Tablet Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 μπορει καποιος να πει τι σημαινουν οι παρακατω ενδηξεις; (προκυπτουν κρατωντας το opt και επιλεγοντας το wifi εικονιδιο στο menu bar ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ozelot Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Οι παράμετροι που ενδιαφέρουν είναι: 1. RSSI (radio signal strength indicator) σε dBm, η ένταση του σήματος δηλαδή. • Μέχρι -30 dBm· Εξαιρετική για όλες τις δικτυακές δραστηριότητες, όπου για να επιτευχθεί ο router πρέπει να βρίσκεται δίπλα στο Mac. • Από -31 μέχρι -67 dBm· Πολύ καλή για όλες τις δικτυακές δραστηριότητες. • Από -68 μέχρι -80 dBm· Υπό αίρεση, ίσως αποδεκτή για βασικές δραστηριότητες όπως email, web surfing. • Από -81 μέχρι -90 dBm· Ακατάλληλη για χρήση. 2. Noise, ή παράσιτα. Όσο πιο κοντά στο -100 dBm, τόσο το καλύτερο. 3. Tx Rate, ή δείκτης μεταφοράς. Στην περίπτωση σου είναι εξαιρετικά χαμηλός, θα έπρεπε να κυμαίνεται γύρω στο 100 Mbps. 4. MCS Index. Είναι αυτοματοποιημένη ένδειξη σε συνάρτηση με το RSSI. Όσο καλύτερο το RSSI, τόσο μεγαλύτερο και το index. Δοκίμασε να αλλάξεις κανάλι, ίσως τότε να βελτιωθεί η κατάσταση. Και ει δυνατόν φέρε τον router πιο κοντά στο μηχάνημα. Αποφεύγεις παρεμβολές τοίχων κλπ μεταξύ router και mac. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tablet Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 άψογος! μάλλον πάω για extender με αυτά τα αποτελέσματα.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ozelot Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Κοίταξε και την εναλλακτική του Apple AirportExpress + αντάπτορες ενδεικτικά του τύπου. Είναι βέβαια μια ακριβή ιστορία, αλλά έχεις σήμα στα 5GHz με μεγάλο δείκτη μεταφοράς, όπου τέρμα τα lags οι αποσυνδέσεις κι οτιδήποτε άλλο. Μιλάω με προσωπική εμπειρία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tablet Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 για να καταλάβω.. εχω το modem στο πάνω όροφο (που για πρακτικούς λόγους δε μπορεί να κατέβει κάτω που μένω εγω). Πιάνω μόνο ασύρματα.. παίρνω δηλαδή το airport express και ένα ανταπτορα και κάνω δουλειά;; ενισχύω το σήμα που φτάνει κάτω στο σπίτι δηλαδή;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ozelot Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Καλημέρα. 1. Στον επάνω όροφο βάζεις στην μπρίζα (όχι σε πολύμπριζο) τον αντάπτορα και τον συνδέεις σε ethernet port του router. 2. Στον κάτω όροφο βάζεις στην μπρίζα (όχι σε πολύμπριζο) τον δεύτερο αντάπτορα και συνδέεις στο ethernet port του το Express. Μετά βέβαια από setup του Express έχεις πλέον ένα εξαιρετικό σήμα, όπως βλέπεις πιο κάτω. Κατ' αυτό τον τρόπο τρέχει το σύστημα μου στον ίδιο όροφο. Όμως, έχω διώροφη κατοικία, το έχω δοκιμάσει και σε διαφορετικό όροφο όπου λειτουργεί εξ ίσου καλά. Όμως, αν οι όροφοι έχουν ξεχωριστούς ηλεκτρικούς πίνακες, ίσως χρειασθεί στον κάτω όροφο να δοκιμάσεις σε διαφορετικές μπρίζες ώστε να συμπέσει η φάση και να έχεις το βέλτιστο αποτέλεσμα. Ελπίζω να βοήθησα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα