Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποιες η διαφορες ενος android tv box και mini pc. Τι ακριβως ειναι ενα mini pc και τι μεγεθος εχει, ειναι σαν desktop?

Ενας φιλος που ομως δεν ηξερε να μου πει περισσοτερα, μου προτεινε android tv box  αντι για να παρω mini pc.

Θελω ουσιαστηκα να κανω την τηλεοραση μου smart χωρις ιδιαιτερες απαιτησεις, δηλαδη να βλεπω κανενα youtube και ταινιες on line π.χ απο το gamato κ.α

Εσεις τι μου προτεινετε οσο το δυνατων value for money aαν ειναι και για 4κ, ακομα καλυτερα, χωρις ομως να κολλανε.

Ευχαριστω!

Δημοσ.

αν το Mini pc είχε μεγέθους desktop δεν θα λεγόταν Mini pc αλλά desktop :))

το θέμα είναι ποσα θες να δώσεις, tv box βρισκεις (που λέει ο λόγος) και με 20-30 ε , mini pc θες πάνω από 100 

Δημοσ.

Οποτε αν το mini pc ανεβαινει στην τιμη,τοτε το ξεχναω,  μπορειτε να μου προτεινετε  android tv box κατι οικονομικο αλλα απροβληματιστο, αξιοπιστο.

Κυριως θα βλεπω kodi, youtube και ταινιες on line π.χ απο το gamato κ.α

Δημοσ.

rasspberry pi3

κανονικα θα σου ελεγα x86 mini pc αλλα ειναι εξαιρετικα δυσκολο να βρεις καποιο απροβληματιστο σε λογικο κοστος (κατω απο 150€)

άλλη "κατηγορία" για ποιο ψαγμένους χρήστες όμως :) και αν δεν έχεις τίποτα ανεβαίνει και το κόστος

(καλή sd / τροφοδοσία / κουτί / κάτι σαν remote κ.ο.κ.)

Δημοσ.

Παιδια αν μπορειτε προτεινετε μου κστι σε χαμηλη τιμη αλλα αξιοπιστο για την χρηση που θα κανω οπως εχω γραψει παραπανω, αν ειναι και 4κ ακομα καλυτερα.

Παιζει να ειναι και με ελληνικο μενου? ή ζηταω πολλα  :-D

Δημοσ.

άλλη "κατηγορία" για ποιο ψαγμένους χρήστες όμως :) και αν δεν έχεις τίποτα ανεβαίνει και το κόστος

(καλή sd / τροφοδοσία / κουτί / κάτι σαν remote κ.ο.κ.)

ναι αλλα εγγυημενες απροβληματιστες κ κυριως ευκολες αναβαθμισεις σε linux k kodi για οσο αντεχει το μηχανακι

Παιδια αν μπορειτε προτεινετε μου κστι σε χαμηλη τιμη αλλα αξιοπιστο για την χρηση που θα κανω οπως εχω γραψει παραπανω, αν ειναι και 4κ ακομα καλυτερα.

Παιζει να ειναι και με ελληνικο μενου? ή ζηταω πολλα  :-D

ψαξε βρες κανενα παλιο laptop με εξοδο hdmi k βαλτου νετο σκετο libreelec

Δημοσ.

Και τωρα με laptop ειμαι, αλλα λεω να εχω ενα μηχανακι συνδεδεμενο στην τηλεοραση, για να μην ανοιγω καθε φορα που θελω να δω κατι, το  laptop. 

Δημοσ.

Και τωρα με laptop ειμαι, αλλα λεω να εχω ενα μηχανακι συνδεδεμενο στην τηλεοραση, για να μην ανοιγω καθε φορα που θελω να δω κατι, το  laptop. 

μπελα στο κεφαλι σου θα βαλεις κ σε τζαμπα εξοδα θα μπεις

παρε ενα φτηνο air mouse κ εισαι μια χαρα

Δημοσ.

οποιοδηποτε με 

905 chip

android 6

2 gb ram

Εεετσι.

Εγω θα συμπληρωνα, "καποιο κουτι που δεχεται ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ libreelec και lakkaOS, για να απογειωθει η εμπειρια".

Ετσι ειναι το παλιο tv box μου.

Μεταλλικο με καρφωμενο gamepad για τους emulators του LakkaOS + Android + Libreelec.

Eργαλειο.

• Like 1
Δημοσ.

Εεετσι.

Εγω θα συμπληρωνα, "καποιο κουτι που δεχεται ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ libreelec και lakkaOS, για να απογειωθει η εμπειρια".

Ετσι ειναι το παλιο tv box μου.

Μεταλλικο με καρφωμενο gamepad για τους emulators του LakkaOS + Android + Libreelec.

Eργαλειο.

Βρε παιδια εκτος απο τεχνικα χαρακτηριστικα που μου αναφερετε, πειτε μου και κανενα συγκεκριμενο μοντελο

μπελα στο κεφαλι σου θα βαλεις κ σε τζαμπα εξοδα θα μπεις

παρε ενα φτηνο  air mouse κ εισαι μια χαρα

To air mouse ειναι απλα ενα χειριστηριο, ετσι δεν ειναι ή κανω λαθος? Δεν θελω να χρησιμοποιω το laptop.

Εγω θελω απλα ενα  tv box για την χρηση που προανεφερα, να το εχω μονιμα συνδεδεμενο στηνTV.

Δημοσ.

Γνώμη μου, παίρνεις για αρχή ένα φτηνό.π.χ έχω ένα beelink gt1.το έχω καθαρά για ταινίες και αγώνες με acestream, είναι σχεδόν όλη μέρα ανοιχτό με ένα ανεμιστηράκη από κάτω.emulator να παίζει αυτά που θέλω δεν βρήκα.βλέπεις τι και πώς και μετά παίρνεις κάτι πιο ακριβό εάν θες.γύρω στο 40αρι είχε το mini m8s II από ευρωπαϊκή αποθήκη.

Δημοσ.

To beelink GT1 ειναι πανεμορφο μεν. Αλλα φοραει S912 επεξεργαστη.

Το libreelec λεει να μην αγοραζουμε μηχανακια με S912. Δε δουλευει καθολου καλα το libreleec εκει.

Περισσοτερα στο επισημο site.

Καλα ειπε ο dark_projection για S905 μονο.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...