμο για το ότι δεν είχε ασφάλεια σε ποιόν ήρθε ? Δώστε τις πινακίδες πίσω ή/και πουλήστε το του. Μετά δε σε ενδιαφέρει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Το πρόστιμο λογικά πρέπει να έχει πάει στην Αθήνα. Εμείς είμαστε επαρχία εδώ και 2 χρόνια περίπου και το σπίτι ειναι κλειστό πλέον. Θα πρέπει να δώσουμε τις πινακίδες στην εφορία μαζί με τις αποποιήσεις? Για να του το πουλήσουμε δεν μπορούμε νόμιμα. Δεν υπάρχει κληρονόμος μιας και έχουν γίνει αποποιήσεις. Σε αυτή την περίπτωση μόνο με κάποιο ιδιωτικό συμφωνητικό για να είμαστε καλυμμένοι εμείς. Δεν ξέρω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mylo Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Φόρτωσε το σε οδική. Με 30 - 40€ βρίσκεις ιδιωτικό γερανό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Για να του το πουλήσουμε δεν μπορούμε νόμιμα. Δεν υπάρχει κληρονόμος μιας και έχουν γίνει αποποιήσεις. Σε αυτή την περίπτωση μόνο με κάποιο ιδιωτικό συμφωνητικό για να είμαστε καλυμμένοι εμείς. Δεν ξέρω Πως ακριβώς θα κάνεις ιδιωτικό συμφωνητικό για κάτι που δεν σου ανήκει? Τι ακριβώς θα λέει? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dollyyy19 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 εκει που το φτασατε,το κουφαρι ανηκει σε αυτον που θα το πουλησει.το πουλατε με υπευθυνη δηλωση,ή στην καλυτερη πουλατε τα παντα εκτος απο το κουφαρι.το οποιο και δινετε για παλιοσιδερα.οι πινακιδες επρεπε να εχουν ηδη παραδοθει,για ολικη.τωρα μονο ακινησια επ αοριστου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Πως ακριβώς θα κάνεις ιδιωτικό συμφωνητικό για κάτι που δεν σου ανήκει? Τι ακριβώς θα λέει? Δεν ξέρω . Εικασίες κάνω Έγιναν αποποιήσεις και το αμάξι ήταν στο όνομα του πεθερού μου. Ποιος θα κατέθετε τις πινακίδες? Μας είχε πει και ενας λογιστής τότε μην μπλέξουμε με αυτά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
De@th L0rd Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Φόρτωσε το σε ένα γερανό να το πάει σε μάντρα λύσε ότι ανταλλακτικά έχει κ το κουφάρι σκραπ. Επίσης να εύχεσαι να μη σταματήσει το γερανό η τροχαία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 αν ο πεθερος σου ειχε χρεή (που για να κανετε αποποίηση θα ειχε) το αμαξι (ότι και αν ειναι) μπορει να διεκδηκηθεί απο αυτους που τους χρωστάει. Δε μπορεις εσυ να το πουλήσεις καθώς δε σου ανήκει. Επρεπε ωστόσο εκτοτε να εχετε παραδώσει πινακίδες, γιατι και να μη χρωσταγε στο κράτος πλεον χρωστάει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
De@th L0rd Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Το αμάξι που βρίσκεται; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Δεν ξέρω . Εικασίες κάνω Έγιναν αποποιήσεις και το αμάξι ήταν στο όνομα του πεθερού μου. Ποιος θα κατέθετε τις πινακίδες? Μας είχε πει και ενας λογιστής τότε μην μπλέξουμε με αυτά. Ρητορική ήταν η ερώτηση μου, δεν περίμενα απάντηση, το point μου ήταν να καταλάβεις εσύ ότι η "εικασία" που έκανες δεν έχει λογική. Επίσης μη ρωτάς εμένα ποιος θα κατέθετε τις πινακίδες, άλλος έγραψε τη μπούρδα περί κατάθεσης, ας απαντήσει αυτός πως μπορεί να γίνει και ποιο θα είναι το όφελος από κάτι τέτοιο. Εν τέλει, δεν μπορείς να πουλήσεις με νόμιμο τρόπο κάτι που δεν σου ανήκει. Αν όντως δεν σε ενδιαφέρει να το πουλήσεις και απλά θέλεις να σου αδειάσει τη γωνιά, σου έχω τη λύση. Σπρώξε το μερικά μέτρα έξω από το πάρκιν που βρίσκεται, όσο ακριβώς χρειάζεται για να βρίσκεται σε δημόσιο δρόμο, και κάποια στιγμή ο τοπικός δήμος θα το μαζέψει ως εγκαταλελειμμένο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Το θέμα είναι ότι το θέλει ένας για ανταλλακτικά. Η γυναίκα μου θέλει να το δώσουμε. Αυτός δίνει 600 ευρώ περίπου γιατί δεν έχει θέμα γενικά το αμάξι. Εγώ από την άλλη δεν κοιτάω τα χρήματα αλλά το να μην γίνει καμια στραβή. 600 ευρώ βέβαια ειναι αυτά αλλά αν είναι να μπλέξουμε Από την αλλή δεν μπορούμε να το εχουμε επ'αόριστον εκει μέσα. Θα σαπίσει σε λιγο. Καλλιθέα ειναι το αμάξι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Το θέμα δεν ειναι να πάρουμε τίποτα λεφτά αλλά πως θα βγει από το γκαράζ. Το θέμα είναι ότι το θέλει ένας για ανταλλακτικά. Η γυναίκα μου θέλει να το δώσουμε. Αυτός δίνει 600 ευρώ περίπου γιατί δεν έχει θέμα γενικά το αμάξι. Λίγο αντιφατικά τα παραπάνω, δεν βρίσκεις? Εγώ προσωπικά θα το έκοβα ανταλλακτικά, και θα το πουλούσα κομμάτι κομμάτι. Αν θες ντε και καλά να το δώσεις όπως είναι σε αυτόν, ξεκαθάρισε του πως μόλις βγει από το γκαράζ ούτε τον ξέρεις ούτε σε ξέρει. Μόνο έτσι θα είσαι καλυμμένος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 καλυμμένος για να πουλήσει κάτι που δεν του ανήκει δε θα ειναι σε καμία περίπτωση... Αυτό που ίσως να μπορείς να κάνεις χωρις να εχεις ιδιαίτερο θέμα ειναι να του πεις να μεινει εκει το κουφαρι πανω σε ρόδες κλπ και να πάρει οτι ανταλλακτικά θέλει πληρώνοντας σε.... απο περιεργεια τι αμαξι ειναι και δινει 600€; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα