DeVilMaYcRyGR Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Καλησπέρα σας, Έχω στα χέρια μου δυο 6s+ και προσπαθησα να κανω παντρεμα για να παιξει το ένα εκ των δυο. Για κακή μου τυχη το ξεκλειδωμενο έχει προβλημα στην πλακετα και δεν παιζει σωστα η οθονη και η αφη. Έρχομαι λοιπον και ρωτώ πως μπορείς να κάνεις οριστική διαγραφή σε μια συσκευή που είναι κλειδωμένη εκτός από το itunes? Ευχαριστώ εκ των προτέρων
DeVilMaYcRyGR Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Κανείς δεν έχει αντιμετοπίσει κάτι τέτοιο ??
shodan Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Τι εννοείς οριστική διαγραφή σε κλειδωμένη συσκευή; Αφού είναι κλειδωμένη μέσω icloud βάζεις απλά το ID σου, εκτός και αν έχεις την απόδειξη αγοράς οπότε επικοινωνείς με την apple, δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Τσέκαρες αν έχουν κουμπώσει σωστά όλες οι καλωδιοταινίες από την οθόνη/digitizer;
DeVilMaYcRyGR Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Το ένα είναι φίλου χομπίστα όπως τον λέω. Το χε πάρει μόλις βγήκε του έσπασε στις 2 βδομάδες και πήρε σχεδόν καπάκι καινούργιο. Το άλλο ενός κινέζου που το ξέχασε από οτι μου είπαν σε καράβι. Εγώ απλά το πάντρεμα πήγα να κάνω οπότε δηλώνω άγνοια και αφου κανενα απο τα δυο δεν φτιαχνεται πειραματιζομαι. @shodan αν είχα το icloud του κινέζου τώρα θα το πούλαγα το 6s δεν θα ρώταγα .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα